Rekrutteringsfirma

Platform Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Middelfart

Brænder du for en ansvarsfuld rolle som Platform Manager hos Unit IT, hvor du er tæt på de tekniske problemstillinger og bliver teamlead for 8 kompetente specialister i Platform-afdelingen? Så har du nu mulighed for at blive en del af IT-virksomheden, der vandt prisen som Danmarks Mest Anbefalede Virksomhed i 2020!

IT-koncern i rivende udvikling


Unit IT er totalleverandør af it-infrastruktur, drift og support med særlig fokus på hosting, IT-sikkerhed samt SQL og BI Consulting. Virksomheden har store vækstambitioner, hvilket Platform Manageren skal være med til at indfri gennem lige dele teknisk involvering og udvikling af Platform-teamet, som tilbyder kerneinfrastruktur som datacenter, fysiske og virtualiserede servere, storage og backup til understøttelse af virksomhedens mange kunder.

Om jobbet


Som Platform Manager får du det overordnede ansvar for, at Unit ITs datacenter og diverse infrastrukturteknologier er velfungerende, stabile og trimmede. Du bliver derudover leder for 8 medarbejdere, som er tilknyttet teamet. Dine ansvarsområder bliver:

  • Overvågning og drift af datacenter, infrastruktur og platforme
  • Implementering og dokumentation af nye teknologier, herunder hardware og software
  • Fejlfinding af hardware, software, netværk, storage, m.m.
  • Overvågning af IT-miljøet og løsning af uregelmæssigheder
  • Vedligeholdelse og opdatering af IT-systemer
  • Opfølgning på performance og fakturering

Din base bliver på kontoret i Middelfart, hvor også de topmoderne datacentre er fysisk placeret. Du bliver en del af ledergruppen i operationen samt Unit ITs udvidede ledergruppe og får reference til COO, Allan Harding.

Leder med dyb teknisk erfaring


Unit IT ønsker en Platform Manager, der har solid indsigt i datacentre, infrastruktur, netværk og IT-systemer, på et overordnet arkitekturniveau.

Kombineret med din ledererfaring gør det dig til en dygtig teamleder, som leder et stærkt team af dygtige teknikere, som arbejder med:

  • Datacenterdrift, herunder strøm, køl og nødstrømforsyning
  • Netværk, herunder Cisco datacenter networking
  • Storage-systemer og FC-arkitektur, herunder med fordel Pure Storage
  • Server hardware teknologier – Unit IT anvender Lenovo blade infrastruktur
  • Virtualisering, herunder med gerne Vmware (vSphere)
  • Backup-produkter, som eksempelvis Veeam og TSM-backup
  • Microsoft- og Linux operativ-systemer

Du sætter en ære i at kunne tilbyde en stabil drift, derfor arbejder du struktureret og detaljeorienteret.

Med dine gode samarbejdsevner passer du ind i Unit ITs wingman-kultur; en kultur, hvor man har hinandens ryg, både personligt og professionelt. Sprogligt behersker du både dansk og engelsk.

Danmarks mest anbefalede virksomhed 2020


Unit IT er en del af den danske, familieejede koncern United Shipping & Trading Company. Virksomheden så dagens lys, da de tre danske it-virksomheder Outforce, MindZet og it-Craft i 2019 gik sammen om at skabe Danmarks stærkeste udvalg af totale IT-løsninger. Navnet Unit IT tager afsæt i, at IT-selskabet består af en række dedikerede units, som er stærke hver for sig – og endnu stærkere ’United’.

Med mere end 90 passionerede medarbejdere fordelt på seks lokationer i Danmark dækker Unit IT bredt; fra eksperter i infrastruktur, hosting og support til SQL- og BI-specialister.

Det giver os suveræn fleksibilitet til altid at kunne sammensætte det stærkeste team til opgaven samt skræddersy services, sikre hurtig respons og levere nærværende it-partnerskab, der skaber værdi for kundernes forretning, siger Mark Frihagen, CEO, Unit IT.

Dette bakkes op af kåringen som Danmarks Mest Anbefalede Virksomhed, en pris som Unit IT vandt i november 2020, som viser at både kunder og medarbejdere varmt anbefaler virksomheden.

Læs mere om Unit IT på deres hjemmeside, Facebook, LinkedIn og Youtube.

#nærværendemedvilje #wingmankultur

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte nedenstående konsulent. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maritim medarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Middelfart.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maritim medarbejder
  • Middelfart

Lignende jobs

  • Maritim medarbejder i Svendborg

    Kunne du tænke dig at arbejde i en stærk lokal virksomhed med et godt ry? Er du en god håndværker med erfaring fra skibsbygning eller rørinstallation fra det maritime eller industrien? Og kan du go..
    • Maritim medarbejder
    • Svendborg
    Få mere info
  • Maritim medarbejder i Svendborg

    Kunne du tænke dig at arbejde i en stærk lokal virksomhed med et godt ry? Er du en god håndværker med erfaring i maritim service- eller værftsarbejde? Og kan du godt lide at hver dag byder på nye o..
    • Maritim medarbejder
    • Svendborg
    Få mere info
  • Maritim medarbejder i Hele Danmark

    Are you our new Offshore Operations and Service Manager?Then you will be part of a newly established Offshore team, where your main focus will be to establish and manage the offshore service team..
    • Maritim medarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maritim medarbejdere i Middelfart

Herunder ser du udviklingen i udbudte maritim medarbejder i Middelfart over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maritim medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maritim medarbejdere i Middelfart over tid

Dato Alle jobs som maritim medarbejdere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0