Rekrutteringsfirma

Brandtekniker med mulighed for partnerskab

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Brandtekniker med mulighed for partnerskab


Vægter du kompetent og professionel rådgivning højt?


CAD Tegnestuen er i udvikling, og vi oplever stigende efterspørgsler på vores kompetencer. Derfor er vi på udkig efter en brandtekniker, der ser muligheden i at blive en del af vores forretning som partner og dermed indgå i vores i forvejen kompetente og innovative team.

Selvom vi ikke er blandt de største, har vi ambitioner. Vores nuværende forretning har et stort netværk og en stabil grobund af faste og gode samarbejdspartnere, både lokalt, men også på landsplan.

Vi ønsker at fuldende vores kompetente team – med netop dine kompetencer og viden inden for brandteknik, da vi oplever stor efterspørgsel på dette. Hovedparten af jobbet vil være udførsel af brandplaner, projektering, dokumentation og rådgivning til vores kunder, samt andre opgaver inden for det brandtekniske.

Går du med drømmen om at få indflydelse på egne opgaver og samtidig få muligheden for at skabe forretning i samarbejde med dygtige kollegaer, så er muligheden her nu. Vi sidder i dag 5 medarbejdere på kontoret samt 2 eksterne samarbejdspartnere v. Bygge-syn og Dansk bygningskalkulation, som hver kan bidrage med yderligere kompetencer og derigennem udvikle både dine egne og vores fælles faglighed hos CAD Tegnestuen.

Ser du ikke dig selv som partner på nuværende tidspunkt, men ønsker du blot at indgå i vores team som alm. medarbejder – og byde ind med netop dine kompetencer – vil dette også være en mulighed.

Hvem er du:

Du kommer med en solid erfaring fra byggebranchen og/eller brandteknisk rådgivning.

Du er certificeret til brandklasse 2 eller højere.

Din faglige baggrund er ingeniør, bygningskonstruktør, arkitekt eller anden relevant baggrund inden for brand.

Har du yderligere kvalifikationer, som også kan være med til at bidrage til vores andre forretningsområder, vil dette bestemt være et plus, f.eks. beredskabserfaring.

Du har en solid teknisk viden og forståelse samt et veludviklet rådgivningsgen, der giver både dine og vores kunder og samarbejdspartnere netop de løsningsforslag, de efterspørger. Du har stor forretningsforståelse og trives med at have stor indflydelse på opgaveløsningen og hverdagen.

Vigtigst af alt er, at du motiveres af faglig udvikling af både dig selv og teamet.

Bliv en del af CAD Tegnestuen:

Du får muligheden for at blive en del af et team af kompetente og fagligt dygtige medarbejdere - enten som partner eller som medarbejder. Vores fokus er til stadighed at udvikle og skabe innovativ forretning og være blandt de bedste og dygtigste i branchen. Du får alle muligheder for at skabe din egen succes, og med stor opbakning og professionel sparring fra dine kollegaer, arbejder vi alle målrettet for at skabe de bedste resultater.

Om CAD Tegnestuen:

CAD Tegnestuen arbejder som arkitekt og arkitektfirma i Hjørring, Brønderslev, Skagen, Frederikshavn, Sæby, Aalborg og Nordjylland m.m. Cad-Tegnestuen blev etableret i 1998 af Morten Madsen, som har en baggrund som bygningskonstruktør.

Cad-Tegnestuen er stor tilhænger af skræddersyede løsninger med individuelle særpræg. Vi leverer moderne og funktionelle løsninger med blik for helheden, små detaljer og sammenhæng mellem nyt og gammelt. Cad-Tegnestuen har en professionel og proaktiv tilgang til arbejdet. Det giver vores kunder gennemarbejdede resultater, som holder i lang tid fremover.

Cad-Tegnestuen vælger materialer, som kræver et minimum af vedligeholdelse, og vi tror på grønne løsninger. Miljøet er vigtigt for os, selvom byggeri kræver mange ressourcer fra start til slut og efterfølgende i drift.

Vores tegnestue er eksperter i byggeteknisk rådgivning. Cad-Tegnestuen prioriterer flere egenskaber højt. Det er egenskaberne funktionalitet, design, kvalitet og minimal vedligeholdelse. Vi vil tilbyde dig det bedste til prisen. Løsninger fra Cad-Tegnestuen er holdbare, funktionelle og skræddersyede, så de passer til dine ønsker. Cad-Tegnestuen lytter opmærksomt til vores kunders ønsker. Det giver de bedste resultater og ekstra motivation.

Vi ser frem til at høre fra dig

JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen for CAD Tegnestuen, og skulle du have nogen spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Anne-Marie Hviid Ekstrøm på +45 30 85 12 94.

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Hjørring
  • Onsdag den 14. april 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1