Kursusfabrikken søger underviser til online markedsføring i Aarhus - Fuldtid, deltid eller freelance

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Åbyhøj

Brænder du for online markedsføring? Er du en dygtig formidler? Så er du måske vores nye kollega og underviser.

Hos Kursusfabrikken søger vi i øjeblikket undervisere til vores uddannelsesforløb og kurser indenfor online markedsføring, herunder eksempelvis Sociale medier, E-mail markedsføring, SEO, Google Ads og Analytics mm. Hvis du er en dygtig formidler, men mangler erfaringen indenfor et bestemt område af online markedsføring, så er der rig mulighed for at du kan blive opkvalificeret hos os ifm. din oplæring og onboarding.

Kursusfabrikken er en landsdækkende kursusvirksomhed, der udbyder kurser og uddannelsesforløb til virksomheder inden for online markedsføring, webudvikling og grafisk design. Kursusfabrikken er kåret til Successvirksomhed af BDO og Gazellevirksomhed af Børsen, som vidner om, at vi er en vækstvirksomhed, der lever af at levere kvalitet til vores kursister og har gjort det med succes i mange år.

Som underviser vil du indgå i vores team, hvor vi alle brænder for vores fag og for at formidle viden til andre. Vi hjælper dig med at planlægge undervisningen i det omfang, du ønsker, og du kan tage udgangspunkt i vores eksisterende undervisningsmateriale til din undervisning. Ydermere er der mulighed for en række opgaver inhouse omkring optimering af vores egne online marketing kampagner og der kan også være konsulentopgaver inden for online markedsføring.

Vores kurser er fastlagt i kortere perioder ad gangen, hvor der er undervisning 2-3 gange i ugen. Vi vil gerne ansætte en underviser på fuldtid, som ved siden af undervisningen kan hjælpe med at udvikle nye kurser, løse konsulentopgaver, optimere kursusfabrikkens egne kampagner, udarbejde nyt materiale eller lignende. Men der vil også være mulighed for, at du kan have konsulentarbejde eller deltidsansættelse ved siden af, hvis du ønsker det.

Vi har hovedkontor og kursusfaciliteter i Aarhus på Søren Frichs Vej 42G, samt kursusfaciliteter i Odense, Aalborg og København. Du kan derfor forvente at der en sjælden gang i mellem vil være opgaver i København eller Odense, men dit primære virke vil være i Aarhus.

Om dig: Vi forestiller os, at du har en bachelor eller kandidatuddannelse inden for IT, kommunikation, markedsføring, design, web, informations-/medievidenskab el. lign. Derudover skal du gerne have erhvervserfaring inden for digital markedsføring, online kommunikation eller e-handel samt erfaring med at undervise eller på anden vis formidle din viden.

Det forventer vi af dig:

  • Du er engageret og har viljen til at lykkes
  • Du er en dygtig formidler med ambitioner på kursisternes vegne
  • Du har et højt drive og kan lide at arbejde selvstændigt
  • Du er hurtig til at sætte dig ind i nye programmer
  • Du er god til at planlægge din tid, så du når dine mål med undervisningen

Vi tilbyder:

  • En engageret og uformel omgangstone med vægt på humor, sparring og anerkendelse
  • Gode kollegaer og samarbejdspartnere
  • En meget varieret dagligdag med en høj grad af selvstændighed

Din ansøgning:

Send hurtigst muligt din ansøgning, CV og andet relevant materiale til Anders på [email protected]. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Anders på [email protected].

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Åbyhøj.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Åbyhøj
  • Onsdag den 27. juli 2022

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder i Århus

    Event & Partnerships Manager til Born Vælg selv arbejdssted: Aarhus, København, Odense, Aalborg eller remote Brænder du for at afvikle events og skabe værdifulde aktiveringer? Bobler du ove..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (praktik) i Århus

    📍 Aarhus 📆 As soon as possible👩🏽‍💻 On site 📚 Student PageStudent PageWe are looking for interns who are eager to learn the ropes of digital marketing – with the goal of making a long career..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Århus

    Er du en erfaren SEO profil og brænder du for at omsætte forretningsmål og -strategier til effektfulde SEO strategier, eksekveringsplaner og kan eksekvere på opgaverne? Så er det lige præcis di..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Århus

    Marketing & content specialist Møbelkompagniet ApS Aarhus Full-time Salary Competitive Vi søger en engageret og alsidig marketing & content specialist, d..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Åbyhøj

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Åbyhøj over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Åbyhøj over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
10. juli 2024 1
9. juli 2024 1
8. juli 2024 1
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1