Online Marketing Manager til Danmarks nye Erhvervsteleselskab IP One A/S

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Drømmer du om at arbejde i en virksomhed, som tør at udfordre telemarkedet? IP One A/S er en ny spiller på markedet og du har mulighed for at sætte dit præg på vores image og for at være med til at opbygge hele vores marketingsmotor. Du bliver en del af et lille team og du får derfor stor medbestemmelse.

Vi leder efter dig som tripper for at stå helt i front for at markedsføre vores produkter inden for mobiltelefoni, fastnettelefoni, fiber forbindelser, netværk/wifi, og vigtigst; vores eget udviklede professionelle omstillingssystem. Alt dette igennem blandt andet SEO, PPC, Facebook, Linkedin og på TV.

Dine kommende kolleger har erfaring med nethandel og har udviklet virksomheder og virksomhedsafdelinger i blandt andet Kina, Polen, Tyskland og Danmark, med over 100 ansatte, siden 2002. Vi har store ambitioner og vi søger dig, som drømmer om korte beslutningsveje, højt tempo og om at kunne fejre sejrene, gang på gang, sammen med resten af teamet. Vi bliver lokeret i hjertet af Århus, i et lækkert og lyst kontor og vi vægter sammenhold, fælles frokost og fredagsøl højt.

Om jobbet

Som Online Marketing Manager får du en indflydelsesrig rolle og et stort og selvstændigt ansvar. Du skal blandt andet planlægge og opbygge vores hjemmeside, med udgangspunkt i diverse SEO-værktøjer. Du får muligheden for at arbejde i et iværksættermiljø, med en uformel tone og en flad organisation med en varieret og spændende dagligdag. Din dagligdag vil være præget af følgende:

  • Ansvarlig for traffic-og performance marketing, herunder SEO, Google analytics, PPC osv.
  • Ansvarlig for opbygning af det nye ip-one.dk, hvor SEO optimerede landing pages, er en meget stor del af opbygningen.
  • Ansvarlig for daglig kontakt med vores udvikler hold i Filippinerne
  • Ansvarlig for SEM, PPC, hvor en stor del skal opbygges fra bunden
  • Ansvarlig for opbygning af Affiliate kampagner
  • Ansvarlig for opbygning af Link strategi, igennem hundredevis af klubber, så ip-one.dk kan få en styrke som endnu ikke er set i telebranchen
  • Medforfatter / medansvarlig for IP One’s lokale TV-reklamer
  • En del af ansvarsgruppen, hvor IP One’s vækstrejse bliver planlagt, og ikke mindst udført med største omhu og iver.
  • Du har også drifts- og supportansvar for eksisterende løsninger

Vores forventninger til dig

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende for os og vi bruger gerne ressourcer for at oplære dig. Men det er naturligvis en fordel hvis du kan nikke genkendende til følgende:

  • Du har erfaring med SEO-værktøjer som Analytics, Morningscore og Google Webmaster Tools samt Google Ads.
  • Du har stærke analytiske evner således, at du er i stand til at træffe taktiske og strategiske beslutninger med udgangspunkt i store mængder data.
  • Du er har en god forretningsforståelse og ved hvordan du leverer de bedste løsninger for virksomheden.
  • Du er måske endnu ikke den forreste i rækken af specialister i din nuværende ansættelse men du føler, at du nu er klar til at stå øverst og tage ansvar.

Derudover har du et ønske om at arbejde i et spændende iværksættermiljø med mulighed for faglig og personlig udvikling. Du trives med udfordringer og har det godt med at du nogle gange skal stå på mål, når dine kollegaer udfordrer dig.

På det personlige plan
Du er en social og udadvendt person, der går på arbejde med et smil og kan bevare roen i pressede situationer. Det forekommer dig naturligt at samarbejde med kolleger på tværs af opgaver, og du holder af at bidrage til et fællesskab og et socialt miljø på en arbejdsplads. Det er nødvendigt, at du er struktureret, systematisk med et godt overblik.

