Fitness & Nutrition ApS søger eCommerce og marketingpraktikanter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - Hillerød

Vi søger lige nu fire praktikanter til at hjælpe med e-handel og online markedsføring i hele Skandinavien og Tyskland. Er du studerende og søger en praktikplads til sommeren 2021? Så læs videre!

Vi er en ung dynamisk fitness webshop i Hillerød, der leder efter fire praktikanter til at varetage spændende opgaver indenfor e-handel og marketing til vores webshops i både Danmark, Sverige, Norge og Tyskland.

Uddannelse

Det er ikke din uddannelse, der er afgørende. Vi forestiller os, at du kunne være studerende på en af følgende uddannelser:

  • Markedsføringsøkonom
  • Multimediedesigner
  • PBA i e-handel
  • PBA International handel og markedsføring
  • Handelsøkonom
  • Logistikøkonom

Det vigtigste er, at du har en stor passion for e-handel. Det kan også være, at du eventuelt studerer sport management, innovation og entrepreneurship, webudvikler eller noget helt andet.

Så længe din uddannelse kan kombineres med et praktikophold hos os, kan vi helt sikkert finde nogle spændende løsninger og arbejdsopgaver.

Lidt om os » Ambitiøs webshop i Hillerød

Vores daglige gang er på karlebovej 59, 3400 Hillerød. Her driver vi tre webshops, som sælger fitnessudstyr, fitnesstøj, kosttilskud m.m. i Danmark, Norge og Sverige via følgende sider:

  • https://billigfitness.dk/
  • https://billigfitness.se/
  • https://billigfitness.no/
  • https://billigfitness.de/

Vi er omkring 25 ansatte, som er en god blanding af lager- og kontormedarbejdere. Din dagligdag kommer til at foregå på kontoret i samarbejde med et team på cirka 10 medarbejdere, hvor du får vores Ecommerce Manager som oplæringsansvarlig samt et tæt samarbejde med både vores SoMe ansvarlige og vores grafiske designer.

Dine arbejdsopgaver

Vi har et hav af arbejdsopgaver, som vi kan tilpasse til din uddannelse og dine kompetencer.

Vi kan bruge en hjælpende hånd til mange grene af online markedsføring, og derfor kan du komme til at arbejde med alt fra optimering af webshops, SEO, SoMe, Google Ads og shopping, YouTube og meget meget mere.

Vi forestiller os, at du kommer til at hjælpe med følgende...

  • Udarbejdelse af produkttekster, kategoritekster og blogindlæg
  • Udarbejdelse af grafisk indhold såsom billed- og videoredigering
  • SEO, Annonecring, SoMe, Oversættelser og Ad hoc opgaver
  • Strukturering og eksekvering af nuværende marketingstrategier
  • Komme med kreative indspark og et højt energiniveau

Der opstår hele tiden spændende projekter, og kun fantasien og ambitionerne sætter grænserne for arbejdsopgaverne.

Vores forventninger

Vi forventer ikke, at du er ekspert på nogle af ovenstående områder. Vi regner derimod med, at du er villig til at lære og at lære fra dig.

Alt vores primære salg sker via internettet og rettere sagt gennem vores webshops. Kunderejsen på internettet er dog meget kompleks, og der er mange touchpoints før salgskanalerne, der kræver vidt forskellige tilgange og derfor også kompetencer.

Er du nysgerrig på, hvordan et succesfuldt brand bliver opbygget? Har du lyst til at dykke ned i detaljerne med e-handel? Så har du opfyldt vores forventninger til at sende en ansøgning.

Det kan du forvente

Du kan forvente en ydmyg arbejdsplads i rivende udvikling, hvor der er rart at være. Vi kommer alle på arbejde for at yde vores bedste. Vi stiller den nødvendige software og hardware til rådighed, så vi sammen kan skabe de bedste rammer for succes.

Inden der bliver indgået en kontrakt, laves der en klar forventningsafstemning fra begge parter, så vi har et fælles mål at nå.

Kontakt

Har du nogen spørgsmål, eller lyder arbejdspladsen som et godt match til dig? Tøv ikke med at kontakte vores E-commerce Manager, Michael Kirkegaard Clausen.

Send din ansøgning til [email protected] hvor du skriver "Marketingpraktikant" i emnefeltet, eller giv et kald på +45 30 74 75 39

Vi ser frem til at høre fra dig 😊

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Hillerød
  • Tirsdag den 29. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Hillerød over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
15. september 2024 2
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 2
11. september 2024 3
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1