Rekrutteringsfirma

E-Commerce Manager, OneMed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hinnerup

OneMed Group er en ledende distributør af sygeplejeartikler i Europa. Vi er repræsenteret i 9 lande og beskæftiger over 1000 medarbejdere. OneMed A/S er grundlagt i 1985 og beskæftiger mere end 70 medarbejdere. Vi sælger en lang række medicoprodukter og serviceløsninger til kommuner, regioner, praktiserende læger samt private virksomheder. Alt med et stærkt fokus på faglighed, kvalitet og på at møde mennesker i øjenhøjde. Til vores danske hovedkontor i Søften søger vi en ny:

E-Commerce Manager


Har du interesse i at få det samlede ansvar for den digitale platform og bidrage til at udvikle og forankre den kommercielle betydning for løsningerne? Og har du lyst til at formidle stærke funktionelle og tekniske krav til koncern IT baseret på en grundig analyse? Så kunne rollen som E-Commerce manager hos OneMed være en god mulighed for dig.

Med en reference til Kundeservice- og kvalitetschefen får du det overordnede ansvar for at drive og udvikle de webbaserede applikationer for OneMed i Danmark. Dette sker i et tæt samarbejde med koncern IT i Sverige, der har det tekniske ansvar for at implementere og drifte løsningerne. Gennem en solid forståelse for forretningens behov, UX og Customer Journey Mapping, som du opnår gennem en funktionel analyse og brug af f.eks. Google Analytics, beskriver du ønskerne og kravene for koncern IT. Du leder herefter projekterne til en sikker eksekvering, hvor du undervejs får accept og indsigt fra dine stakeholders.

Af andre opgaver kan nævnes:

  • Etablering af en ny BtB webshop
  • Fokus på udvikling og optimering af de nuværende applikationer samt etablering af nye digitale løsninger
  • Samarbejde med eksterne leverandører
  • Identificere og optimere den digitale kunderejse for alle relevante segmenter med fokus på konverteringsoptimering og mersalg
  • CMS – vi bruger Sitecore

Du vil blive målt på din evne til at sikre en god og velfungerende platform for de webbaserede applikationer der giver glade og tilfredse brugere – og samtidig øger kundernes brug af selvbetjening samt giver et øget salg.

Baggrund og erfaringer

Du sidder sikkert i en tilsvarende rolle i dag, og har arbejdet indenfor det digitale område i minimum 3-5 år. Du har en uddannelsesmæssig baggrund som f.eks. professionsbachelor i digital konceptudvikling eller e-handel, og har erfaring med at oversætte kommercielle krav og ønsker til en digital forretning som fungerer. Du har stor indsigt i UX, Customer Journey Mapping, CRO, Google Analytics, SEO samt design af smidige flows. Du skal have erfaring i at formulere funktionelle krav til en it-organisation baseret på ønsker fra din organisations stakeholders. Du har erfaring med design af den digitale arkitektur samt hvordan man skaber det rigtige content.

Som person vil du passe godt til rollen, hvis du har et stærkt overblik og drive, og har lysten til at tage ansvaret for at drive udviklingsprojekterne i den rigtige strategiske retning. Du er god til at skabe og vedligeholde dine personlige relationer, og er en vedholdende og god kommunikator. Du trives godt i et uformelt miljø hvor der er fokus på at skabe fælles resultater.

Hvorfor er jobbet attraktivt?

OneMed har et godt navn og brand hos kunderne, og står for troværdighed, gode samarbejdsevner samt ønsket om at skabe værdi for alle parter i relationen. Koncernen har stærke ressourcer og har en kultur der er kendetegnet af høj faglighed, rummelighed og stabilitet. Du får en høj grad af selvstændighed og indflydelse, og har mulighed for at præge den fremtidige udvikling af funktionen. Virksomheden er i god vækst, hvilket giver mange muligheder for at prøve dig selv af i en positiv virksomhed med en række entusiastiske og optimistiske kollegaer.

Lønpakken vil indeholde en attraktiv fast løn, bonus, pension samt andre benefits der vil matche jobbet og dine kvalifikationer.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hinnerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Hinnerup

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder i Århus

    Event & Partnerships Manager til Born Vælg selv arbejdssted: Aarhus, København, Odense, Aalborg eller remote Brænder du for at afvikle events og skabe værdifulde aktiveringer? Bobler du ove..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Århus N

    Din hverdag i Mjølner Som Paid Marketing Specialist bliver du en del af Mjølners afdeling for Salg, Marketing & Kommunikation med i alt 12 kollegaer. Du vil arbejde tæt sammen med vores CSO, to..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Århus

    Brænder du for salg af biler og kundeservice i verdensklasse og vil du være en del af et ambitiøst team, med høj faglighed og stærkt kollegaskab? Så er her en spændende mulighed for dig. VÆR ME..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (studiejob) i Århus

    Vi tilbyder lige nu – hvis vi selv skal sige det – verdens bedste studiejob. Og hvis du har gode kommunikationsfærdigheder og interesserer dig for marketing, så kan det blive dit. Vi søger neml..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Hinnerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Hinnerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Hinnerup over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1