Content Creator - Video - Studentermedhjælper

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Århus C

Content Creator hos ScandiMate

Har du flair for at klippe i levende billeder og lave fedt video content? Vil du arbejde for en iværksætter virksomhed i rivende udvikling i et fedt kontorfællesskab i Aarhus C? Og er du kreativ og idérig, når du arbejder? Så er det måske dig vi leder efter hos ScandiMate! Vi mangler en dygtig Content Creator, der kan omdanne billeder og video til fedt marketingmateriale til de sociale medier, vores hjemmeside, PR m.v.

Om jobbet

Som Content Creator hos ScandiMate vil du komme til at arbejde med billed- og videomateriale, der skal klippes sammen og bruges på vores forskellige kanaler, samt eventuelt mindre grafiske opgaver. Det er et krav at du har erfaring med video, og kompetencer i Adobe er en klar fordel. Du vil få ansvar for at skabe færdigt content i tråd med ScandiMate’s brand, samt ansvar for selvstændigt at udføre de forskellige opgaver med sparring fra kollegaer.

Om ScandiMate

ScandiMate ApS blev grundlagt i 2018 af Alexander James Nissen-Ripley, som et iværksættereventyr med en ambition om at skabe en unik mulighed for unge håndværkere, hvor de kan kombinere arbejde med fornøjelse. ScandiMate sender unge afsted til Australien, New Zealand og Canada, hvor de kan prøve kræfter med deres håndværk i udlandet.

Dine kvalifikationer

Det er et must, at du har erfaring med videoredigering og kan arbejde selvstændigt i denne rolle. Dine kompetencer skal sikre, at du både forstår den tekniske del af jobbet og de strategiske tanker i forhold til tilstedeværelsen på den sociale medier og egne platforme. Samtidig er du detaljeorienteret og idérig i forhold til at arbejde med visuelle indtryk. Grafiske kompetencer er ikke et krav, men en fordel.

Vores forventninger er at du

  • Har erfaring med videoredigering. Med fordel har du også grafiske kompetencer
  • Kan skabe video og billeder content i ScandiMate’s ånd
  • Kan arbejde selvstændigt og planlægge din tid, således at du kan overholde aktuelle deadlines
  • Behersker div. Redigeringsprogrammer nødvendigt for at redigere video og billeder
  • Kan efterbehandle billede og video og levere i de korrekte formater
  • Er smilende, glad og har lyst til at indgå i et ungt og humorpræget kontorfællesskab

Personlige kvalifikationer

Det er vigtigt at du har en god arbejdsmoral og har lyst til at blive en del af ScandiMate’s team. Du vil komme til at arbejde cirka 10 timer om ugen, hvor du med en finger på pulsen skal kunne håndtere deadlines og flere forskellige arbejdsopgaver samtidig. Du er ansvarsbevidst og har en positiv tilgang til arbejdsopgaver og kollegaer. Du bidrager med godt humør, når du er på kontoret.

Vi tilbyder dig

Et godt arbejdsmiljø, hvor du bliver en del af et ungt iværksætter-kontorfællesskab ved åen i Aarhus C. Her er der altid plads til højt humør, god stemning og den daglige fælles frokost, der samler alle til en god snak. Vi har ofte fredagsbar på programmet fredag eftermiddag, hvor vi på tværs af de forskellige virksomheder hygger os i afslappede rammer.

En solid virksomhed i vækst, hvor du får mulighed for at præge din hverdag og bidrage til den videre udvikling. Du vil komme til at spille en vigtig rolle i en dynamisk organisation.

Tiltrædelse snarest muligt. 10 timer om ugen.

Spørgsmål og ansættelse kan rettes til stifter, Alexander James Nissen-Ripley på [email protected]

Ansøgninger behandles løbende, og der vil løbende blive indkaldt til samtaler.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Århus C
  • Torsdag den 05. maj 2022

Lignende jobs

  • SEO Specialist

    Elsker du at arbejde med SEO, har du teknisk flair, og drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende og prisvindende performance marketing bureauer? I iProspect har vi vokseværk og er på .
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • SEO Manager

    Elsker du at arbejde med SEO, har du teknisk flair, og drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende og prisvindende performance marketing bureauer? I iProspect har vi vokseværk og er på .
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Marketingpraktikant, eftermarked

    Er du under uddannelse? Er du skarp, nysgerrig og interesseret i at få konkret erfaring med analyse og marketing i bilbranchen? Så er det måske dig, vi søger som marketingpraktikant til vores marke..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus C
    Få mere info
  • Analytisk Product Manager med fokus på udvikling, ...

    Har du flair for eksekvering af strategier og et kommercielt mindset? Falder samarbejde dig naturligt? Og kan du se dig selv i en selvstændig rolle med fokus på dit eget digitale produkt? Hos OK sø..
    • Marketingmedarbejder
    • Viby J
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Århus C over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
16. september 2024 7
15. september 2024 8
14. september 2024 8
13. september 2024 9
12. september 2024 9
11. september 2024 9
10. september 2024 9
9. september 2024 9
8. september 2024 9
7. september 2024 9
6. september 2024 9
5. september 2024 9
4. september 2024 10
3. september 2024 8
2. september 2024 8
1. september 2024 8
31. august 2024 9
30. august 2024 8
29. august 2024 8
28. august 2024 8
27. august 2024 7
26. august 2024 7
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 7
21. august 2024 7
20. august 2024 7
19. august 2024 7
18. august 2024 8
17. august 2024 8