E-commerce Coordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hals

Er du en hybrid, der både trives i en udadvendt og relationsskabende rolle, som kan planlægge og drive et projekt fra start til slut og som samtidig har flair for IT og digitale løsninger? Så har vi jobbet til dig.

Som E-commerce Coordinator hos Sol og Strand er du ansvarlig for vores samarbejdspartnere, som bl.a. tæller attraktioner, forlystelsesparker, foreninger og salgsportaler. Du koordinerer adskillige kundevendte projekter på tværs af vores organisation med det formål, at hjælpe vores feriegæster med at få de bedste oplevelser i deres ferie.

Dine øvrige opgaver vil være:

  • Udarbejdelse af salgs- og markedsføringsrapporter
  • Intern support af vores digitale løsninger, herunder vores hjemmeside og app til feriegæster og husejere
  • Ansvarlig for drift, vedligehold og udvikling af vores app
  • Intern uddannelse af vores medarbejdere, så alle er i stand til at servicere husejere og feriegæster i vores digitale løsninger
  • Koordinering af ’Sol og Strands håndsrækning’
  • Koordinering og besvarelse af anmeldelser fra feriegæster
  • Kontaktpunkt for vores partnere og salgsportaler
  • Indkøb og koordinering af marketingmaterialer.

Har du mod på det og evnerne til det, vil der være mulighed for at prøve kræfter med projektledelse og udvikling af vores øvrige tekniske løsninger i samarbejde med eksterne leverandører og interne udviklere, herunder bl.a. Revenue Management, Masterdata og andre digitale projekter.

Innovativ relationsskaber med gode koordineringsevner

Med et højt servicegen er du god til at skabe og udvikle relationer, og du motiveres af dialogen med både samarbejdspartnere og husejere, hvor du ikke er bange for at være opsøgende. Du er en stærk koordinator, der tager ansvar for dine projekter og tager dem hele vejen fra start til slut.

I forskelligartede opgaver er det din force, at du både formår at bevare overblikket, strukturen og den gode relation samtidig med du har et skarpt øje på detaljen undervejs.

Du ser dig selv som innovativ, idet du både evner at nytænke og implementere ændringer der f.eks. kommer frem i forbindelse med din analyse og rapportering af afdelingens salgs- og markedsføringsindsats.

Flair for IT og erfaring inden for e-commerce

Din uddannelsesmæssige baggrund er underordnet, men vi forventer, at du har erfaring fra en lignende stilling og meget gerne indenfor e-commerce.

Det er vigtigt, at du har flair for IT, og at du har et digitalt mindset, der gør dig i stand til selvstændigt at arbejde med og udvikle vores digitale platforme og apps.

Du taler og skriver dansk og engelsk på et højt niveau, og det er en fordel, hvis du kan tysk.

Sol og Strand tilbyder

Med en stor berøringsflade får du en alsidig og dynamisk hverdag. Din daglige arbejdsgang bliver på vores hovedkontor i Hune, hvor du refererer direkte til chefen for e-commerce. Du kommer til at spille en central rolle i en afdeling som i dag består af otte personer, og hvor atmosfæren oser af gode relationer kollegerne imellem. Tonen er afslappet, og stemningen er præget af rummelighed, en hurtig bemærkning og gode grin. Du får en konkurrencedygtig løn, god pensionsordning, sundhedsforsikring, gode personaleforhold, adgang til efteruddannelse og træning samt adgang til Danmarks førende rabatportal.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Er jobbet lige dig, så send os en motiveret ansøgning allerede i dag. Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Vi venter dog gerne på den rette kandidat.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at sende en e-mail på [email protected]. Ansøgninger skal dog sendes via linket 'Send ansøgning'.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hals.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.8.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Hals

Lignende jobs

  • Spændende praktik muligheder i marketing hos [xxxx...

    Er du passioneret inden for marketing og drømmer om at få praktisk erfaring i et dynamisk miljø, der udforsker de forskellige facetter af markedsføring? Så har vi den ideelle mulighed til dig! .
    • Marketingmedarbejder
    • Aars
    Få mere info
  • Cisco Product Manager til Epoka A/S

    For vores kunde Epoka søger vi en erfaren Cisco Product Manager til hovedkontoret i Svenstrup Ønsker du at bidrage til vækst og udvikling af en international og ambitiøs virksomhed, der er blan..
    • Marketingmedarbejder
    • Svenstrup J
    Få mere info
  • VILDERE Marketingpraktikant - Forår 2025

    Er du studerende inden for kommunikation og marketing, og mangler du den fedeste praktikplads til foråret 2025? Så behøver du ikke lede længere! Vi er på udkig efter dig, der er klar til at smide t..
    • Marketingmedarbejder
    • Nørresundby
    Få mere info
  • MeetingDesigner, barselsvikariat Comwell Hvide Hus...

    Vil du være en del af et innovativt team, hvor høj service, stærkt fællesskab og udvikling er i fokus? Hos Comwell er vi på udkig efter dig, der vil gøre en forskel og trives i et dynamisk miljø, h..
    • Marketingmedarbejder
    • Nordjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Hals

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Hals over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Hals over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1