Vikarstilling: Salg- og marketingspecialist - barselsvikariat med mulighed for fastansættelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Hals

Kan du forøge Sol og Strands salgspotentiale? Vil du være med til at sætte dit personlige præg på Sol og Strands datadrevne markedsføring i en E-Commerce-afdeling, som ikke er bange for at tænke og prøve nyt? Så er du den salg- og marketingspecialist, vi leder efter!

Datadrevet markedsføring til forbedring og udvikling
Som salg- og marketingspecialist bliver du en væsentlig bidragsyder, da den vigtigste opgave for dig bliver at udarbejde og eksekvere på aktiviteter, der øger vores salg på nuværende kanaler og som øger salgspotentialet på nye kanaler.

Aktiviteterne iværksættes på baggrund af dine analyser af marketingdata, hvor du ved hjælp af Revenue Management og KPI’er identificerer nye muligheder og forudser adfærd og forbrugerbehov. Denne viden integrerer du i den digitale markedsføring, således vores omsætning optimeres ved, at vi sælger de rigtige produkter til den rigtige pris på det rette tidspunkt.

I samarbejde med vores Marketing Manager har du desuden ansvaret for at rapportere og synliggøre afdelingens salgs- og marketingsaktiviteter, idet du løbende analyserer og følger op på afdelingens indsatsområder.

Din hverdag bliver alsidig og udfordrende med høj interaktion med resten af E-Commerce afdelingen, som i alt består af seks medarbejdere udover dig, hvor dine opgaver foruden allerede nævnte består af:

  • Estimering og allokering af budget for effektivt spend og maksimering af ROI
  • Planlægning og eksekvering af annoncering på tværs af kanaler, herunder Google ads, display, nyhedsbrev, print mm.
  • Koordinerende SEO-arbejde i samarbejde med eksterne parter
  • Tekstforfatning, herunder bl.a. annoncer og nyhedsbreve.

Analytisk og datadrevet rolle med fokus på eksekvering og kommunikation
Du har en relevant uddannelsesbaggrund og gerne et par års relevant erfaring. Har du tidligere arbejdet med datadrevet markedsføring samt KPIer, og har du kendskab til Revenue Management, er det en fordel.

Effektiv og analytisk dataindsamling og -behandling er din spidskompetence, som du formår at bringe i spil i en praktisk markedsføringssammenhæng med salg og synlighed for øje.

Du skal have flair for forretningsforståelse, da din evne til at afkode Sol og Strands reelle behov, markedet for feriehusudlejning og ikke mindst de kulturelle forskelle på kundesegmentet er af afgørende betydning for din succes.

Som person arbejder du formålstyret og selvstændigt. Det er vigtigt, at du er handlekraftig, så du hurtigt kommer fra databehandling til tiltag og nye indsatsområder samt er opsøgende, når du har brug for hjælp. Det er desuden vigtigt, at du besidder evnen og har lysten til at lære den tekniske indsigt i de analyse- og kampagneredskaber og samt koncepter, vi anvender i afdelingen.

Slutteligt forventer vi, at du involverer dig i de strategiske beslutninger for vores retning af marketingkanaler, og at du er god til at kommunikere og samarbejde på tværs af teamet og virksomheden.

Vi tilbyder
Stillingen er et barselsvikariat med en fast ugentlig arbejdstid på 37 timer, hvor der er mulighed for fastansættelse efter gensidig aftale og ønske. Du bliver en del af en virksomhed, der har hjertet på det rette sted og et team, hvor stemningen er præget af faglig passion og med en uformel og afslappet omgangsform. Vi har højt til loftet og en flad organisationsstruktur, og vi tror på, at man når længst med ordentlighed og hjælpsomhed.

Vi tilbyder foruden en konkurrencedygtig løn og pension, sundheds- og ulykkesforsikring, mobiltelefon, firmabetalt internet og sociale arrangementer i løbet af året.

Kan du se dig selv i ovenstående job? Så send ansøgning, CV og andre relevante papirer hurtigst muligt. Vi venter på, at den rette kandidat dukker op, hvorfor der ikke er en sidste ansøgningsfrist. Vær dog opmærksom på at vi holder samtaler løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hals.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Hals

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder i Brønderslev

    Analytisk Digital Marketing Coordinator søges til Brønderslev områdetTil en nyoprettet stilling leder vi efter en analytisk Digital Marketing Coordinator, der kan slutte sig til en virksomheds team..
    • Marketingmedarbejder
    • Brønderslev
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Nordjylland

    Chief Marketing Officer til hurtigt voksende international e-commerce-virksomhedSom en del af direktionen varetager du ansvaret for at udbygge og lede marketingteamet samt udvikle og implemente..
    • Marketingmedarbejder
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (praktik) i Aars

    Er du passioneret inden for marketing og drømmer om at få praktisk erfaring i et dynamisk miljø, der udforsker de forskellige facetter af markedsføring? Så har vi den ideelle mulighed til dig! .
    • Marketingmedarbejder
    • Aars
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Aalborg

    Marketing & Community Manager CinderCat Games Aalborg Full-time Salary Competitive Job DescriptionCinderCat Games is a growing video game startup founded..
    • Marketingmedarbejder
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Hals

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Hals over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Hals over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1