Securitas Technology søger en kreativ og selvkørende marketingkoordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Kan du lave indhold, der får læsernes turboscrollende tommelfingre til at tøve? Kan du skrive nyhedsbreve, som læseren først slipper ved sidste punktum? Og kan du koge den tekniske kompleksitet ned til mundrette budskaber i modtagerens sprog?

Vær, hvor det sker

Vi leder efter en bred marketingprofil, der har lysten og modet til at få hænderne i lidt af det hele for Securitas Technology Danmark. Vi er en del af Securitas Danmark, en af landets største sikkerhedsleverandører. I Securitas Technology er vi eksperter i teknisk sikkerhed og service, og tidligere var vi kendt som STANLEY Security. Efter navneforandringen står vi med en opgave omkring at rebrande os på det danske marked, og vi leder efter en ny kollega til at hjælpe os med det.

Er du klar til at gribe udfordringen?

Du bliver en del af Marketingafdelingen i Securitas Danmark, men du vil arbejde fokuseret med Securitas Technology-brandet. Du skal eksekvere på marketingstrategien, som I lægger i fællesskab i teamet, og du skal være med til at fortælle den gode historie om Securitas Technology i både ord og billeder. Derudover bliver du en del af Securitas Technology’s Nordiske og Globale marketing-teams, der samarbejder og sparrer med hinanden globalt, primært over Microsoft Teams.

Du kommer bl.a. til at arbejde med og få indflydelse på:

  • At sikre online synlighed på sociale kanaler og gennem SEO

  • At arbejde med e-mailmarkedsføring

  • At samarbejde med vores globale marketing team om at indfri potentialet i vores nye position

  • At løse diverse, varierende opgaver i marketingafdelingen  

  • Udvikling og opsætning af salgsmaterialer


Stillingen er en deltidsstilling på 30 timer om ugen. Vi er i Danmark en lille marketingafdeling på 3-4 personer, hvor der ofte er mange bolde i luften, så du passer godt ind, hvis du ikke er bange for at jonglere.

Hvad forventer vi af dig?

Vi forventer ikke, at du er Danmarksmester i SoMe eller digital marketingtroldmand med tre arme, men vi vil gerne have en kollega, der både bringer stærke skriftlige kompetencer, et godt grafisk øje og egne erfaringer fra et par års arbejde med marketing til bordet. Du vil blive klædt godt på til opgaverne, og vi sørger for undervisning til dig i de forskellige platforme, systemer og guidelines vi har.

Vi er et rigtig godt match, hvis du:

  • Skriver kreativt og korrekt


  • Kan begå dig på engelsk skriftligt, såvel som mundtligt

  • Har et skarpt grafisk øje og er hjemmevant i Adobes Creative Suite

  • Har erfaring med at skrive SEO-optimerede tekster til websites

  • Har erfaring med at optage og redigere video 

  • Har erfaring med at arbejde i CMS-systemer


Du behøver ikke have fuld plade på vores ønskeliste for at søge – godt humør, et øje for detaljer og lysten til at tage ansvar for egne resultater er også kompetencer, der tæller.  

Du bliver en del af et stærkt sammenhold

Vi er en lille, resultatorienteret og nysgerrig afdeling, hvor der oftere bliver sagt "hvad synes du?" end "det synes jeg". Vi er ikke bange for at prøve nye idéer af i jagten på de bedste resultater, og vi hjælper og sparrer med hinanden i processen. Vi kan lide at lære, og vi måler på vores aktiviteter, så vi hele tiden bliver klogere.

Du kommer til at passe godt ind, hvis du tør tage ansvar for at få dine idéer ud i virkeligheden, siger hvad du tænker og møder op med et smil på læben. Modsat møder du ind til en social og humørfyldt afdeling, hvor vi altid forsøger at spille hinanden gode. Du kommer primært til at arbejde på vores hovedkontor i Glostrup.

Vil du være med til at skabe tryghed og blive en del af sammenholdet?

Vi holder samtaler løbende, så det gælder om at være hurtig på aftrækkeren, og senest d. 12. februar 2024. Så grib dit tastatur, skriv en motiveret ansøgning og upload den sammen med dit CV igennem vores rekrutteringsportal ved at trykke på ”ansøg” i stillingsopslaget. Du må også meget gerne vedlægge et karakterudskrift, relevante udtalelser og anbefalinger.

Har du nogle spørgsmål, kan vores marketingchef, Mia González Sommer-Larsen kontaktes på mail: [email protected].

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Glostrup
  • Søndag den 11. februar 2024

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder i København Ø

    Marketingmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 2100 København Ø
    • Marketingmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (studiejob) i Ballerup

    Studentermedhjælper til Marketing & KommunikationHos [xxxxx] er vi dedikerede til at tackle globale udfordringer. Vores kerneværdier: omsorg, mod, nysgerrighed og samarbejde - kombineret med et fok..
    • Marketingmedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i København

    Copenhagen, DenmarkAbout the JobFor over 30 years, our vision has been to make global financial markets more accessible. Today, we’re an award-winning investment firm trusted by over one mi..
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Frederiksberg

    Er du skarp til E-Commerce, og er du passioneret omkring interiør og livsstil? Brænder du desuden for at skabe gode kunderelationer? Så har vi muligheden for dig!På vegne af 101 Copenhagen søge..
    • Marketingmedarbejder
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1