Summerbird i Assens søger Digital Marketing Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Assens

- succesfuldt chokoladebrand med respekt for naturen

Summerbird blev grundlagt i 1986 af Mikael Grønlykke og har i dag opnået en position som et af de bedste chokoladebrands i verden.

Hos Summerbird bærer alle visionen om at ville skabe fuldendte smagsoplevelser. Vi drives af omhu, kompromisløshed og dedikation i jagten på det ultimative. Det gælder i forhold til valget af naturens fineste råvarer og til måden, vi forarbejder dem på. Alle vores produkter har siden 2014 været økologiske, og vi har i flere år arbejdet med at gøre vores produktion af chokolade stadig mere bæredygtig. Vi ønsker at efterlade et positivt aftryk på verden omkring os.

Summerbird har i dag 11 butikker i Danmark, 1 i Norge og 1 i Japan. Brandet sælges desuden i mange vinbutikker og specialbutikker. Vi er ca. 110 medarbejdere, hvoraf ca. 90 er ansat på hovedkontoret i Assens i skønne naturomgivelser.

For at udnytte Summerbirds internationale vækstpotentiale søger vi nu en Digital Marketing Manager i en nyoprettet stilling med reference til virksomhedens Marketing & E-commerce Director, hvor du bliver en del af et dedikeret og ambitiøst team på 3 medarbejdere.

Jobbet

Passioneret for online marketing? Kendskab til kampagneplanlægning? Struktureret? Så er du den rette profil i en nyoprettet stilling hos Summerbird Organic, hvor vi søger en Digital Marketing Manager.

Din vigtigste opgave bliver at udføre kommunikations- og marketingsstrategien for Summerbird, som du har været med til at fastlægge sammen med vores Marketing & E-Commerce Director.

Tone of voice, den visuelle identitet og stærke kommunikative budskaber er vigtige prioriteter i E-Commerce & Marketing teamet, og med dine kompetencer indenfor online marketing og et holistisk approach til kampagneplanlægning skal du bidrage til at få vores budskaber til at spille på tværs af aktuelle kanaler og platforme.

Marketingprofil med digital værktøjskasse

  • Ansvarlig for digitale marketingskampagner, der inkluderer alle kanaler. Nationalt og internationalt
  • Dagligt ansvar for at bygge opmærksomhed omkring Summerbird Organic og skabe trafik til vores digitale platforme. Herunder planlægge og optimere vores online markedsføring ved brug af Paid Social, SEM, SEO, E- mail marketing etc. Dette gælder primært det danske marked, men også det norske og tyske marked - i samarbejde med vores bureauer
  • Planlægge og orkestrere permission marketing og brug af nyhedsbreve
  • Skrive udkast til nyhedsmails, web og online annoncering

Du har en stor interesse for digital markedsføring, og du stræber altid efter at levere den bedste oplevelse af Summerbird Organic brandet. Du trives i et tempofyldt miljø, hvor vi stræber efter det ideelle, men samtidig formår at nå det realistiske. Du har drive, er god til at eksekvere samt at følge op og komme i mål med dine opgaver. Du kan sætte struktur på en hverdag fyldt med hurtige idéer og deadlines, men går ikke i stå, hvis der ikke er en lige vej til målet. Og så er du forhåbentlig også uhøjtidelig med en god og begejstrende energi omkring dig – for sådan er vi.

Dine faglige færdigheder

  • Du har 3+ års erfaring fra en tilsvarende stilling
  • Du har haft ansvar for digitalt indhold i forbindelse med kampagner, kunderejser og lead-generering samt en generel forståelse for branding og formidling
  • Du er excellent skriftligt på dansk og engelsk

Dine personlige færdigheder

  • Struktureret, så du kan skabe overblik i en travl hverdag
  • Opmærksom, så ingen opgaver eller aktiviteter tabes på gulvet
  • God til at lytte og samarbejde, så vi optimerer vores færdigheder på tværs at teamet
  • Trives i en entreprenant og vækstorienteret kultur med korte beslutningsveje
  • Motiveret af at udfordre teamet med nye tilgange til opgaverne
  • Et positivt og åbent sind, hvor du og vi sammen ser opgaver og udfordringer som muligheder og ikke problemer

Vi kan tilbyde dig et job

  • I en passioneret ejer-ledet virksomhed, der på trods af 35 år på bagen stadig har en entreprenant ånd
  • Hvor du arbejder med et udpræget økologisk kvalitetsprodukt og hvor vi værner om vores positionering som et premium brand
  • I en virksomhed med ambitioner omkring bæredygtighed. Vi er på vej, men langt fra i mål
  • I et team af dygtige og positivt tænkende mennesker

Ansøgning

UnikRecruitment bistår Summerbird Organic ved denne rekrutteringsopgave. Summerbird Organic vil ikke blive bekendt med den enkelte kandidats identitet uden forudgående aftale. For yderligere informationer om stillingen er du velkommen til at kontakte Michael Kjærgaard, UnikRecruitment på 2222 4000 eller [email protected].
Ansøgningsfrist er hurtigst muligt.

Kilde: Dansk Mode & Textil


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Assens.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Assens

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Assens

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Assens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Assens over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0