Marketing koordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

Har du et skarpt øje for markedsføring – og vil du sætte dit aftryk på udviklingen af Aalborg Portlands marketing?

Som medarbejder i Aalborg Portland kan du være med til at skabe en bæredygtig fremtid for vores forretning og for vores planet. Råmaterialerne til fremstilling af cement findes til overflod i vores undergrund, og slutproduktet, beton, er et unikt byggemateriale, der også i fremtiden vil fortsætte med at være fundamentet for global bæredygtig udvikling. Fremstillingen af beton kræver materialer, der findes lokalt: sten, sand, vand og cement.

Aalborg Portland Salg & Marketing afdeling søger en marketing koordinator til styrkelse af den kommercielle tilgang til markedet i Nordic & Baltic Region.

Du bliver del af Salg & Marketing afdelingen i Aalborg med direkte reference til Marketing Manageren. I det daglige vil du være en vigtig del af marketingteamet, der også dækker teknisk marketing og markedsanalyse. Derudover vil du få en bred berøringsflade i hele virksomheden.

Dine fokusområder:

  • Ansvarlig for udvikling, drift og indhold på websites, intranet, sociale medier og Showpad.

  • Planlægning og afholdelse af messer, udstillinger, webinarer og kundeevents

  • Styrke aktivering af sponsorater

  • Udvikle promotion-kampagner & markedsføringsplaner for nye produkter

  • Koordinere og udvikle indholdet i vores præsentationsmateriale, både af teknisk og kommerciel art

  • Planlægge og producere produktpræsentationer i printet og digital form til brug på vore platforme

  • Udvikle og koordinere designlinje i emballage, præsentations- og uddannelsesmateriale


Din profil
Din uddannelsesbaggrund er inden for Marketing, foruden erfaring i lignende rolle med stærke kompetencer indenfor B2B marketing, online markedsføring og digitale/sociale medier.
Du har en udpræget god formuleringsevne og behersker engelsk på højt niveau, skriftligt og mundtligt. Vi anvender forskellige it-systemer og det er vigtigt du er god til at sætte dig ind i nye programmer. Vi forventer at du har solid erfaring med Office-pakken samt erfaring med grafiske værktøjer, Salesforce, Showpad og Umbraco/Wordpress.

Som person er du engageret i dit arbejde og du tilgår det struktureret og detaljeorienteret. Du har evnen til at holde overblikket over mange aspekter i en kompleks virksomhedsstruktur og evner at arbejde proaktivt og selvstændigt. Du er en serviceminded teamplayer, der formår at skabe resultater i samspil med dine kolleger på alle niveauer af organisationen. Vi sætter pris på at du arbejder vedholdende med dine opgaver.

Du tilbydes
Du får en spændende stilling med mange samarbejdsflader i en international koncern, hvor du selv kan være med til at præge den videre udvikling. For den rette kandidat er der gode muligheder for faglig- og personlig udvikling. Teamet består af 3 dedikerede medarbejdere med ansvar for Aalborg Portland A/S, og samarbejder med vores kommunikations & marketing afdelinger på regionalt og globalt niveau.

Sådan ansøger du
Er du interesseret, så send venligst din ansøgning og dit CV via stillingsannoncen på vores hjemmeside senest søndag d. 30. april 2022.
Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte Marketing Manager Mikkel Vestergaard på telefon tlf. +45 9933 7997

Aalborg Portland
Aalborg Portland Holding A/S har hovedkvarter i Aalborg, Danmark, og har siden 2004 været en del af Cementir Group – en international leverandør af cement og beton. Udover aktiviteterne i Aalborg Portland Holding Group, udgøres Cementir Group af Italienske virksomheder. Nordic & Baltic Region består af Aalborg Portland A/S samt Unicon A/S. Aalborg Portland A/S er en ledende cementproducent i Norden, og producerer både grå og hvid cement på deres fabrik i Aalborg. Produkterne sælges i Danmark, USA og tilstødende lande. Unicon A/S er leverandør af færdigblandet beton og markedsledende i Norden. Produktionen foregår på 80 fabrikker i Danmark, Norge og Sverige. Stenbrudsarbejde og salg af aggregater (primært granit og grus) foregår fra 15 sites i Danmark og Sverige.

Aalborg Portland, Nordic & Baltic Region beskæftiger i alt 920 medarbejdere – heraf 770 i Danmark.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Aalborg Øst
  • Lørdag den 30. april 2022

Lignende jobs

  • Markedsføring (praktik)

    Markedsførin..
    • Marketingmedarbejder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Marketingpraktikant til iværksætteri

    Arbejdsopgaver:- Assisterende i udviklingen og implementeringen af marketingstrategier.- Oprettelse og planlægning af indhold til sociale medier, herunder tekst, billeder og videoer.- Udfør..
    • Marketingmedarbejder
    • Aalborg Øst
    Få mere info
  • Cisco Product Manager til Epoka A/S

    For vores kunde Epoka søger vi en erfaren Cisco Product Manager til hovedkontoret i Svenstrup Ønsker du at bidrage til vækst og udvikling af en international og ambitiøs virksomhed, der er blan..
    • Marketingmedarbejder
    • Svenstrup J
    Få mere info
  • Product Marketing Manager

    Product Marketing Manager MapsPeople Aalborg Full-time Salary Competitive Product Marketing ManagerAs a Product Marketing Manager at MapsPeople, you'll p..
    • Marketingmedarbejder
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Aalborg Øst over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1