Vi tilbyder dig
En mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt, i en virksomhed med store ambitioner. Du har muligheden for at være med på en rejse, som kun lige er begyndt og for at få egne ansvarsområder og en kort vej til toppen. Løn og ansættelsesforhold der matcher branchen.

Rekruttering
Hvis du synes at ovenstående matcher dig og dine ønsker for fremtiden, så send din ansøgning på [email protected] eller ring til os, direkte på telefonnummer er 73111200. Ring også, hvis du blot har spørgsmål til stillingen. Din henvendelse vil blive behandlet i fortrolighed. OBS: Vi har netop nu to åbne stillinger.

Vi er IP One A/S
- Danmarks nye udfordrer inden for Erhvervstelefoni. Vi har gjort op med branchens lange bindinger, på mellem 36 og 48 måneder, som forhindrer kunderne i at flytte teleselskab. Ønsker en kunde ikke at handle med os, bliver vi kede af det, og vi gør alt hvad der er muligt for at sikre, at kunden altid er tilfreds. Skulle der alligevel være en kunde som ønsker at forlade os, så vælger kunden helt selv hvornår det skal ske. Der er altså ingen binding hos IP One. Der er kun tilfredse kunder og fuld fleksibilitet.

Vi mener at der har manglet et teleselskab der behandler kunderne seriøst og ikke mindst personligt.
Hos IP One har alle kunderne én fast kontaktperson. Kontaktpersonen er med hele vejen, og sikrer at alt kører planmæssigt, således at kunden, på en aftalt dato, står med et helt personligt skræddersyet telefonsystem. Ringer kunden med en udfordring eller en ønsket ændring, så er det den samme kontaktperson, der modtager kundens opkald. ”Hvad er dit kundenummer?” Eller ”Hvem er du?” Er to sætninger du aldrig vil høre hos os. Vi møder oftest kunderne med: ”Hej Peter, hvordan går det?” Vi er personlige og vi behandler vores kunder som vores gæster.

Vi har døgnåbent og tilkaldevagt. Inden for max 4 timer er vi på kundens adresse, hvis uheldet er ude. Står kunden uden net eller telefoni, så etableres der straks en 4/5G udendørsmaste på kundens adresse, så virksomheden kan fortsætte sit arbejde. Dette er selvfølgelig bare en del af vores service, men det giver os en stor kundeloyalitet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Århus C
  • Mandag den 26. juli 2021

Lignende jobs

  • SEO Specialist

    Elsker du at arbejde med SEO, har du teknisk flair, og drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende og prisvindende performance marketing bureauer? I iProspect har vi vokseværk og er på .
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • SEO Manager

    Elsker du at arbejde med SEO, har du teknisk flair, og drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende og prisvindende performance marketing bureauer? I iProspect har vi vokseværk og er på .
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Århus C

    Er du en dygtig storyteller, der kan skabe relevant og konverterende content til forskellige målgrupper på tværs af kanaler? Er du nysgerrig på automatisering, data og mulighederne med AI inden for..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus C
    Få mere info
  • Praktikant, SEO

    Marketingmedarbejder søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Århus C over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
4. oktober 2024 9
3. oktober 2024 9
2. oktober 2024 9
1. oktober 2024 8
30. september 2024 7
29. september 2024 7
28. september 2024 7
27. september 2024 7
26. september 2024 7
25. september 2024 7
24. september 2024 7
23. september 2024 7
22. september 2024 8
21. september 2024 8
20. september 2024 8
19. september 2024 7
18. september 2024 7
17. september 2024 7
16. september 2024 7
15. september 2024 8
14. september 2024 8
13. september 2024 9
12. september 2024 9
11. september 2024 9
10. september 2024 9
9. september 2024 9
8. september 2024 9
7. september 2024 9
6. september 2024 9
5. september 2024 9
4. september 2024 10