Digital marketing og lead manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hadsund

Digital marketing og lead manager


Indtast din mailadresse, og tryk Fortsæt.

Din mailadresse

Indtast en gyldig mailadresse

Jeg giver mit samtykke til, at Garuda og virksomheden/organisationen, jeg søger ansættelse hos, indsamler og registrerer de personoplysninger, jeg afgiver. Klik her for at læse samtykkeerklæringen.

Dette felt er påkrævet.

Hvis du allerede er oprettet som ansøger til stillingen, kan du logge direkte ind her.

AnnullerFortsætSender

Samtykkeerklæring


Dataansvarlig



JKF Industri A/S

Databehandler



Garuda

Voldbjergvej 14, 2.sal

8240 Risskov

[email protected]

+45 87 46 86 00

Oplysning om indsamling af dine personoplysninger:


Ved udfyldelse af spørgeskemaet indhentes oplysninger om dit navn, e-mail, køn, CV og ansøgning.

Vi behandler de personoplysninger, du har afgivet i dette spørgeskema. Derefter indhenter og behandler vi eventuelt yderligere oplysninger om dine arbejdsevner fra referencer og sociale medier med henblik på en vurdering af dine kompetencer og erfaringer i relation til den pågældende stilling. På grundlag af alle disse oplysninger udarbejder vi en profil, som vi registrerer og opbevarer i en periode på 6 måneder.

Formålet med ovennævnte behandling af dine personoplysninger er en vurdering af dine kompetencer i forhold til det konkrete opslag hos virksomheden/organisationen, du har søgt ansættelse hos, samt i forhold til fremtidige stillinger.

Dine oplysninger i dette spørgeskema kan blive omfattet af en automatisk afgørelse, herunder profilering. Logikken bag denne afgørelse er brug af saglige kriterier, som gør det muligt at finde frem til de registrerede, som har de kompetencer, som søges til den pågældende stilling.

Behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke.

Dit samtykke til de ovennævnte behandlinger af dine oplysninger kan til enhver tid tilbagekaldes med det resultat, at registreringen af oplysningerne slettes. Tilbagekaldelse kan ske ved henvendelse til den dataansvarlige.

Dine personoplysninger vil blive opbevaret i en periode på 6 måneder og derefter slettet.

Det er frivilligt at besvare de stillede spørgsmål, men undlader du at besvare spørgsmålene, bevirker det, at den dataansvarlige ikke vil være i stand til at vurdere din kompetence på den forudsatte måde.

AnnullerAccepter

Ansøg

Brænder du for digital marketing og kommunikation og vil du være med til at løfte denne funktion i en ny rolle? Så er det præcist dig vi søger!

JKF Industri A/S er en mellemstor dansk eksportvirksomhed, der producerer og sælger lufttekniske komponenter B2B til kunder i store dele af verden. Salget har historisk set foregået gennem fysiske kanaler, hvor langvarige kunderelationer er opbygget. Dette ønskes dog krydret med de digitale muligheder der findes, for derved både at øge mængden og kvaliteten af både inbound og outbound salgsmuligheder, samt fastholdelse og udbygning af eksisterende relationer. Med reference til Business Development Manager bliver du en del af et stærkt team og med adgang til såvel interne som eksterne kompetencer.

Uforløst digitalt marketingspotentiale

Dit primære fokus bliver at drive og videreudvikle marketingsfunktionen, samt digitaliseringen heraf, ift. at understøtte den danske salgsafdeling med digitalt kommunikations- og marketingsmateriale både ift. nye og eksisterende kunder. Kommunikationen kan være produkt- og markedsrelateret, men også industri- og kundetyperelateret. Ydermere vil du også bistå hhv. vores datterselskaber og partnere med co-marketing.

Dine primære opgaver vil være:

  • Opbygning og videreudvikling af digitale marketingskanaler
  • Skaffe digitale leads og kvalificere dem, før sælgerne kontakter dem
  • KPI-opfølgning for effekten af digital marketing
  • Optimering af hjemmeside ift. content, context og SEO
  • Ansvarlig for udarbejdelse og opdatering af marketingsmateriale
  • Udarbejdelse af kampagner
  • Ansvarlig for koordinering og udarbejdelse af messemateriale
  • Ad hoc kommunikationsopgaver både internt og eksternt
  • Grafiske opgaver som billede- og videoredigering

Iderig og selvkørende som person

Du har en uddannelse inden for marketing eller kommunikation med særligt fokus på det digitale. Du er enten nyuddannet eller har nogle års erfaring, men det vigtigste er, at du har kompetencer inden for digital marketing, og du som person kan være med til at skabe ideerne, træffe beslutninger og er selvkørende. Du er vant til at drive projekter, samt kan have flere bolde i luften på samme tid. Det er et krav at du kan flydende engelsk både mundtligt og skriftligt.

Praktisk info

Stillingen er på 37 timer/ugentligt. Arbejdsstedet er på virksomheden i Als, v/Hadsund, men med mulighed for hjemmearbejde.

Bliv en del af en international succes

Du tilbydes en position hos en ledende, global virksomhed med et stærkt brand. Virksomheden er inde i en spændende udvikling, hvor du vil blive tilbudt et stort råderum, samtidig med du vil have adgang til sparring og oplæring i en erfaren afdeling. Virksomheden er præget af en flad organisationsstruktur med en åben, humoristisk og direkte omgangstone. Grundet virksomhedens størrelse og position på markedet vil der være gode karrieremuligheder fremadrettet.

Ansøgning og CV

Ønsker du mere information om stillingen, eller har du spørgsmål, så er du velkommen til at ringe til Business Development Manager Mikkel Spangsberg Kjærgaard på mobil tlf. +45 29 24 60 64 eller sende en mail på [email protected]

Alle henvendelser behandles fortroligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hadsund.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Hadsund

Lignende jobs

  • Spændende praktik muligheder i marketing hos [xxxx...

    Er du passioneret inden for marketing og drømmer om at få praktisk erfaring i et dynamisk miljø, der udforsker de forskellige facetter af markedsføring? Så har vi den ideelle mulighed til dig! .
    • Marketingmedarbejder
    • Aars
    Få mere info
  • Cisco Product Manager til Epoka A/S

    For vores kunde Epoka søger vi en erfaren Cisco Product Manager til hovedkontoret i Svenstrup Ønsker du at bidrage til vækst og udvikling af en international og ambitiøs virksomhed, der er blan..
    • Marketingmedarbejder
    • Svenstrup J
    Få mere info
  • VILDERE Marketingpraktikant - Forår 2025

    Er du studerende inden for kommunikation og marketing, og mangler du den fedeste praktikplads til foråret 2025? Så behøver du ikke lede længere! Vi er på udkig efter dig, der er klar til at smide t..
    • Marketingmedarbejder
    • Nørresundby
    Få mere info
  • Finnish E-commerce Assistant - Student Job

    Biopejs-shop is looking for a worker to handle communication and e-commerce on our Finnish webshop. It is expected that you master Finnish communication at a high level.Biopejs-shop is a Børsen..
    • Marketingmedarbejder
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Hadsund

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Hadsund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Hadsund over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0