DataOps Engineer til Data & Analytics

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Kan du få data til at danse?
Data Engineering er ét af i alt fire Centers of Excellence i ATP’s Data & Analytics. Et område med mere end 100 dataspecialister, hvor vi netop har vedtaget en ny strategi, som skal løfte vores samlede platform over de næste 3 år. I Data Engineering står vi overfor en væsentlig opgave ift. at operationalisere og eksekvere på strategien samt sikre fælles metoder og processer. Derfor er vi på udkig efter dig.

Du skal være med til at sikre, at dataarkitekturen er i tråd med den overordnede platformsstrategi og samtidig levere høj sikkerhed og stabilitet. Du skal desuden være med til at bygge det tværgående data warehouse og sikre en ensartet systematisk tilgang til dataunderstøttelsen af forretningens data- og analysebehov.

Du er med til at automatisere og optimere dataflows og processer, der sikrer en effektiv drift, ligesom det bliver dig, der:

  • udarbejder anbefalinger til integration af data for at imødekomme forretningsbehov
  • designer og modellerer datastrukturer, lagring og integration i overensstemmelse med arkitekturstandarder
  • planlægger, udfører og administrerer integrationen af data på tværs af Data & Analytics
  • udvikler og vedligeholder funktioner, programmer, rutiner og lagrede procedurer til eksport, transformation og indlæsning af data
  • udvikler og udfører testplaner og scenarier, herunder datadesign, dataudtræk/transformation.

Er du en god samarbejdspartner?
Du har en relevant uddannelsesbaggrund inden for IT og gerne 3-5 års erhvervserfaring. Udover Business Intelligence og Data Warehousing er det en fordel, hvis du har kendskab til ETL, datamodellering, T-SQL og SSIS.

Da din hverdag udspiller sig i et tæt samarbejde med udviklere og andre specialister, er det vigtigt, at du er i stand til at koordinere, kommunikere og facilitere samarbejde. Derudover forventer vi, at du evner regelmæssigt at tilegne dig ny teknologi.

Vil du være med til styrke beslutningsgrundlaget i resten af organisationen?
”Data Engineering udgør grundstenen i Data & Analytics, hvor det er vores fornemmeste mission at omdanne data til forretningsværdi. Med vores tværgående funktion understøtter vi i Data Engineering omkring 100 medarbejdere fordelt på flere specialiserede teams. Teams, der arbejder med alt fra Machine Learning og AI til ledelsesrapportering og automatisk visitering” - Mikael Oxager, afdelingschef for Data Engineering.

Du bliver en del af et fagligt stærkt team under udvikling. Du får mulighed for ansvar og indflydelse og derigennem at sætte dit præg på teamet. Vores kompetencer ligger i et bredt felt og spænder fra Data Engineering og Business Intelligence til datalogi.

=dig? Så send en ansøgning
Lyder det som noget for dig, så send os en kort ansøgning og dit CV senest søndag d. 17. januar. Vi indkalder løbende til samtaler.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Mikael Oxager på tlf. 2499 9195.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Hillerød
  • Søndag den 17. januar 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Hillerød over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 2
11. september 2024 3
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 1