Vikarstilling: E-commerce Campaign Manager (Barselsvikariat)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Frederikssund

E-commerce Campaign Manager (Barselsvikariat)


Vil du med på en digital vækstrejse? Og har du erfaring med kampagneplanlægning på tværs af kanaler? Så er det måske dig vi søger!

Om stillingen:

Dit ansvarsområde vil ligge på kampagneplanlægning på tværs af alle kanaler i vores onlineforretning. Et område som fortsat er i kraftig vækst – og har strategisk fokus. Du vil blive en af nøglepersonerne til at opretholde besøgstallene på vores webshop, og sikre at vores platform er opdateret, og du vil derfor være involveret i store dele af forretningen.

Du vil også blive en del af et dynamisk team bestående af syv dedikerede kolleger, der alle er specialiserede inden for forskellige områder indenfor Site Management. Teamet drifter Lomax.dk og Lomax.se, hvor vi konstant skal tilpasse os nye krav og holde os opdateret på trends. Du vil få mulighed for at udvikle dig i jobbet, deltage i workshops, give indspark til vores digitale vækstrejse samt få muligheden for at bidrage til konceptudvikling.

Udover Site Management-teamet består onlineafdelingen af et udviklingsteam, et SEO/SEM-team og et Content Marketing & SoMe-team – i alt tæller onlineafdelingen 20 dygtige medarbejdere, som du vil komme til at arbejde tæt sammen med.

Arbejdsopgaver:

  • Planlægge, koordinere og eksekvere på vores online kampagneaktiviteter
  • Sikre korrekt eksekvering og optimere indsats løbende
  • Koordinerende ansvar for tilbagevendende markedskampagner samt markedsføring af forretningskoncepter, og ansvarlig for eksekvering af kampagnen på Lomax.dk.
  • Drive annoncering gennem koordinering af bannere og optimering af produktfeeds samt effektafrapportering.
  • Ansvarlig for kampagner i Sleeknote og sikre at splittests bliver delt med team og andre relevante interessenter.

Hvem er du?

  • Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende, men relevant uddannelse er selvfølgelig en fordel.
  • 2-3 års relevant erhvervserfaring, hvori du har arbejdet med digitale kampagner og e-commerce

Derudover forventer vi at:

  • Du har opdateret viden og interesse for tendenserne inden for e-commerce.
  • Du har erfaring med site performance-værktøjer.
  • Du har også gerne erfaring med Sitecore eller tilsvarende CMS.

Dine personlige egenskaber er også vigtige. Vi forventer, at du:

Du er struktureret, kontrolleret og metodisk. Du anvender en struktureret tilgang til dine arbejdsopgaver, og har fokus på at udvikle og organisere nogle gode og effektive arbejdsprocesser.

Du er nysgerrig, handlekraftig og resultatorienteret. Du mestrer at prioritere indkomne opgaver. fastsætte deadlines og nå i mål til tiden.

Du er udadvendt, overbevisende og en rigtig netværker. Du har ben i næsen, nyder at arbejde med mennesker og ikke er bange for at sige fra.

Vi tilbyder:

Lomax kan bl.a. tilbyde en fælles bonusordning, 5 feriefridage pr. år, Lomax’ mere end 35.000 varer til attraktive personalepriser, sundhedsforsikring, pensionsordning hos Velliv, betalt frugt- og massageordning, et stort udvalg af gratis kursus- og uddannelsesmuligheder via branchemedlemskab og mulighed for at få op til 30.000 kr. til andre uddannelser via en legatfond.

Ved opstart vil du gennemgå et grundigt introduktionsforløb til organisationen. Her kommer du rundt i hele virksomheden og bliver præsenteret for alle afdelinger.

Du får ansvar og masser af muligheder for at udnytte dine kompetencer fuldt ud i et spændende job blandt mere end 170 engagerede kolleger i Frederikssund. Det betyder meget for os, at du udvikler dig i jobbet. Og hvis du har brug for at videreudvikle dine kompetencer gennem efteruddannelse og kurser, støtter vi meget gerne op om dette.

Vi lægger stor vægt på et uformelt, sjovt og lærerigt arbejdsmiljø med mulighed for at få indflydelse. Men vi forventer, at du løbende holder dig orienteret om den udvikling, der sker inden for dit område.

Praktiske detaljer:

Der er tale om et barselsvikariat på 37 timer om ugen med fleksible arbejdstider, som vi ønsker besat hurtigst muligt. Der kan være mulighed for forlængelse, eller fast ansættelse alt afhængig af kvalifikationer. Du kommer til at sidde på vores hovedkontor i Frederikssund, men der vil være mulighed for hjemmearbejdsdage.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Site Management Lead, Janni Johnsen – .

Hvem er vi?

Lomax har eksisteret siden 1962 og er i dag en af Danmarks absolut største totalleverandører til dansk erhvervsliv. Lomax leverer et bredt sortiment inden for kontorartikler, elektronik, møbler, lagerudstyr, køkken & catering og rengøring. Med et stærkt voksende varersortiment på over 35.000 varenumre, er Lomax ”full service partner” til det danske erhvervsliv. Vores mål er at blive en af landets dygtigste e-handelsvirksomheder og gøre det nemt for vores kunder i hverdagen.

Lomax har udviklet sig fra at være en traditionel katalogforretning til i dag at være en moderne, internetbaseret virksomheder med dag-til-dag-levering. Hos Lomax er vi mere end 200 ambitiøse medarbejdere, som konstant søger at blive bedre til det, vi laver. Vi er fordelt på fire lokationer i Frederikssund, Odense, Skanderborg og Helsingborg, Sverige.

Ansøgningsfrist: 2. januar 2022


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikssund.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Frederikssund

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Frederikssund

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Frederikssund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Frederikssund over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0