Salgs- og marketingskoordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Vil du hjælpe os med at styrke vores markedsføringsmaterialer og vores digitale kompetencer?

Er du kreativt tænkende og god til at tage initiativ og arbejde selvstændigt? Føler du dig hjemme indenfor grafiske opgaver og har du erfaring med planlægning og udarbejdelse af indhold til hjemmesider og sociale medier herunder primært LinkedIn? Så er det dig vi er på udkig efter.

Om stillingen:

Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores salgschef og supportere vores salgskonsulenter, således de har det bedste og opdaterede materiale med ud til vores kunder. Du kommer til at få ansvar for al vores markedsføringsmateriale, herunder består en stor del af markedsføring og kampagner på vores allerede brede produktsortiment. Du kommer også til at være med til hele processen når nye varer løbende skal introduceres for vores kunder og forhandlere.

Du vil være med til at udvikle vores content marketing strategi. Dine primære opgaver vil være layout/opsætning af salgs- og marketingmaterialer herunder at skrive artikler, nyheder til fagblade og til vores hjemmeside, samt pressemeddelelser, nyhedsbreve, annoncer, brochurer, flyers m.v., så vores produkter og vores ekspertviden bliver mere synlig online.

Vi har et godt samarbejde med en dansk grafiker bosat i Thailand, og du vil være bindeled mellem grafiker og vores salgschef, således al vores fysiske og online materiale altid er genkendeligt.

Du vil også få til opgave at koordinere indsamling af data og oplysninger fra vores produktspecialister til løbende opdateringer af marketingrelaterede emner, for at sikre at al materiale er ajourført.

Dit arbejde kommer til at foregå på vores kontor i Glostrup, men møder med vores salgschef i Jylland vil skulle koordineres fysisk en gang i mellem, udover den almindelige telefoniske kontakt. I vil komme til at have et tæt samarbejde omkring kunde og forhandler kampagner, nye produkter, messer, materialer til vores salgskonsulenters mapper m.m.

Du vil en gang i kvartalet skulle deltage på salgsmøder med vores salgskonsulenter, for at blive opdateret på, hvad der rør sig i marken, og hvilke nyheder eller produkter, der skal i fokus.

Om dig:

Brænder du for kommunikation, planlægning, marketing og udvikling indenfor IT-verdenen herunder webjusteringer, Google Analytics, Google ads og SEO-optimering?

Det vigtigste er, at du er kreativ, har digitale kompetencer, er struktureret, er selvstændig, har gåpåmod og er god til at holde mange bolde i luften samtidig med at bevare overblikket, selv når der er travlt og mange detaljer er i spil.

Du kan lide at vedligeholde og udvikle indhold til hjemmesider og sociale medier med B2B fokus.

Du har gode sproglige og skriftlige egenskaber med gode formuleringsevner.

Du er selvkørende og er god til at tage ejerskab.

Du trives med at have mange sideløbende og forskelligartede arbejdsopgaver.

Du tilbydes:

  • En nyoprettet stilling med gode muligheder for at præge din egen dagligdag og fremtidige udvikling
  • At blive en del af et stærkt team med godt humør og gode kollegaer
  • Ansvar og opgaver der spænder bredt og giver mulighed for indflydelse
  • Kantineordning

Om os:

Folke-Larsens Eftf. A/S er en familiedrevet, solid og velrenommeret virksomhed med hovedkontor beliggende i Glostrup. I mere end 50 år har vi leveret professionelle produkter indenfor bl.a. trykluft, pumper, tekniske artikler til såvel industrien, autobranchen, entreprenører, tømmerhandlere og landbruget m.fl. Vi er kendt for kvalitet og et bredt sortiment, der udmærker sig ved at have en stærk konkurrenceevne, når både pris og kvalitet sammenholdes.

Vi har eksisteret siden 1963 og har 20 medarbejdere. Igennem årene har virksomheden formået at sætte sit professionelle aftryk indenfor levering, udvikling, produktion, salg og servicering af specialværktøj til mange formål.

Såfremt du har spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte vores administrerende direktør Peter Larsson på tlf. 20 13 94 06.

Antal arbejdstimer om ugen er til dialog.

Vi indkalder løbende til samtaler.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Glostrup
  • Tirsdag den 07. december 2021

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder i København K

    Elsker du at arbejde med SEO, har du teknisk flair, og drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende og prisvindende performance marketing bureauer? I iProspect har vi vokseværk og er på .
    • Marketingmedarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i København

    Are you a strategic thinker and excited about social media and digital marketing? Are you capable of guiding and inspiring in a global context? We are seeking a Global Social Media Manager to spear..
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Søborg

    Join us as an Associate Director of New Product Planning, leading strategic initiatives within the ground-breaking CETA (Cardiovascular & Emerging Therapy Areas) at [xxxxx] If you're ready .
    • Marketingmedarbejder
    • Søborg
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Ballerup

    Vil du være med til at udvikle samfundspositioneringen af Skandinaviens største forsikringsselskab? Har du erfaring med at drive strategiske presseindsatser, omdømmestyring, rådgivning af topledere..
    • Marketingmedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1