Rekrutteringsfirma

Holdkaptajn

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sydjylland

Vil du være holdkaptajn for en kreativ facilitatorvirksomhed, hvor du mandsopdækker telefon og mail med en troværdig og begejstret tone of voice. Kan du gå i faglig kompetent dialog med kunderne og forvandle deres henvendelser til nye opgaver, som du på struktureret vis uddelegerer og følger op på? Så kan denne spændende stilling være et match for dig…

Playmakers – et hold af facilitatorer, proceskonsulenter, moderatorer og grafiske facilitatorer


Playmakers er en facilitatorvirksomhed, som hjælper kunder med at lave gode møder, workshops og processer. Holdopstillingen tæller 8-12 forskellige Playmakers (facilitatorer), der alle har deres egen virksomhed samtidig med, at de løser opgaver i Playmaker’s regi. Alt efter opgavens indhold og kundens behov, bliver de bragt i spil netop der, hvor deres ekspertviden gør sig gældende.

To stamspillere har deres daglige gang i Playmakers – direktør og playmaker, Mette Ullersted og Back Office Ninja (ja, du læste rigtigt), Britt Brejnholm. Men de har brug for en central, tredje spiller til truppen – en holdkaptajn, der har den primære kundekontakt og koordinerer forløbene.

Du kører den daglige drift i mål


Konkret bliver det din primære opgave at håndtere henvendelser på mail og telefon, sikre den første afklarende og tillidsskabende dialog med kunden, hvor I sammen tuner jer ind på, hvad opgaven handler om, og hvad Playmakers kan bidrage med. Her bruger du din faciliterings-faglighed og branchekendskab til hurtigt at forstå kundens udfordring, opgavens kontekst, organisationens kultur og hvilken facilitatorprofil og -kompetence, opgaven kalder på.

Derefter skal du overdrage opgaven til den helt rette Playmaker, lave tilbud og kontrakt, følge opgaven fra sidelinjen og samle op på tilfredshed, erfaringer og evt. mersalg. Med andre ord; du har kontakten til kunderne og koordinerer udførslen, mens udførslen varetages af nogle andre.

Som holdkaptajn får du følgende ansvarsområder:

  • Kundekontakt, tilbudsgivning og salg af opgaver
  • Briefe og lave aftaler med playmakerne
  • Følge op på afholdte processer (før, under og efter)
  • Sætte struktur på den interne kommunikation og opgavestyring
  • Afholde møder med Playmakers i faste rammer: Sparring, videndeling og udvikling
  • Være backup på økonomifunktionen – herunder fakturering af kunder, intern bogføring, løn, indberetninger m.m. – i et tæt samarbejde med Back Office Ninja

Du lander i en nyoprettet stilling med base på Playmakers kontor i Vejle (pssst… fra 1. januar overtager Playmakers et nyt, rummeligt og lyst kontor på samme matrikel – med skøn naturudsigt). Du refererer til direktør, Mette Ullersted.

Igangsætter med charmerende telefonstemme


Du gør indtryk og sætter aftryk. Indtryk, gennem din imødekommende stemme og evne til at forstå kundens udfordringer og kontekst. Aftryk, ved at lande opgaver, strukturere forløb og følge op med mersalg for øje. Med smittende godt humør og en uformel tone vader du ind i folk med træsko på samtidig med, at kunderne aldrig betvivler din troværdighed og dit faglige fundament.

Dine ærmer er smurt op, og du er kendt for at være både igangsætter og afslutter med højt drive. Samtidig har du benene solidt plantet på jorden og mister ikke overblikket. På den måde formår du på eget initiativ at besvare henvendelser, sælge opgaver, koble den helt rigtige playmaker på og følge op. Det kræver både en solid facilitator-faglighed og et kommercielt mindset – og det har du.

Din kommunikative evner har for længst passeret middelgrænsen, og du begår dig godt på både dansk og engelsk. Hvad angår IT, er du fortrolig bruger af Office-pakken og gerne MAC-bruger. Derudover kan du se logikken i eller har kendskab til mange af de platforme og programmer, som Playmakers bruger: Trello, Wufoo, Wordpress, Woocommerce, Buffer, Dropbox, Mailchimp, Purechat m.m

Du får ansvaret for at finde og implementere IT system til at styre opgaver og kundeinformationer.

Sæt dit touch på fremtidens Playmakers


Playmakers insisterer på at skabe værdi, som understøtter kundens mål, ved at lytte nysgerrigt, bidrage ærligt og levere loyalt på kundens eget sprog. Du bliver en del af en flad organisation med rigelige mængder af frihed, vinderkultur og sparring på tværs.

Som holdkaptajn bliver du Mette Ullersteds forlængede arm og tætte allierede samtidig med, at du agerer central sparringspartner for både Mette Ullersted og Back Office Ninja, Britt Brejnholm. Sammen udgør I Playmakers-trioen, der skal flytte virksomheden fra ”Mette Ullersted” til ”Playmakers”, hvor alt ikke afhænger af direktøren, der gennem alle år har været krumtappen i virksomheden. Du får en central rolle i af aflaste Mette Ullersted, mens du skruer op for strukturen i virksomheden.

Bliv klogere på jobbet i videoen herunder, hvor Mette Ullersted tager dig bag kulisserne og fortæller mere om stillingen eller besøg Playmakers på deres hjemmeside (som dog ikke er fuldt transformeret fra ”Mette Ullersted” til ”Playmakers” endnu).

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte nedenstående konsulent. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maritim medarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Sydjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 30.10.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maritim medarbejder
  • Sydjylland

Lignende jobs

  • Maritim medarbejder i Fredericia

    Til vores Agency afdeling i Fredericia søger vi en engageret trainee / voksenlærling Har du mod på en karriere i det Blå Danmark med masser af muligheder for ansættelse efter endt uddannelse, så .
    • Maritim medarbejder
    • Fredericia
    Få mere info
  • Senior Engineer Primary Steel Design – Offshore Wi...

    <p>Do you want to be at the heart of the green energy transition, enabling offshore wind developments to meet global and national net zero targets? Are you looking to bring your expertise and..
    • Maritim medarbejder
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Vikarstilling: Vikarer søges til Skibet

    Vikarer søgesSundhedsfagligt eller socialpædagogisk personale søges til Skibet, det midlertidige psykiatriske tilbud i Sdr. OmmeBrænder du for at arbejde tæt sammen med borgere i .
    • Maritim medarbejder
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Sea Transport Specialist

    It takes the brightest minds to be a technology leader. It takes imagination to create green energy for the generations to come. At [xxxxx] we make real what matters, join our global team..
    • Maritim medarbejder
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maritim medarbejdere i Sydjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte maritim medarbejder i Sydjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maritim medarbejdere i Sydjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maritim medarbejdere i Sydjylland over tid

Dato Alle jobs som maritim medarbejdere
19. september 2024 20
18. september 2024 20
17. september 2024 20
16. september 2024 20
15. september 2024 21
14. september 2024 21
13. september 2024 20
12. september 2024 19
11. september 2024 19
10. september 2024 20
9. september 2024 20
8. september 2024 20
7. september 2024 20
6. september 2024 21
5. september 2024 20
4. september 2024 21
3. september 2024 19
2. september 2024 18
1. september 2024 18
31. august 2024 18
30. august 2024 19
29. august 2024 19
28. august 2024 19
27. august 2024 19
26. august 2024 18
25. august 2024 17
24. august 2024 17
23. august 2024 16
22. august 2024 16
21. august 2024 15
20. august 2024 15