SEO Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikssund

Brænder du for et job med fokus på SEO og online marketing? Og ved du, hvad der skal til for at føre os til tops i Google? Så er det måske dig, vi leder efter.

Om stillingen

Som SEO Manager bliver dit primære ansvar at vækste vores organiske trafik. Du kommer du til at indgå i et ambitiøst ekspertteam på 15 medarbejdere, der alle arbejder på at udvikle lomax.dk. Du får derfor rig mulighed for at sparre og dele viden med andre specialister.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være, at:

  • Sikre at Google let kan crawle sitet via eks. korrekt schema markup
  • Løbende SEO-optimering, der resulterer i flere sider og kategorier på side 1 i Google’s SERP
  • Definere og beskrive opgaver til udviklere på baggrund af nye SEO-tiltag
  • Udarbejde rapporter og analyser fra bl.a. Google Analytics
  • Undervise kolleger i SEO


Hvem er du?


Du har minimum 3-5 års praktisk erfaring med SEO for webshops og fuldstændig styr på søgemaskineoptimering, både teknisk og kommercielt med slutbrugeren for øje. Du skal kunne dokumentere vækstresultater på baggrund af SEO-arbejde indenfor e-commerce. Desuden har du en uddannelse med fokus på kommunikation, e-commerce eller marketing.

Vi forventer desuden, at du har erfaring med:

  • Google Analytics
  • SEO-værktøjer som eks. Accuranker
  • Analysering af konkurrenters SEO indsats
  • Teknisk SEO-opbygning af sites


Det vil i øvrigt være en fordel, hvis du er velskrivende og god til dansk retskrivning.

Dine personlige egenskaber er også vigtige. Vi forventer, at:

  • Du er en beslutsom selvstarter. Du trives med klare målsætninger, og det er vigtigt for dig, at du når dine mål. Desuden venter du ikke på, at opgaverne lander på dit bord, men går selv i gang med nye opgaver.
  • Du er god til at netværke og er diplomatisk. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores onlineteam og produktafdeling. Selvom du er uenig, lytter du til andres meninger og holder dine følelser i skak.
  • Du er ihærdig, struktureret og omhyggelig. Du gør dig umage med dine opgaver og bliver ved, indtil de er løst. Du forstår at strukturere din tid og overholder altid deadline.


Vi tilbyder


Når du starter hos os, kommer du gennem et grundigt introduktionsforløb, hvor du kommer rundt i hele virksomheden og bliver præsenteret for hver enkelt afdeling, så du ved, hvordan vi er organiseret, og hvem der laver hvad.

Du får ansvar og masser af muligheder for at udnytte dine kompetencer fuldt ud i et spændende job blandt 140 engagerede kolleger i Frederikssund. Det betyder meget for os, at du udvikler dig i jobbet. Og hvis du har brug for at videreudvikle dine kompetencer gennem efteruddannelse og kurser, støtter vi meget gerne op om dette.

Vi lægger stor vægt på et uformelt, sjovt og lærerigt arbejdsmiljø med mulighed for at få indflydelse. Men vi forventer, at du løbende holder dig orienteret om den udvikling, der sker inden for dit område.

Praktiske detaljer

Der er tale om en fast stilling på 37 timer om ugen med fleksible arbejdstider, som vi ønsker besat hurtigst muligt. Du kommer til at sidde på vores hovedkontor i Frederikssund.

Kunne du tænke dig at være en del af Lomax-holdet, så send din ansøgning og dit CV i PDF-format via linket "Søg jobbet" til venstre på siden. Upload også gerne eksamensbeviser, udtalelser og referencer. Vi afholder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat, så send gerne din ansøgning allerede i dag.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Head of E-commerce, Kurt Baumgarten på telefon 31 12 79 30 eller HR-koordinator, Anders Bendorff på telefon 24 62 19 65. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvem er vi?

Lomax har eksisteret siden 1962 og er i dag en af Danmarks absolut største totalleverandører til dansk erhvervsliv. Lomax leverer et bredt sortiment inden for kontorartikler, elektronik, møbler, lagerudstyr, køkken & catering og rengøring. Med et stærkt voksende varesortiment på over 30.000 varenumre, er Lomax "full service partner" til det danske erhvervsliv.

Lomax har udviklet sig fra at være en traditionel katalogforretning til i dag at være en moderne internetbaseret virksomhed med dag til dag-levering. Hos Lomax er vi ambitiøse og søger konstant at blive bedre til det, vi gør. Vores mål er at blive en af landets dygtigste e-handelsvirksomheder.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikssund.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.5.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Frederikssund
  • Mandag den 08. juli 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Frederikssund

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Frederikssund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Frederikssund over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 3