Marketingansvarlig - Erhvervsbiler

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Skal du være med til at løfte varebilerne ind i den digitale verden, når det kommer til marketing?
Så er det dig, vi står og mangler som en vigtig del af vores centrale marketingteam i Aarhus. Måske du i dag sidder i en lignende marketingstilling, med mod på nu at prøve dig af hos en af Danmarks største bilforhandlere?

Jamen, alle varebiler er jo ens og til dels uinteressante, tænker du måske. Næ nej. Udviklingen inden for elektriske varebiler, måder at eje/leje en varebil på og generelt de ændrede mobilitetsønsker fra kunderne, gør varebiler til en kompleks opgave. Og til det har vi behov for dig, som brænder for marketing, men samtidig har forståelse og respekt for, hvad det vil sige at kommunikere i en B2B-branche, hvor økonomi nogle gange betyder mere end følelser.

Vi søger en skarp og dedikeret marketingansvarlig til vores Aarhus-afdeling med speciale i varebiler, som vil få ansvaret for at markedsføre de fire brands Mercedes-Benz, Ford, Renault og Dacia, der repræsenteres hos Ejner Hessel.

Dine ansvarsområder:

Du vil sammen med vores marketingdirektør få ansvaret for at udvikle og eksekvere strategiske såvel som taktiske kampagner i virksomheden, der skal sikre, at Ejner Hessel også i fremtiden er blandt landets førende leverandører af varebiler til erhvervslivet. Det vil være alt fra større nationale kampagner i både off- og online medier til planlægning af arrangementer og events for kunder og samarbejdspartnere.

Du vil arbejde tæt sammen med vores medie- og reklamebureauer og ligeledes indgå i et nært samspil med resten af marketingteamet, hvor der findes kompetencer på tværs af e-commerce, branding, SoMe etc. Der er således rig mulighed for, at du både kan lære fra dig, men samtidig også udvikle dine egne kompetencer inden for marketing.

Du vil desuden i samspil med salgskonsulenter og salgschefer have ansvar for, at brochurer, demobiler, lokale tiltag og POS-materiale altid er opdateret og lever op til importørernes standarder rundt om i de enkelte forretninger.

Din baggrund:

Du synes, at varebiler og kunderne til varebiler er fantastiske. Du elsker at skabe iøjnefaldende og kreativ markedsføring og føre det ud i livet.

Du sidder formentlig i en lignende stilling i dag, men har behov for nye udfordringer i en spændende virksomhed. Måske har du tidligere arbejdet med B2B-markedsføring af andre produkter, og er nu klar til at prøve kræfter med de bedste produkter på markedet. Eller måske har du slet ingen erfaring med varebiler, men er dygtig til digital markedsføring og forstår at bygge brands, skabe nærværende content og formidle det til en udvalgt målgruppe.

Vi tror mere på dig som person, og din tilgang til markedsføring end vi ser på, om du har erfaring fra branchen. Vi kommer ikke til at gøre tingene på den samme måde de næste fem år, som vi har gjort det de foregående fem år, og dertil kan du være et friskt pust.

Vi kan tilbyde dig et attraktivt karrierejob, hvor du vil indgå i et team med stærke kompetencer inden for markedsføring. I din hverdag vil der blive højt til loftet samt en stor grad af frihed til at løse opgaverne, som du mener, de løses bedst. Du vil få plads i et åbent kontorlandskab i vores flagskibsbutik i Aarhus, hvor du vil indgå i et ungt og dynamisk team med 8 dygtige marketing-kolleger. Din faste base vil være i Aarhus, men du skal forvente minimum én dag om ugen, hvor du vil være på landevejen i én af vores afdelinger eller hos samarbejdspartnere.

Derfor bliver du selvfølgelig også en del af det store Hessel-team med 1.300 dedikerede kolleger i vores 27 afdelinger rundt om i landet.

Din indsats vil have stor betydning for Ejner Hessels position blandt nuværende og fremtidige kunder. Virksomheden udspringer netop af erhvervskøretøjer og dit arbejde vil desuden få en naturlig opmærksomhed fra ejerne.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Morten Roth, marketingdirektør, på [email protected] eller på tlf. +45 2529 8516 for yderligere spørgsmål.

Tiltrædelse vil være hurtigst muligt efter aftale.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Århus C

Lignende jobs

  • Digital Marketing Internship

    📍 Aarhus 📆 As soon as possible👩🏽‍💻 On site 📚 Student PageStudent PageWe are looking for interns who are eager to learn the ropes of digital marketing – with the goal of making a long career..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • SEO Specialist

    Elsker du at arbejde med SEO, har du teknisk flair, og drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende og prisvindende performance marketing bureauer? I iProspect har vi vokseværk og er på .
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • SEO Manager

    Elsker du at arbejde med SEO, har du teknisk flair, og drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende og prisvindende performance marketing bureauer? I iProspect har vi vokseværk og er på .
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Marketingpraktikant, eftermarked

    Er du under uddannelse? Er du skarp, nysgerrig og interesseret i at få konkret erfaring med analyse og marketing i bilbranchen? Så er det måske dig, vi søger som marketingpraktikant til vores marke..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Århus C over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
7. september 2024 9
6. september 2024 9
5. september 2024 9
4. september 2024 10
3. september 2024 8
2. september 2024 8
1. september 2024 8
31. august 2024 9
30. august 2024 8
29. august 2024 8
28. august 2024 8
27. august 2024 7
26. august 2024 7
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 7
21. august 2024 7
20. august 2024 7
19. august 2024 7
18. august 2024 8
17. august 2024 8
16. august 2024 8
15. august 2024 8
14. august 2024 8
13. august 2024 8
12. august 2024 8
11. august 2024 7
10. august 2024 7
9. august 2024 9
8. august 2024 9