Maritime uddannelser - Salg & marketing, med lederpotentiale

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikshavn

Kan du skabe opmærksomhed og interesse for de maritime uddannelser hos de unge?

Hvis du er en energisk, iderig person med talegaverne i orden, og du samtidigt er dygtig til at lytte, har masser af gå-på-mod, og evnen til at blive hørt – så er du måske den person vi søger!

MARTEC søger en udadvendt person, der har lyst til at fortælle og vejlede unge om de mange fantastiske muligheder, en maritim uddannelse giver.
Udover at være den udadvendte kraft, der ubesværet taler med og forstår unge i alderen 14 – 22 år, skal du være projektkoordinator på vores projekt ”Maritim Student”, som starter efter sommerferien.

Du bliver repræsentant for en bred vifte af uddannelser til den maritime branche og du får en bred kontaktflade til brancheorganisationer, myndigheder, sportsklubber, virksomheder, folkeskoler og efterskoler.

Du skal have et projektleder-gen og flair for naturligt at organisere og strukturere en travl hverdag for dig selv og for andre - og så skal du kunne arbejde selvstændigt og sætte ambitiøse mål.

Vi forventer, at du har en bachelor eller kandidat inden for kommunikation, marketing, eller lignende.

Hvordan bliver din arbejdsdag?
I samarbejde med vores salg- og marketingafdeling bliver du vores udsendte medarbejder, når der skal rekrutteres elever til vores store udbud af uddannelser inden for den maritime branche. Dit job bliver, at gennemføre vores marketingaktiviteter ved personlig og opsøgende salg i samarbejde med den øvrige organisation. Det kan f.eks. være tilstedeværelse på messer, oplæg på skoler, deltagelse i havnefestivaler m.m. Derfor må der påregnes en del tid på landevejene i Danmark.

Du skal synes, det er sjovt at gå forrest, og have egenskaben til at smitte dine kolleger med din entusiasme.

Om stillingen
Der er tale om et udfordrende job med stort ansvar og frihed, hvor du vil få brug for alle dine kompetencer indenfor personlig kommunikation. Stillingen er landsdækkende med base i Frederikshavn. Vores målgruppe er bred, og strækker sig fra 9. klasse, over produktionsskoler, erhvervsskoler, gymnasiale uddannelser osv.

Vi har et bredt udvalg af uddannelser, med mange forskellige fremtidsmuligheder, derfor kræver jobbet et godt overblik, og en evne til at let forståeligt at formidle de fantastiske muligheder en maritim uddannelse kan give.

På MARTEC har vi masser af dygtige og passionerede studerende, som kan tale godt om uddannelserne. Derfor vil du også blive ansvarlig for at drive vores ambassadørkorps, med fokus på at rekruttere, administrere og vedligeholde korpset.

Du vil få ansvar for:

- Opsøgende salg
- Tilstedeværelse på messer og interne arrangementer
- Ambassadørkorps

Ansættelsesforhold
Der er tale om en fuldtidsstilling med løn efter kvalifikationer. Tiltrædelse snarest efter aftale.

Ansøgning
Send din ansøgning og CV til [email protected] og senest d. 15. august 2019. Angiv “Uddannelses, salg & marketing” i emnefeltet. Vi holder løbende samtaler i august. For yderligere oplysninger kontakt venligst direktør Pia Ankerstjerne, tlf. 4093 0441.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikshavn.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Frederikshavn
  • Torsdag den 15. august 2019

Lignende jobs

  • Spændende praktik muligheder i marketing hos [xxxx...

    Er du passioneret inden for marketing og drømmer om at få praktisk erfaring i et dynamisk miljø, der udforsker de forskellige facetter af markedsføring? Så har vi den ideelle mulighed til dig! .
    • Marketingmedarbejder
    • Aars
    Få mere info
  • Cisco Product Manager til Epoka A/S

    For vores kunde Epoka søger vi en erfaren Cisco Product Manager til hovedkontoret i Svenstrup Ønsker du at bidrage til vækst og udvikling af en international og ambitiøs virksomhed, der er blan..
    • Marketingmedarbejder
    • Svenstrup J
    Få mere info
  • VILDERE Marketingpraktikant - Forår 2025

    Er du studerende inden for kommunikation og marketing, og mangler du den fedeste praktikplads til foråret 2025? Så behøver du ikke lede længere! Vi er på udkig efter dig, der er klar til at smide t..
    • Marketingmedarbejder
    • Nørresundby
    Få mere info
  • Destinationsudvikler med ansvar for SoMe & markeds...

    Destinationsudvikler med skarpt blik for markedsføring og contentoptimering.Er du en digital markedsføringsnørd med en kærlighed for natur og outdoor-oplevelser? Har du erfaring med at skabe enga..
    • Marketingmedarbejder
    • Nordjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Frederikshavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Frederikshavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Frederikshavn over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1