Shipping Agent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rønne

SØGES TIL BHS Logistics A/S RØNNE


Er du en holdspiller og vil du med på holdet hos en af Danmarks førende familieejede transportvirksomheder, hvor dynamisk vækst er baseret på sunde værdier? Vi søger den

Vi har et fantastisk team, som er målrettet og som ønsker at gøre en forskel i en spændende og sjov hverdag. Og vi vil gerne have dig med ombord! Vi går ind i en meget spændende fremtid for Offshore-branchen på Bornholm, hvor vores Shippingafdeling med høj forventning kommer til at spille en utrolig vigtig rolle

Det, vi tilbyder, er et udfordrende miljø, hvor man sammen med de nærmeste kollegaer er ansvarlig for driften i hverdagen i Shippingafdelingen og hver dag kan tilbyde vores kunder en god løsning på de daglige udfordringer.

Vores Shippingafdeling har mange forskelligeartede arbejdsopgaver. Nogle af dem er:

  • Supportere/besvarelse af kundeforespørgsler via e-mail, telefon og koordinering
  • Oprettelse af dine transporter i vores ERP-system, som vi introducerer dig til.
  • Ansvar for egne transporter og løbende kontakt med rederier, leverandører, skibe og kunder
  • Koordinering af skibsanløb og port agency opgaver for krydstogtskibe, bulk -og tank skibe, supply – og offshore skibe.
  • World wide container fragt, luftfragt og projekttransporter.
  • Indlejring af løsarbejdere til Stevedore/havnearbejde.
  • Vagtordning - hvor du kan lave en særpræget god service for vores kunder.

Skibsanløb og world wide containertransport er en væsentlig del af vores shipping forretning og gennem de senere år har aktiviteten været stigende. BHS Shipping dækker lokalt og globalt alle væsentlige områder indenfor sø- og luftfragt og på Bornholm forventes en øget aktivitet i Østersøen med fokus på Bornholm som servicehub for offshore branchen og den øvrige maritime verden.

Kvalifikationer, som vi ønsker, at du har, for at få succes i BHS...

  • Købmandskab. Er meget væsentligt i BHS. Du skal være resultatorienteret og omkostningsbevidst. Og vi forventer, at du brænder for den gode handel. I dagligdagen vil du have masser af muligheder for at lave den gode handel, og demonstrere, at DU er en moderne købmand i shippingbranchen.

  • Løsningsorienteret. Du arbejder og kæmper for optimale og omkostningsbevidste løsninger for kunderne. Vores motto er "Passion for solutions" - og du skal derfor altid søge efter den bedste løsning for kunderne. Og vores kunder er vilde med det, når du viser dem, at DU kan finde den bedste løsning til dem.

  • Overblik. Du kan have "mange skibe i søen" på samme tid - og hver eneste skib skal du betragte som dit eget lille projekt. Er du passioneret leverer en rigtig god service for kunden - så får du succes hos os!

  • Det øvrige. Du SKAL ikke nødvendigvis være udddannet inden for området - men have en større erfaring og bekendtskab fra branchen. Du taler og skriver engelsk. Du har et godt kendskab til IT, da vi i større og større grad digitaliserer vores arbejdsgange.....

Har du styr på overstående, og synes, at dette lyder som en perfekt stilling for dig - så i stedet for at bruge tid på at skrive dette - så send os din ansøgning om hvorfor det lige er DIG, som skal være en del af vores fede miljø!

Hvorfor skal du vælge BHS Logistics?

Arbejdsdagene er aldrig ens - og kan du lide at udfordre dig selv, og vise, at du har styr på Shippingbranchen, så er dette et drømmejob for dig! Du vil kunne udvikle dine muligheder og kompetencer - fx også gennem videreuddannelse, og bidrage til din egen og vores fortsatte vækst.

Du får også god løn efter kvalifikationer, pension og sundhedssikring, sundhedsordning og vigtigst af alt: fremragende kollegaer!

VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG

BHS Logistics A/S er en af de førende danske transportvirksomheder med omkring 300 ansatte fordelt på vores fire danske afdelinger.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maritim medarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Rønne.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maritim medarbejder
  • Rønne
  • Onsdag den 20. oktober 2021

Lignende jobs

  • Maritim medarbejder (freelance) i Rønne

    Har du hænderne rigtigt skruet på? Og er du frisk på lidt ekstra arbejde i forbindelse med skibsanløb og andre spændende projekter på Rønne Havn? Så læs med her.. Vi har endnu en gang fået..
    • Maritim medarbejder
    • Rønne
    Få mere info
  • Maritim medarbejder i Hele Danmark

    Are you our new Offshore Operations and Service Manager?Then you will be part of a newly established Offshore team, where your main focus will be to establish and manage the offshore service team..
    • Maritim medarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maritim medarbejdere i Rønne

Herunder ser du udviklingen i udbudte maritim medarbejder i Rønne over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maritim medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maritim medarbejdere i Rønne over tid

Dato Alle jobs som maritim medarbejdere
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2