SoMe Content Creator til Danmarks festligste webshop

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Brænder du for at skabe originalt og interessevækkende indhold? Har du flair for fotografering og kommunikation, og vil du være vores smilende ansigt udadtil? Så er du vores kommende kollega!

Hvem er vi?

Temashop sælger alt inden for festartikler og udklædning, og siden 2009 har vi leveret smil og fest til hele Norden. I 2022 sendte vi knap 600.000 festlige pakker af sted, og i dag består vi af 65 engagerede og festglade medarbejdere, der alle bidrager til at gøre Temashop til Danmarks sjoveste arbejdsplads.

Sjov og professionalisme går hånd-i-hånd hos os. Vi håber og ønsker, at vores finurlige, festlige og positive energi skinner igennem og smitter af på vores samarbejdspartnere og kunder. Vi leverer nemlig smil, og det er helt centralt på tværs af alle kontaktflader og også internt i virksomheden. Vi arbejder konstant på at skabe et trygt, positivt og rummeligt arbejdsmiljø med højt til loftet. Der skal være plads til smil og forskellighed, og vi har en afslappet omgangstone, hvor den enkelte medarbejder får ansvar og indflydelse.

Du bliver en del af vores marketingafdeling med 12 kollegaer, hvor vi sammen sparrer og planlægger til de kommende sæsoner, så vi altid kan være up-to-date og sikre en stærk omnichannel branding.

Hvad søger vi?

Vi ønsker i højere grad at vækste organisk på de sociale medier og skabe større synlighed og sammenhæng på tværs af digitale kontaktflader og kanaler. Vi leder derfor efter en frisk og udadvendt kollega til vores marketingafdeling, der drømmer om at blive vores “in-house influencer”. Du vil i høj grad blive Temashops ansigt udadtil, men det er mindst lige så vigtigt, at du kan engagere kollegaer til at tage del i festlighederne.

Du får ansvaret for planlægning, udarbejdelse og opfølgning på alt organisk indhold på TikTok, Instagram og Facebook. Yderligere vil stillingen indebære løbende opsætning og fotografering af produktserier og egenproduktion.

Din hverdag bliver fyldt med sjove projekter og idéer, der skal omdannes til spændende indhold. Med mere end 30.000 varenumre og et fotostudie på 200 m2 er vi ret sikre på, at du aldrig kommer til at kede dig!

Dine arbejdsopgaver omhandler:

  • Udarbejdelse af kreativt og engagerende content til TikTok, Instagram og Facebook.
  • Løbende analyse, vedligeholdelse og opfølgning af content og dets performance.
  • Udvikling og implementering af plan for videoproduktion, fotografering og redigering til hhv. SoMe, produktoprettelse og sceneshots til vores webshop.
  • Tilrettelæggelse af strategisk indtræden på nye markedsføringskanaler.
  • Udarbejdelse af kommunikationstiltag på sociale medier og opfølgning via den interaktion, der forekommer.

Dine kvalifikationer er:

  • Relevant uddannelse inden for markedsføring, medieproduktion eller lignende.
  • Du har erfaring med sociale medier, fotografering, videoproduktion og copywriting.
  • Mod på at stå foran et kamera, når der skal laves content. Nogle dage skal du hoppe rundt i kostumer, andre dage skal du pynte op til fest.
  • Dokumenteret erfaring fra en lignende rolle eller som influencer er en fordel.

Vigtigst af alt er, at du er kreativ, proaktiv og forstår vigtigheden af stærkt visuelt indhold. Hvis du er dedikeret, har et øje for detaljer og er ivrig efter at vokse sammen med os, vil vi gerne høre fra dig.

Sådan ansøger du:

Vil du være en del af festen?

Send en kort video til [email protected] med titlen “SoMe Content Creator”.

Fortæl lidt om dig selv og forklar hvorfor netop du er den perfekte kandidat til denne stilling. Vedhæft gerne CV og en eventuel porteføjle af tidligere relevant arbejde.

Praktiske oplysninger:

  • Arbejdstiden er mellem 8.00-16.00
  • Opstart hurtigst muligt.
  • Løn efter kvalifikationer.
  • Frokostordning, personalerabatter og øvrige fordele er inkluderet.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Fredericia
  • Mandag den 13. november 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1