Omnichannel Marketing Manager Prof-Shoppen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg N

Omnichannel Marketing Manager Prof-Shoppen

Jobbet som Omnichannel Marketing Manager hos Prof-Shoppen er en nøgleposition, og du får ansvaret for at tage vores brand og marketing til næste niveau.

Du får ansvar for Marketing og Brand Management fra A-Z; herunder udarbejdelse af marketingstrategi der understøtter virksomhedens vision og positionering i markedet. Du får med andre ord både ansvaret for at sikre Prof-Shoppens fremtidige vækst både on og offline. Under dig har du et team bestående af hhv. content providers og grafikere. I din position forventer vi, at du kan løfte opgaver som udtænkning af kreative koncepter og omnichannel kampagner samt den daglige aktivering og ledelse af vores team og ikke mindst samarbejdet med vores bureauer.

Hvad kommer du til at lave:

● Udarbejdelse og implementering af fremtidens marketing- og brand strategi, der styrker brand awareness og customer value on- og offline

● Udvikling af koncepter, der opfylder strategi og budget

● Sikre at koncepter, kampagner og indhold følger strategien - både via fysiske såvel som digitale kanaler med fokus på evaluering og optimering af kanalernes performance

● Ledelse af marketing-teamet

● Samarbejde og sparring med vores digitale bureau og CEO

Prof-Shoppen er en af Danmarks største leverandører af blandt andet trailere, skov-, park og havemaskiner samt flere andre relaterede varegrupper. Vi har showroom, værksteder og lager i Jylland, på Fyn og Sjælland.

Hvad er vores ønsker til dig:

Du har allerede erfaring med at drive et marketing team, udvikle mærkevarer og marketingkoncepter samt at drive marketing indsatsen A-Z. Vi ser helst, at du har erfaring fra en lignende stilling – og gerne eller tilsvarende eller lignende branche. Du har en solid forståelse for, hvad der driver forbrugeren til køb i butikkerne og online.

Hvad er vores forventninger af dig:

● Udvikling og eksekvering af marketingstrategier

● Du har forståelse for styrkerne ved et omnichannel koncept og formår at udnytte disse

● Du er på hjemmebane inden for det digitale univers

● Du varetager kontakt med eksterne bureauer og andre samarbejdspartnere

● Du er ambitiøs, selvdrevet og fleksibel og trives med at tænke nyt og udfordre det eksisterende

● Du formår at motivere, inspirere og dygtiggøre dine kollegaer

● Du er idéskabende og brænder for at gøre en forskel

● Branchekendskab og netværk inden for retail er en fordel

Hvad får du?

Du bliver en central del af en sund og veletableret virksomhed med et stærkt koncept der brænder for vækst og innovation. Vi er en omstillingsparat arbejdsplads med højt til loftet og kort beslutningsproces. Du får muligheden for at præge Prof-Shoppen som koncept fremadrettet og har dermed et stort ansvar på dine skuldre. Du får mulighed for at samarbejde med og evt. udbygge et marketing team der kan løfte dine tanker og visioner for virksomheden.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg N.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Esbjerg N
  • Torsdag den 20. januar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Esbjerg N

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Esbjerg N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Esbjerg N over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1