Webspecialist, der kan udvikle og sikre effektiv drift af [xxxxx]’s digitale kanaler

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Kan du levere effektiv drift og optimering af websider?
Som webspecialist i ATP får du ansvaret for at understøtte effektiv drift på borger.dk samt Virk og være support for brugere på tværs af organisationen i forhold til CMS- og tekniske spørgsmål.

Du vil i det daglige fungere som bindeled mellem forretningen (dvs. en række kommunikationskonsulenter) og Digitaliseringsstyrelsen og Erhvervsstyrelsen, så du får en stor både intern og ekstern kontaktflade. Det forudsætter, at du har drive og både kan gribe de bolde, der rammer, og samtidig selv tør kaste nye bolde op.

Derudover vil det være blandt dine opgaver at:

  • deltage i udviklingen af vores sider på borger.dk og Virk.dk i samarbejde med andre offentlige myndigheder, herunder fokusere på forbedringer af CMS-systemerne, opsamle ønsker og behov fra forretningen, identificere forbedringsmuligheder og drøfte krav til serviceaftaler til brug for dialog med styrelserne
  • rådgive forretningen i relation til optimering af selvbetjeningsløsninger (fx ansøgningsmoduler) og lave datadrevne analyser og indsigter med anbefalinger til forbedringer eller forslag til yderligere analyse
  • øge og forbedre brugen af data gennem analyseværktøjerne Siteimprove og Piwik
  • fungere som Subject Matter Expert på vores CMS-systemer og analyseværktøjer og undervise kolleger i at arbejde med disse
  • supportere kolleger med rapportering og opsætning af dashboards baseret på konkrete behov i dialog med forretningen.

Er du et teknisk talent?
Du har en IT-baggrund og solid erfaring inden for webområdet. For at blive vores nye kollega, ser vi gerne, at du har erfaring med at rapportere på og analysere webstatistik og data.

Derudover har du kendskab til:

  • principperne for brugervenlighed/usability og erfaring med at arbejde med dette på fx websites
  • processen i at udvikle websites, digitale services/løsninger o.lign.

Det er en fordel, hvis du er dygtig på CMS-systemer, fx Sitecore, og har gode skriftlige formidlingsevner, så du kan udarbejde præsentationer med analyser og data. Desuden lægger vi vægt på, at du er proaktiv, og at du er god til relationer og interessenthåndtering.

Kan du sætte nye digitale standarder?
I vores team arbejder vi hver dag for at forbedre de digitale kanaler, som forretningen i ATP bruger i kontakten med borgere og virksomheder. Vores mål er at hjælpe forretningen med at levere de bedste kundeoplevelser, og det gør vi ved at supportere såvel webløsninger som callcenter og andre kommunikationskanaler. Vi arbejder datadrevet og ser det som vores fornemmeste opgave at udfordre forretningen ved hjælp af de målinger og analyser, vi laver.

Hos os bliver du en del af en kultur, hvor samspil og godt kollegaskab går hånd i hånd med høje faglige ambitioner. Konkret består vores team af 12 kolleger, der alle arbejder specialiseret inden for forskellige områder. Vi samarbejder på tværs af hele ATP med både ordninger (fx barsel og boligstøtte) og andre støttefunktioner.

Her kan du se to af dine kommende kolleger, Amalie og Atle, fortælle mere om, hvad vi laver i teamet: https://film.ATP.dk/amalie-og-atle-om-arbejdet-i

Som webspecialist hos ATP vil du få mulighed for at arbejde selvstændigt med stor indflydelse på dine arbejdsopgaver. Der er mange udviklingsmuligheder i stillingen, så du vil få mulighed for at udvide dine kompetencer og være med til at præge udviklingen af vores digitale kanaler og analyser.

I ATP tilbyder vi et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte. Og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov.

=dig? Så send os dit CV
Send os en kort motiveret ansøgning og dit CV senest mandag den 22. januar.

Vi forventer at holde samtaler i uge 3-5.

Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her: https://www.ATP.dk/rekrutteringsforloeb-i-ATP

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Marianne Faxøe på tlf. 4147 3445 eller mail [email protected].

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.

#LI-hybrid


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Hillerød
  • Mandag den 22. januar 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Hillerød over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1