Praktikant til Marketing og Kommunikation i [xxxxx] Management Consulting

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - Århus N

Kom og bring din nysgerrighed og viden om kommunikation og marketing i spil, når du får mulighed for at arbejde dedikeret med kommunikation, content marketing og nørde med det skrevne ord. For at blive en succes i jobbet er det afgørende, at du har evnen til at skrive stilsikre tekster på både dansk og engelsk og at nyder at være en del af et hold, hvor din mening bliver hørt og brugt. Er du vores nye praktikant til marketing og kommunikation? Klik på ansøg-knappen og start ansøgningsprocessen.

Inviting bright minds

Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde og tillid? Vi arbejder for at skabe en bæredygtig fremtid, og vi gør os umage for at sætte standarden for vores branche med inspirerende projekter og innovative løsninger. Hos os bliver du en del af en global virksomhed, der har haft succes siden 1945. Sammen går vi forrest og sætter positive aftryk på samfund, virksomheder og mennesker over hele verden.

Du bliver en del af vores kommunikationsafdeling

Du bliver en del af Kommunikation, hvor vi er fem medarbejdere inkl. praktikanter og studentermedhjælpere, og du vil derudover indgå i et større praktikantteam med andre afdelinger i Rambøll Management Consulting. Vi er drevet af en contentmarketing-tankegang, og du får en vigtig rolle i den fortsatte udvikling af den.

Content-strategien betyder bl.a., at vi er en smule nørdede omkring det skrevne ord, og vi vil gerne have, at du nørder med. Fx ved at udarbejde e-bøger, artikler eller hjælpe med at lancere nye white papers. Men vi er også tossede med tal. Hvad virker? Hvem klikker på hvad? Hvad er konverteringsraten lige nu? Så du skal gerne have flair for formidling og samtidig være interesseret i, hvordan vi får ny viden om markedet gennem indsamling af data

Dine vigtigste opgaver og ansvarsområder bliver:

  • Formidling af og leadgenerering gennem thought leader kommunikation

  • Opsætning af mailflows – herunder udkast til e-mail og tekster til landingssider

  • Tovholder på forskellige opgaver fx koordinering af messer og leadopsamling

  • Grafiske illustrationer og opbygning af social media posts

  • Involvering i og eksekvering af strategisk vigtige opgaver

  • Ansvar for markedsføring af særlige events og konferencer

  • Udarbejdelse af nyheder og kundecases til web

  • Desk-research og dataanalyse til brug i forbedringsprojekter.


Dit udgangspunkt for konstant udvikling

Fra din første dag i Rambøll støtter vi din personlige og professionelle udvikling. Vi regner med, at dit udgangspunkt er:

  • Du læser på overbygningen på en relevant videregående uddannelse (fx kommunikation, marketing, journalistik el.lign.) eller kommunikation på DJMX og er ambitiøs med dine studier

  • Du har ideelt set lidt erfaring med ekstern kommunikation og markedsføring, særligt online

  • Du skriver stilsikre tekster på både dansk og engelsk

  • Du har blik for den visuelle fremstilling og kan måske lidt InDesign

  • Du har let til begejstring, nyder at være en del af et hold, hvor din mening bliver hørt og brugt

  • Du er socialt aktiv, har samfundssind og er nysgerrig på verden


For at lykkes i jobbet er det også vigtigt, at du er initiativrig, tror på egne evner, ikke er bleg for at arbejde igennem eller holde styr på detaljerne. Når vi gennemgår ansøgernes profiler, lægger vi både vægt på personlighed og faglige resultater, herunder karakterer, din motivation for at søge stillingen samt øvrige erfaringer og meritter. Samtidig ser vi på, hvordan vi opnår det bedste team med det, vi hver især er dygtige til.

Praktikperioden løber fra 1. februar 2021 til og med 30. juni 2021 eller efter nærmere aftale. Som udtryk for påskønnelse af det arbejde, du lægger, er der mulighed for at få en erkendtlighed ved siden af din SU i overensstemmelse med SU-loven på området. Er vi et godt match, vil der være mulighed for et studiejob efter endt praktik.

Velkommen til vores Management Consulting division

Rambøll Management Consulting er en af de største rådgivningsvirksomheder i Norden med en stærk historie inden for udvikling af den offentlige sektor. Med 00 eksperter klæder vi top-virksomheder og offentlige kunder på til at handle i en bæredygtig fremtid. Vi er især efterspurgt, fordi vi kombinerer managementrådgivning med tekniske kompetencer.

Rambøll i Danmark

Rambøll er Danmarks førende ingeniør-, design- og rådgivningsvirksomhed. Vi er flere end 3.500 eksperter på 13 kontorer i hele landet, der arbejder passioneret for at skabe løsninger inden for byggeri, transport, arkitektur & byudvikling, vand, miljø, energi og management consulting. Hos os kan du være med til at skabe innovative og bæredygtige løsninger for vores kunder, borgere og samfundet.

Sådan ansøger du

Ansøg online. Vedhæft dit CV, motiveret ansøgning og relevante dokumenter, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet, og hvornår du kan starte. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte kommunikationschef Martin Christiansen på tlf. 5161 2806

Vi glæder os til at læse din ansøgning. Deadline: 02.11.2020 - vi vil løbende læse ansøgninger og indkalde til samtaler.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.9.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Århus N

Lignende jobs

  • Studentermedhjælper til marketing (Aarhus)

    Marketingmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 8200 Århus N
    • Marketingmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • SEO Specialist

    Elsker du at arbejde med SEO, har du teknisk flair, og drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende og prisvindende performance marketing bureauer? I iProspect har vi vokseværk og er på .
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • SEO Manager

    Elsker du at arbejde med SEO, har du teknisk flair, og drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende og prisvindende performance marketing bureauer? I iProspect har vi vokseværk og er på .
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Analytisk Product Manager med fokus på udvikling, ...

    Har du flair for eksekvering af strategier og et kommercielt mindset? Falder samarbejde dig naturligt? Og kan du se dig selv i en selvstændig rolle med fokus på dit eget digitale produkt? Hos OK sø..
    • Marketingmedarbejder
    • Viby J
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Århus N over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1