Marketingchef til Aalborg Storcenter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg SV

Vil du have chancen for at løfte detailbranchen og sætte nye standarder for shopping i Danmark? Er du god til at samle trådene og holde overblikket i en marketingsafdeling, der arbejder med et af Nordjyllands stærkeste brands? Og er du god til at tænke nyt og kreativt, samtidig med at du får ting til at ske? Så er det nu, du har chancen for at præge Aalborg Storcenters marketing og branding strategi og tage centret til nye højder. I Aalborg Storcenter vil du som Marketingchef få ansvaret for vores Marketing Afdeling. Vi har et fantastisk og stærkt team med forskellige kompetencer og baggrunde. Det ser vi som en styrke, der hjælper os med at tænke kreativt og ud af boksen. Det bliver derfor din opgave at samle trådene og holde overblikket og være med til at sikre fremdriften i de forskellige projekter. Dette samtidig med at være nytænkende. Vi søger en profil der tør tage chancer og gå nye veje.

Vi arbejder målrettet med at formidle centrets og butikkernes nyheder og tiltag på de sociale medier og gennem vores nyligt lancerede PLUS+ App, der er en del af vores fordelsprogram. Derudover arbejder vi med forskellige events og kampagner til stor glæde for centrets kunder der skaber noget ekstra til shopping oplevelsen. Foruden dit marketingsteam, kommer du også til at være i tæt samarbejde med Center Manager, leasing og driftsteamet, der tilsammen udgør Aalborg Storcenter. Aalborg Storcenter er en del af Danske Shoppingcentre, der ejer 18 centre over hele landet. Du bliver derfor også en del af, hvad vi selv mener er, Danmarks stærkeste marketing team, hvor der er god mulighed for at inddrage og hente erfaringer fra andre steder i virksomheden.

Målgruppen i fokus
Som Marketingschef i Aalborg Storcenter, vil dine arbejdsområder være at holde overblikket og planlægge de forskellige kampagner, events og initiativer, for at Aalborg Storcenter fremstår relevant og spændende hele året rundt og selv påtage dig en del af produktionen af tekster og arbejde med hjemmesiden. Med andre ord er det dig, der har det fulde overblik og ansvar over vores markedsføring. Du skal være god til at lede mennesker, og få det bedste ud af alle. Vi er et team, og vi skal spille hinanden gode. Du vil få frihed under ansvar, og det ser vi også gerne, er en ledelsesstil du selv benytter. Vi løfter i flok, og det betyder også, at du ikke skal være bange for at tage fat. Der vil derfor være noget udarbejdelse af content til blandt andet vores digitale medier, som skal fungere i et bredt samarbejde med centrets butikker, samt kampagner og in-store materiale, hvor vi skaber og sikrer den røde tråd der giver det lille plus i kundernes oplevelse af shopping i Aalborg Storcenter. Vores fordelsprogram skal vi have op flyve og vi skal udnytte vi kan arbejde med omni-channels. Det er nye områder i vores markedsføring, der skal understøtte alle aktiviteter vi laver. Derudover er det også en af dine fineste opgaver at have kontakten til butikkerne. Du skal derfor være god til at skabe relationer og bygge bro mellem centret og vores fantastiske butikker og deres forskellige brands.

Dine kompetencer. Vores samarbejde. Sammen skaber vi resultaterne.
For at have succes i rollen skal du have drive, være udadvendt og være god til at opbygge og vedligeholde relationer, særligt til butikkerne og marketing/event bureauerne. Du skal være god til at planlægge og bevare overblikket og have gode lederevner. Det er vigtigt, at du kan sætte dig ind i både butikkernes og målgruppernes behov og have det sjovt både i idefasen, i det administrative arbejde og eksekvering af projekter. Derudover skal du være indstillet på selv at smøge ærmerne op og tage del i arbejdet.

Desuden forventer vi, at du:

  • Har min. 3-5 års erfaring inden for marketing, gerne i lignende rolle
  • Er kandidatuddannet inden for kommunikation eller marketing
  • Er stærkt digitalt funderet og vant til at formulere dig tydeligt mundtligt samt skrive fængende webtekster til digitale medier mm.
  • Er initiativrig, kreativ og nytænkende
  • Erfaring med Events vil være et plus

Har du spørgsmål?
Så kontakt Center Manager, Niels Adolfsen, +45 31 26 25 36 eller Head of HR, Josefine Ussing +45 24 87 11 11.

Sådan ansøger du
Klik på linket nedenfor og fortæl os, hvorfor du er den rette person til stillingen.

Da vi løbende afholder samtaler, ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV hurtigst muligt, og senest d. 24. april 2022. Laver du en videoansøgning behøves du ikke skrive en skriftlig ansøgning. Vi ser dog gerne at modtage dit CV også.

Baggrundsinformation om Aalborg Storcenter:

Med 80 specialbutikker, heraf flere spisesteder og sammen med en af Danmarks største Bilka-varehuse, er der aktiviteter til alle nordjyder i form af underholdning og shopping.

Aalborg Storcenter ligger i City Syd, det huser over 130.000 kvm. detailhandel, herunder IKEA, Bauhaus m.fl. BILKA-varehuset blev etableret i 1972, hvoraf specialbutiksdelen først åbnede i 1996 og blev udvidet i 2012. Med sine over 6 mio. årlige gæster byder centret på et bredt udvalg af tøj, sko og accessoires, de nyeste gadgets, guldsmede og meget mere.

Hvert år arrangerer Aalborg Storcenter aktiviteter for alle aldre i form juleaktiviteter og oplevelser. Kunderne er altid i fokus og med sine 2.400 gratis parkeringspladser er der altid mulighed for at nyde godt af de mange gode tilbud.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Aalborg SV
  • Søndag den 24. april 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Aalborg SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Aalborg SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Aalborg SV over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0