Marketing Koordinator til Friis Shoppingcenter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Er du god til at udarbejde content til sociale medier og kreativ ift. at udarbejde stærke budskaber og koncepter? Drives du af at lave markedsføring, der direkte tiltrækker kunderne til centrenes butikker? Så er det nu du har chancen for at prøve kræfter med denne spændende stilling.

I Marketing teamet i Friis arbejder vi målrettet på at tilpasse vores marketinginitiativer ud fra vores målgruppe og sikre, at der er en krog i vores budskaber, som tydeligt skaber kundetrafik. Dette samtidig med, at det er afstemt i henhold til vores brand og Danske Shoppingcentres overordnede strategi. I stillingen vil du indgå i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor ikke to dage er ens og arbejdsopgaverne er af meget varierende karakter.

Målgruppen i fokus

Som Marketing Koordinator i Friis, vil dine primære arbejdsområder omhandle udarbejdelse og brug af content til sociale medier, udvikling af nye koncepter og kreative budskaber som tydeligt kan måles i kundetrafikken og attraktiviteten af centret. Du vil blandt andet også få ansvar for SEO-optimering og content til sociale medier. Vi vil gerne ramme de unge bedre, så du skal være med på beatet og kende de mest hippe trends og tendenser.

Herudover kommer du også til at udarbejde og stå for både store og små events fra A til Z. Du skal derfor ikke være bange for, selv at stille dig op på ølkassen og være vært til diverse arrangementer. Det hele kommer til at foregå i tæt samarbejde med det øvrige team, og du er derfor en stærk teamplayer.

Dine kompetencer. Vores samarbejde. Sammen skaber vi resultaterne.

For at have succes i rollen skal du være god til at opbygge og vedligeholde relationer samt trives med at have en del opsøgende arbejde mod og samarbejde med centrets butikker. Derudover er det vigtigt, at du har et højt drive, er udadvendt og imødekommende, og kan sætte dig ind i både butikkernes og målgruppens behov. Du trives også med at være i en dynamisk stilling, hvor du selv planlægger dit arbejde og har ansvar for, at opgaverne bliver løst.

Desuden forventer vi, at du:

  • Har 2-3 års erfaring fra en lignende stilling
  • Er udannet Markedsføringsøkonom, event koordinator eller anden relevant uddannelse
  • Har erfaring med at lave fængende content til sociale medier
  • Er kreativ og god til at finde en løsning på opgaver der kan løses bedre.

Bemærk at du i stillingen også vil have arbejdsopgaver, i form af events, som foregår om aftenen og i weekenderne.

Har du spørgsmål?

Så kontakt Center Manager, Henriette Sønder, +45 5076 2984 eller HR Koordinator, Asger Knudsen, +45 4084 3664.

Sådan ansøger du

Klik på linket nedenfor og fortæl os, hvorfor du er den rette person til stillingen.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV hurtigst muligt, da vi løbende holder samtaler, og senest d. 8. maj 2022.

Baggrundsinformation om Friis

Friis er placeret lige midt i Aalborg som en del af gågademiljøet i byen. Sammen med en stor P-kælder, der både servicerer selve centret og hele nærområdet, gør det Friis til et oplagt udgangspunkt for shopping i Aalborg.

Friis Shoppingcenter er et moderne shoppingcenter midt i Aalborg by. Centret åbnede i marts 2010 og giver et udsøgt udvalg indenfor tøj, sko, skønhed, boligindretning og meget mere. Du finder noget for en hver smag, her finder du både specialbutikker, Magasin, Fitness World og et stort udvalg af moderne og populære mærker og konceptbutikker – både internationale og danske - fordelt på 2 plan.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 11.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Aalborg
  • Søndag den 08. maj 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
5. juli 2024 20
4. juli 2024 21
3. juli 2024 21
2. juli 2024 21
1. juli 2024 21
30. juni 2024 21
29. juni 2024 21
28. juni 2024 23
27. juni 2024 22
26. juni 2024 21
25. juni 2024 21
24. juni 2024 20
23. juni 2024 20
22. juni 2024 20
21. juni 2024 20
20. juni 2024 21
19. juni 2024 22
18. juni 2024 22
17. juni 2024 24
16. juni 2024 24
15. juni 2024 24
14. juni 2024 24
13. juni 2024 25
12. juni 2024 25
11. juni 2024 24
10. juni 2024 26
9. juni 2024 25
8. juni 2024 25
7. juni 2024 26
6. juni 2024 25
5. juni 2024 26

Værd at vide når du søger job som marketingmedarbejder i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!