Graduate til BI-udvikling i Data & Analytics

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Vil du arbejde med rigtig, rigtig meget data? Kan du kode SQL? Og er du på udkig efter en fastansættelse og muligheden for at blive en del af et graduatenetværk? Så er det dig, vi søger.

Drømmer du om data?
I Data & Analytics kan vi tilbyde dig en af landets største databanker. Og det siger ikke så lidt. Faktisk kan det sige os en hel masse, for det giver os helt unikke muligheder i vores analysearbejde. Muligheder, du ikke finder andre steder.

Lige nu er vi på udkig en graduate, der vil indgå i afdelingen Data Engineering, der er en del af Data & Analytics. Dig, der i samarbejde 20 dygtige BI-specialister vil være med til at levere datafundamentet til resten af Data & Analytics-området. Og dig, der konkret vil være med til at sikre:

  • indlæsning af nye datakilder i vores Data Warehouse (primært vha. kerneværktøjerne Microsoft SQL, SSIS, SSAS)
  • modellering og udstilling af data, der imødekommer forretningens behov
  • rådgivning og dialog med forretningen, så vi leverer løsninger, der skaber værdi.

Har du kendskab til teknologier fra Microsoft-stacken?
Du har - eller er ved af færdiggøre - en kandidatgrad inden for ingeniørvidenskab, softwareudvikling, matematik, økonomi eller lignende. Det er centralt, at du kan kode i SQL og har en grundlæggende teknisk forståelse for datamodellering. Hvis du ovenikøbet kan kode Python, kender til Data Vault og BimlFlex eller har arbejdet med Azure Cloud Platformen, er det et plus, men det er ikke et krav.

Som person er du den gennemførende kraft, der sørger for at deadlines overholdes og får energi af at afslutte opgaver. Derudover er du i stand til at analysere dig frem til en løsning ved objektivt at vurdere fordele og ulemper ved forskellige muligheder.

Vil du være en del af et stærkt netværk?
Blandt dine 20 kolleger i Data Engineering finder du flere tidligere graduates. Alle er vi klar til at byde dig velkommen i datajunglen og hjælpe dig godt ind i dine arbejdsopgaver.

Som graduate bliver du fastansat, starter sammen med ATP’s øvrige graduates og deltager i et 12-måneders fælles uddannelsesprogram. Vi garanterer en flyvende start på karrieren og masser af indflydelse.

ATP Koncernen er Danmarks største pensionsselskab og administrationshus. Vi løser opgaver for næsten alle borgere og virksomheder i Danmark. Årligt har vi kontakt med knap halvdelen af alle danskere, fordi de fx modtager folkepension eller skal have udbetalt feriepenge. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP.

=dig? Så send en ansøgning
Klik her og registrer dig eller send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. ATP's graduateforløb har officielt opstart tirsdag d. 1. september 2020, men der er mulighed for ansættelse tidligere. Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Lars Høyrup Jensen på tlf. på tlf. 21 54 74 46 eller [email protected]

Vil du vide mere om arbejdet i Data Engineering? Klik her, og se en video med Cecilie, der arbejder i teamet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Hillerød

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Hillerød over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 2
11. september 2024 3
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 1