Rekrutteringsfirma

Marketingansvarlig

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Kan du gøre fragtsoftware til det nye sort? Og har du lyst til at blive en del af en moderne og ambitiøs iværksættervirksomhed, hvor du bliver en vigtig medspiller i at brande Freightsolution? Så er det måske dig, vi leder efter!


Freightsolution har udviklet et software system, der vil revolutionere fragtbranchen. 3 iværksættere startede virksomheden i 2018 og har allerede flere store virksomheder med i folden. Potentialet er enormt, og det er her, du kan gøre en forskel.

Som Marketingansvarlig hos Freightsolution får du en unik mulighed for at blive en del af en moderne og digital virksomhed, der brænder for det, de laver. Dit hovedansvarsområde vil være at udarbejde, planlægge og fuldføre en markedsføringsplan på tværs af kanaler - både online og offline. Det vil være i tæt samspil med to marketingstuderende, der er tilknyttet Freightsolution på deltid.

Her er der plads til de kreative idéer, hurtige beslutninger og en tro på, at alt kan lade sig gøre - ”The sky is the limit”. Du får en generalistrolle, hvor du er go-to-personen indenfor markedsføring og den med det store overblik, der holder fokus på at få gjort Freightsolution kendt indenfor transportbranchen. Du involverer relevante konsulenter for at lykkes og støtter kolleger og kunder med relevant salgsfremmende marketingmateriale. I rollen vil du have stor frihed til at præge stillingen og indholdet, og der vil blive lyttet til dine inputs til markedsføring.

Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

  • Uddelegering af opgaver til marketingstuderende
  • Være faglig sparrings- og samarbejdspartner for salg
  • Dataanalyse, herunder administrering og analyse af leads
  • Systemansvarlig for ActiveCampaign
  • Videreformidle kunden fra lead til salg
  • Tekstskrivning til blogs, nyhedsbreve og website, samt sociale medier

Du får en nøglefunktion i virksomheden, og du skal derfor kunne lide at være en del af en målrettet, holistisk og teamorienteret kultur, der bærer præg af en god portion jysk humor og godt socialt sammenhold. Arbejdspladsen er i Herning med mulighed for hjemmearbejde.

Hvem er du?
Du har formodentlig en relevant teoretisk uddannelse inden for markedsføring og kommunikation, og din værktøjskasse indeholder både online og offline marketingredskaber. Du er stærk på kommunikation - både på dansk og engelsk og du skriver fængende tekster. Du har også flair for det kreative, visuelle og æstetiske, som kommer til udtryk i de opgaver, du udfører. Du tænker digitalt og får altid kunden og et salg ind i dit arbejde. Vi ser gerne, at du har erfaring med analyseværktøjer, som Google Analytics og markedsføring på Sociale Medier, samt stiftet bekendtskab med SEO.

Som person er du en dygtig koordinator med en selvstændig og ansvarsbevidst arbejdsstil. Du er vant til at drive projekter fra start til slut, og du er god til at planlægge og prioritere dine opgaver. Du er hjælpsom og giver altid en hånd med, hvor der er brug for det, også selvom det ind imellem kan være mere praktiske administrative opgaver. Du er udadvendt og nysgerrig af natur. Du elsker at lære nyt og bruger gerne data, som et vigtigt redskab til at blive endnu skarpere på dine opgaver. Du trives i et løsnings- og resultatorienteret arbejdsmiljø og besidder masser af gåpåmod.

Du tilbydes et job med stor grad af frihed og ansvar i en virksomhed med et inspirerende og godt arbejdsmiljø, hvor hverdagen er præget af passion og vækst. Freightsolution har hjemme i det hyggelige og funktionelle kontorfællesskab Innovatorium i Herning, hvor sociale arrangementer og faglig sparring er en del af hverdagen.

Gennemsigtighed er et nøgleord, både i produktet, der sælges, men også som værdi i virksomheden. Dette kommer til udtryk ved, at opgaverne tilgås med stor oprigtighed og ærlighed, hvor der er plads til at sige sin mening, og hvor der vil blive lyttet til dine inputs. Medarbejderne er stolte af det, de laver, og det kan mærkes i det engagement, som lægges i opgaverne.
Freightsolution er en moderne virksomhed, hvor fleksibilitet i forhold til arbejdstider og hjemmearbejde ikke bare er noget, man taler om, men noget man lever og arbejder efter. Der er rig mulighed for karrieremæssig og personlig udvikling.

Virksomheden tilbyder en lønpakke med pensionsordning og sundhedsforsikring. Der er tale om en nyoprettet fuldtidsstilling - tiltrædelse snarest muligt.

Freightsolution ApS er en ung og ambitiøs iværksættervirksomhed, som blev etableret i 2018. Virksomheden ligger i Herning. Freightsolution hjælper både danske og internationale virksomheder med at kontrollere fragtsetup og fragtomkostninger gennem sin online-platform, som overskueliggør processerne; heriblandt beregning af priser, kontrol af fakturaer og sammenligning af tilbud. Freightsolution fungerer således som bindeled mellem transportør og fragtkøber. Målet er at revolutionere fragtbranchen ved at gøre det komplekse enkelt og gennemskueligt. Du kan læse mere om virksomheden her: Fragt gennemsigtighed | Spar penge, spar tid og tag kontrol! Freightsolution.io


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Herning

Lignende jobs

  • Digital Marketing Specialist til BLÜCHER

    Hos BLÜCHER bliver du en del af international og succesfuld virksomhed, som kærer om den gode arbejdsplads gennem en uformel kultur og et stort fokus på både ‘work-life balance’ og din faglige udvi..
    • Marketingmedarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Marketingchef (nyoprettet stilling)

    Er du klar til at tage føringen i udviklingen af [xxxxx]s marketingstrategi?I rollen som marketingchef får du ansvaret for at udvikle og implementere husets marketingstrategi med særlig fokus .
    • Marketingmedarbejder
    • Herning
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Herning

    Kan du bringe historierne fra ældreområdet ud over rampen? Har du styr på sociale medier, et grafisk blik, og vil du være med til at fortælle gode historier fra ældreområdet? Så har vi en spænd..
    • Marketingmedarbejder
    • Herning
    Få mere info
  • Eventmedarbejder til Familiedag hos Danpo i Give

    Om jobbetOm jobbetEr du klar til at sprede god stemning og sikre, at familiedagen hos Danpo bliver en succes?Som eventmedarbejder får du en central rolle i at sikre, at dagen forløber gnidningsfrit..
    • Marketingmedarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Herning over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 2
29. august 2024 3
28. august 2024 2
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1