VIRKSOMHEDSPRAKTIK MED MULIGHED FOR LØNTILSKUD

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - Århus C

Inden du søger denne virksomhedspraktik, skal du undersøge, om du er berettiget til virksomhedspraktik. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte dit lokale jobcenter. Hvis du er blevet henvist til en af jobcentrets samarbejdspartnere, er det dem, du skal kontakte for eventuelle spørgsmål. Din arbejdsgiver skal have virksomhedspraktikken godkendt skriftligt af dit jobcenter inden, du påbegynder praktikken.

Kunne du tænke dig at blive en del af et DK’s vigtigste samtidsteatre? Så er det måske dig vi søger til udvikling af vores nye sæsonprogram.

Teatret Svalegangen er en kulturinstitution i rivende udvikling, et teater med mere end 20.000 gæster pr. sæson og en belægningsprocent på over 80%. Vi er et ambitiøst hus, der brænder for at skabe oplevelser, der vil fremad og ind i det liv, som du og publikum lever. Det er smukt, grimt og altid brølende relevant.
I starten af det nye år går udviklingen af sæson 2023/24 for alvor i gang, og derfor søger vi en engageret medarbejder, der kan hjælpe os med at strukturere og kommunikere sæsonens repertoire.

Start primo januar. Praktikplads i ca. 1 mdr. med mulighed for forlængelse i løntilskud i yderligere 4 mdr. Perioden er fleksibel. Stillingen er ulønnet og beregnes til ml. 30-37 timer.
Vi tilbyder et hus fuld af liv og en hverdag, hvor vi ofte løber stærkt, men hvor humøret er højt. Et teater som altid forsøger at gå nye veje for, hvordan teater skal opleves, og som er kendt for sit høje kunstneriske niveau og skarpe blik på samtiden. Hos os er teater både udfordrende, underholdende og brølende relevant.

Som vores nye praktikant vil du, sammen med teatrets PR- og marketingansvarlig være med til at udvikle teatrets trykte sæsonprogram og efterfølgende implementere det til teatrets digitale kanaler (website, SoMe m.m.). Du vil være med i den indledende proces, hvor kommunikationsstrategien fastlægges for alle forestillinger og være med i research og udviklingen af kampagnemateriale til forestillinger og program.

Vores forestillinger er en stor del af teatrets profil, og sæsonprogrammet er derfor et centralt markedsføringsværktøj i udviklingen af teatrets brand – digitalt som offline. Vi søger en kandidat der kan projektstyre arbejdet, som har stærke formidlingsevner og som har flair for research, så vi sammen får kommunikeret sæsonens forestillinger så skarpt som muligt. Bestil det seneste program i topbanneret eller se det her.

Du er en positiv, initiativrig og udadvendt person, der har mod på at prøve kræfter med byens samtidsteater. Du interesserer dig for kommunikation, både i en strategisk og kreativ sammenhæng, og så er du skarp i korrektur, retstavning og kommatering.

Stillingen kræver, at du har overblik, er struktureret og er god til at gå forrest, når det kommer til projektstyring – en dag skal du måske skaffe en kat til en video, den næste samler du alle trådene i en projektplan for en kommende fotosession. Og så er det selvfølgelig en fordel, hvis du interesserer dig for kunst, mennesker og medier.

Du bliver en del af vores samlede salgsteam, som foruden en PR- og marketingansvarlig består af en salgs- og økonomichef, en kommerciel chef, en arrangementskoordinator og en salgskoordinator. Du vil desuden være i tæt kontakt med teatrets øvrige personale, såvel som de skuespillere, scenografer og instruktører, der arbejder i huset.

DET LEDER VI EFTER

Dine kvalifikationer:

  • Du kan projektstyre, researche og indsamle materiale
  • Du har gode formidlingsevner både skriftligt og mundtligt
  • Du kan tænke strategisk og kommunikere skriftligt til forskellige målgrupper
  • Du har en relevant uddannelse og søger virksomhedspraktik
  • Du har kendskab til Adobe Photoshop (ekspertniveau er ikke et krav)

Dine arbejdsopgaver

  • Research på kommende produktioner. Hvad findes der af relevante artikler om de emner og temaer som forestillingen behandler, og hvad kan bruges i en salgssammenhæng overfor publikum?
  • Indsamling og strukturering af content fra produktioner: tekst, foto, citater fra medvirkende, anmeldelser, video-materiale m.m. Herunder løbende kontakt med de teatre og kompagnier, som skal gæste teatret i den nye sæson
  • Projektstyring af fotoshoots og videoproduktion til egne produktioner og brand-kampagner
  • Deltagelse i møder med teatrets designbureau Creative ZOO
  • Tekstkorrektur
  • Strategisk og kreativ sparring på layout og tekst
  • Klargøring af materiale (tekst og billeder) til digitale platforme (website og sociale medier). Der vil bl.a. forekomme en del billedarbejde med at beskære og klargøre billeder til online platforme
  • Diverse planlægningsopgaver i forbindelse med sæsonprogrammer
  • Løbende ad hoc opgaver.


Ansøgningsfrist:

Ansøgning samt CV sendes til [email protected] senest den 7. dec. (mrk: "Praktikansøgning").

Samtaler afholdes i uge 50. Har du spørgsmål er du meget velkommen til at ringe eller sende en mail til PR- og marketingansvarlig Jens Hyldgaard.

Se mere her: https://www.svalegangen.dk/ledige-jobs/kommunikationsmedarbejder/


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Århus C
  • Onsdag den 07. december 2022

Lignende jobs

  • Digital Marketing Internship

    📍 Aarhus 📆 As soon as possible👩🏽‍💻 On site 📚 Student PageStudent PageWe are looking for interns who are eager to learn the ropes of digital marketing – with the goal of making a long career..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • SEO Specialist

    Elsker du at arbejde med SEO, har du teknisk flair, og drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende og prisvindende performance marketing bureauer? I iProspect har vi vokseværk og er på .
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • SEO Manager

    Elsker du at arbejde med SEO, har du teknisk flair, og drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende og prisvindende performance marketing bureauer? I iProspect har vi vokseværk og er på .
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Marketingpraktikant, eftermarked

    Er du under uddannelse? Er du skarp, nysgerrig og interesseret i at få konkret erfaring med analyse og marketing i bilbranchen? Så er det måske dig, vi søger som marketingpraktikant til vores marke..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Århus C over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
7. september 2024 9
6. september 2024 9
5. september 2024 9
4. september 2024 10
3. september 2024 8
2. september 2024 8
1. september 2024 8
31. august 2024 9
30. august 2024 8
29. august 2024 8
28. august 2024 8
27. august 2024 7
26. august 2024 7
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 7
21. august 2024 7
20. august 2024 7
19. august 2024 7
18. august 2024 8
17. august 2024 8
16. august 2024 8
15. august 2024 8
14. august 2024 8
13. august 2024 8
12. august 2024 8
11. august 2024 7
10. august 2024 7
9. august 2024 9
8. august 2024 9