Rekrutteringsfirma

digital marketing projektleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Er du digital til fingerspidserne, og har du styr på den digitale værktøjskasse? Kan du udvikle og eksekvere digitale indsatser, der skaber leads og nye kunder? Så er det måske dig, vi leder efter.

Din væsentligste rolle bliver at drive digitale kampagner og indsatser, der sikrer nye kunder og leads, primært på privatmarkedet for el, men også på BtB-markedet.

Du forstår at arbejde med datadrevet digital markedsføring, og baseret på data og kundeindsigt udarbejder og implementerer du digitale marketingstrategier – på tværs af Google Ads, Facebook, Instagram, YouTube, display-medier mv. Du kender til begreberne CAC, CLV, ROAS og ROI og er vant til løbende at måle og optimere på indsatser.

Det er afgørende, at du har hands-on erfaring med fagområder som digital annoncering (Google Ads, display, SoMe-annoncering), marketing automation, konverteringsoptimering, tracking og Google Analytics. Har du også kendskab til SEO og content marketing, er det en fordel.

Udover digital markedsføring vil du blive involveret i forskellige digitale projekter. Det er derfor vigtigt, at du kan arbejde projektorienteret og drive et projekt i mål. Du er vant til at arbejde systematisk og analytisk. Du har stor dataforståelse og kan omsætte data til konkrete initiativer og kommunikationsindsatser.

Vi forventer, at et af dine første projekter bliver implementering af et marketing automation-system. Det er derfor et stort plus, hvis du tidligere har stået i spidsen for både implementering og anvendelse af marketing automation-systemer .

Derudover vil du også blive involveret i drift og udvikling af aura.dk for Energi og Teknik.

Din daglige arbejdsplads er i Galten.

Hvem er du


• Du har stærke digitale kompetencer og har 5 års erfaring med digital marketing
• Du har en relevant uddannelse inden for marketing og/eller IT
• Du har erfaring fra lignende stilling og har dokumenterede resultater
• Du har projektledererfaring kombineret med stor kunde- og forretningsforståelse
• Du har bred teknisk og IT-mæssig forståelse
• Det er en fordel, hvis du har erfaring med Episerver

Derudover er det vigtigt, at du har et stort selvstændigt drive og er udadvendt og proaktiv i mødet med kolleger og samarbejdspartnere. Du motiveres af at skabe resultater både alene og sammen med andre. Du får tingene til at ske og har fokus på at nå opstillede mål. Du arbejder struktureret, bevarer overblikket i pressede situationer og har falkeblik på væsentlige detaljer i projekterne. Du inspirerer og motiverer andre omkring dig og er en udpræget teamplayer.

Om AURA Energi


AURA Energi er en østjysk energikoncern med 320 medarbejdere, der beskæftiger sig med installation, energirådgivning, fibernet, el-handel, vedligehold og udbygning af el-nettet samt innovative aktiviteter inden for vedvarende energi, mobilitet og grøn omstilling. Koncernen omsætter for ca. 800 mio. kr. om året.

Hver dag arbejder AURA for at få mest muligt ud af energien og skabe værdi for kunderne. Medarbejdernes trivsel og udvikling er afgørende for at lykkes, og virksomhedskulturen er kendetegnet ved AURAs værdier; åbenhed, ansvarlighed og proaktivitet.

Læs mere på www.aura.dk

Vil du være en del af teamet?


Søg stillingen ved at trykke på "ansøg". Du kan få yderligere information ved at kontakte Mathias Trankjær på telefon +45 2332 3138 eller [email protected]. Randstad varetager rekrutteringsprocessen på vegne af AURA Energi. Alle ansøgninger behandles fortroligt, og der afholdes løbende interviews. Ansøgningsfrist er d. 16/2 2020.

Om Randstad


Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.800 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Århus C

Lignende jobs

  • Studentermedhjælper til marketing (Aarhus)

    Marketingmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 8200 Århus N
    • Marketingmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • SEO Specialist

    Elsker du at arbejde med SEO, har du teknisk flair, og drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende og prisvindende performance marketing bureauer? I iProspect har vi vokseværk og er på .
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • SEO Praktikant, [xxxxx]

    Marketingmedarbejder søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Århus C

    Er du en dygtig storyteller, der kan skabe relevant og konverterende content til forskellige målgrupper på tværs af kanaler? Er du nysgerrig på automatisering, data og mulighederne med AI inden for..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Århus C over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
19. september 2024 7
18. september 2024 7
17. september 2024 7
16. september 2024 7
15. september 2024 8
14. september 2024 8
13. september 2024 9
12. september 2024 9
11. september 2024 9
10. september 2024 9
9. september 2024 9
8. september 2024 9
7. september 2024 9
6. september 2024 9
5. september 2024 9
4. september 2024 10
3. september 2024 8
2. september 2024 8
1. september 2024 8
31. august 2024 9
30. august 2024 8
29. august 2024 8
28. august 2024 8
27. august 2024 7
26. august 2024 7
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 7
21. august 2024 7
20. august 2024 7