Rekrutteringsfirma

marketingchef – vil du med på en spændende rejse?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Tilbage i 2015 relancerede Henrik Larsen BIBS brandet ud fra Hillerød i Nordsjælland. BIBS havde eksisteret i mange år, men resultatet af relanceringen er at BIBS sutten i dag er blevet et kendt dansk produkt mange steder i verden – bedre kendt som ’Instagram Sutten’.

I rollen som BIBS' nye marketingchef vil du blive en del af den fantastiske rejse, som BIBS er på, og du vil blive en central spiller i virksomheden. Du vil blive en del af et stærkt, kreativt og dedikeret team, som brænder for at bringe BIBS-sutter ud til resten af verden.

Om stillingen


Som marketingschef hos BIBS skal du sørge for at styrke BIBS’ profil og brand. Her vil du referere til BIBS CEO og til at starte med have to medarbejdere, der rapporterer til dig.
Dine primære arbejdsopgaver vil være at:
* Implementere og videreudvikle BIBS’ brandplatform på tværs af relevante kanaler
* Have kontakt med bureauer for at styrke BIBS’ tilstedeværelse i flere lande
* Ansvarlig for udarbejdelse af kampagner i forbindelse med produktlanceringer
* Ansvarlig for markedsføring på tværs af egne kanaler; SoMe, website og B2B platform
* Udarbejdelse af marketing ’assets’
* Ansvarlig for udarbejdelse ’sell-in’ marketing materiale til distributører
* Ansvarlig for udvikling af POS materiale
* Ansvarlig for aktivering af kampagner på egne markeder (Skandinavien) herunder samarbejde med influencers og PR/marketing bureauer

Din profil


BIBS' værdier er baseret på professionalisme, originalitet og høje ambitioner – værdier, som du som person kan stå inde for. Du kan identificere dig med BIBS’ målgruppe, og det forventes, at du trives i et travlt, international miljø og er handlekraftig, åben og lyttende. Du tænker strategisk, men er også hands-on. Endvidere har du:
* 5-7 års marketingerfaring med forbrugsvarer (f.eks. mode, makeup, tøj, accessoires el.lign.)
* Erfaring med at bygge et consumer brand og aktivere dette i markedet
* Forståelse for hvordan distributører arbejder
* Engelsk på højt niveau
* Erfaring med sociale medier er et stort plus
* International erfaring er et plus
* Ledelseserfaring er et plus

Du tilbydes


BIBS tilbyder en spændende fast stilling i et internationalt miljø. En god lønpakke – fast månedsløn, pensionsordning, frokostordning mm.

Om BIBS


På grund af BIBS’ store succes med distribution af deres produkter til hele verden er der mange, der tror, at BIBS er et nyere amerikansk brand af sutter. Og mange tror også, at de er produceret i Kina, men BIBS har rent faktisk en helt anden baggrund. BIBS er et dansk mærke af høj kvalitet og blev opfundet allerede tilbage i 80'erne og er siden blevet løbende udviklet.
Hvert eneste produkt er nøje designet og produceres udelukkende i BIBS’ hovedkvarter i Hillerød.
BIBS er en fleksibel organisation med højt til loftet og plads til, at man kan realisere sit fulde potentiale. BIBS er samtidig en virksomhed, der stiller høje krav til kvaliteten og kreativiteten i alt, hvad de foretager sig. Og det er grunden til BIBS’ fortsatte og sunde vækst.
BIBS har en klar ambition om at sælge de bedste produkter til børn og at være den bedste partner for deres kunder. Intet mindre!
BIBS er en selvstændig virksomhed, der har eneret til at producere og distribuere BIBS til resten af verden. Deres værdier er baseret på professionalisme, originalitet og høje ambitioner.

Ansøgning og kontakt


Randstad varetager denne proces på vegne af BIBS. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte seniorkonsulent Katherine Fugelseth på e-mail: [email protected]. Alle henvendelser behandles fortroligt, og vi kalder løbende ind til samtale.

Randstad


Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.800 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.7.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Hillerød

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Hillerød over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 2
11. september 2024 3
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 1