International E-commerce Manager - Pedestal

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Egå

- Et unikt koncept i en kommerciel niche

Pedestal ApS.

www.pdstl.com

Pedestal er en ny dansk designvirksomhed med speciale i stilfuldt designtilbehør til elektronik. Med udgangspunkt i et genkendeligt design-DNA udvikles et fleksibelt og inspirerende produktsortiment af tilbehør til fladskærme og mobile elektronikenheder. Med en klar skandinavisk designprofil og en iøjnefaldende livsstilsorienteret visuel identitet har Pedestal på kort tid skabt en særlig position som pioner indenfor sit felt.

Virksomheden er kendetegnet ved et unikt koncept og et engageret og fagligt stærkt team med en stor passion for at skabe et unikt brand. Til at understøtte virksomhedens ambitioner om international vækst er virksomheden igennem sit ejerskab sikret den nødvendige finansielle styrke til at kunne investere i de nødvendige salgs- og marketinginitiativer.

Efter kun et år på markedet, har Pedestal med en fokuseret digital markedsføringsindsats skabt solid fremgang på primært hjemmemarkedet. I forlængelse heraf venter nu ambitionen om internationalisering samt etablering af nye distributionskanaler. Med en veletableret forretning i ryggen, leder Pedestal nu efter den rette profil til at lede udviklingen af virksomhedens online-salg og tilstedeværelse.

En spændende mulighed for at forme en unik virksomhed.

Pedestal søger en dedikeret og fokuseret profil til at udvikle virksomhedens overordnede digitale salgsaktiviteter. Målet er at skabe en stærk og kontrolleret B2C orienteret distribution med fokus på kunderejse og brandbuilding.

Det forventes, at man har stærke kompetencer inden for performance marketing samt erfaring med at organisere og eksekvere projektledelse af både interne og eksterne projekter. Man bør have gode kommunikative evner på dansk og engelsk, ligesom erfaring med at disponere over og samarbejde med eksterne konsulenter er vigtigt.

Opgaven hos Pedestal kræver evnen til at balancere imellem opbygningen af infrastruktur og optimering af den løbende online marketing indsats. Rollen vil starte med fokus på eksekvering, og udvikle sig over i organisering og opbygning af et E-commerce team til at understøtte de langsigtede ambitioner.

Med en nøglerolle i etableringen af en ny virksomhed bør man trives med mangeartede opgaver fra servicering af den enkelte kunde til overordnede markedsstrategier. Et entreprenant mindset og en god ”hands-on”-mentalitet vil blive værdsat.

Pedestal tilbyder en arbejdsplads med plads til udfoldelse og udvikling. Vi prioriterer åbenhed og ærlighed og frem for alt en dynamisk og humørfyldt arbejdsplads med fælles mål og visioner.

Ansvarsområder:

  • Udvikling og optimering af UX i samarbejde med ekstern partner.
  • Driftsansvar inkl. integrationer, betalingsaftaler og gateways.
  • Vareadministration, herunder data og billed-bank.
  • Kampagne- og annonceudvikling i samarbejde med ekstern partner.
  • Overordnet ansvar for performance- marketing på SoMe og Google i samarbejde med ekstern partner.
  • Overordnet budgetansvar på virksomhedens E-commerce aktiviteter.

Ansøgning

UnikRecruitment bistår Pedestal ved denne rekrutteringsopgave. Virksomheden vil ikke blive bekendt med den enkelte kandidats identitet uden forudgående aftale.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Egå.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Egå
  • Mandag den 27. juni 2022

Lignende jobs

  • SEO Specialist

    Elsker du at arbejde med SEO, har du teknisk flair, og drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende og prisvindende performance marketing bureauer? I iProspect har vi vokseværk og er på .
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • SEO Manager

    Elsker du at arbejde med SEO, har du teknisk flair, og drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende og prisvindende performance marketing bureauer? I iProspect har vi vokseværk og er på .
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Århus C

    Er du en dygtig storyteller, der kan skabe relevant og konverterende content til forskellige målgrupper på tværs af kanaler? Er du nysgerrig på automatisering, data og mulighederne med AI inden for..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus C
    Få mere info
  • Praktikant, SEO

    Marketingmedarbejder søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Egå

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Egå over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Egå over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1