Marketingkoordinator – biljournalist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Højbjerg

Har du flair for videoformidling og SoMe content; har du en brændende interesse for biler; og har du mod på at være vores ansigt udadtil ”on camera”? Så læs her!

Da vores marketingchef går på barsel i foråret 2021, søger vi en marketingkoordinator, som kan supplere vores marketingteam. Udgangspunktet er et barselsvikariat, men med forventning om efterfølgende fastansættelse. Du vil indgå i teamet på lige vilkår med de øvrige medlemmer.

Som marketingkoordinator i Via Biler får du en stor grad af frihed i jobbet. Dit fokus ligger på – i samarbejde med det øvrige marketingteam – at producere og anvende videoer af bl.a. nye bilmodeller, aktuelle kampagnetilbud og værkstedsservices. Du befinder dig godt foran kameraet og er ikke bange for at være dig selv. Det giver sig selv, at du skal have en særlig interesse for biler for at brænde igennem på skærmen. Du behøver ikke at være ekspert i biler nu, men du skal have lyst til at blive det.

Ud over video content kommer du til at arbejde med en lang række af marketingaktiviteter som fx digitale kampagner, SoMe content, nyhedsbreve og vedligeholdelse af digitale platforme.

I stillingen er det afgørende, at du har en udadvendt og aktiv rolle, at du selv har en masse idéer til indhold, som du gerne vil have ud til vores målgrupper, og at du selv tager initiativ til at planlægge dage ”on location” med vores kolleger i bilhusene i Østjylland og Storkøbenhavn.

---

Primære ansvarsområder og opgaver

  • Research til samt planlægning og produktion af videoer og fotos om fx bilmodeller, aktuelle kampagnetilbud og værkstedsservices
  • SoMe content – primært Facebook, Instagram og LinkedIn
  • Udarbejdelse af nyhedsbreve i ActiveCampaign
  • Planlægning og opsætning af salgs- og værkstedskampagner, events og åbent hus
  • Opdatering af websites og landingssider
  • Konceptudvikling og brand building på tværs af kanaler
  • Billedredigering i Photoshop

---

Det tilbyder vi

Du får en vigtig plads i vores marketingteam, som udover dig består af yderligere én marketingkoordinator samt en SEO/SEM-koordinator (der p.t. er på barsel). Foruden at blive en del af én af Danmarks førende bilkoncerner med 10 bilhuse i Østjylland og Storkøbenhavn kommer du også til at arbejde med vores søsterselskab CARS.dk, som tilbyder flexleasing af biler i luksusklassen. Din berøringsflade kommer således til at dække marketing- og brandingaktiviteter i både Via Biler og CARS.dk. Vi har kontor i Via Biler Gruppen på Axel Kiers Vej 13 i Højbjerg.

Hos Via Biler tror vi på langvarige forhold, både til vores kunder, leverandører og medarbejdere. Hos os handler det ikke kun om biler. Det handler i høj grad også om mennesker og om, at Via Biler skal være et godt og udfordrende sted at være – hver eneste dag!

---

Sådan søger du

Du søger stillingen ved at sende din ansøgning, CV samt en kort videointroduktion eller -hilsen til [email protected] med emnefeltet ”Marketingkoordinator” senest den 5. april 2021. Ansøgninger behandles løbende, og stillingen kan blive besat inden fristens udløb. Tiltrædelse er gerne 1. maj 2021 eller før. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte marketingchef Helene Gaardsøe på [email protected].

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Højbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Højbjerg
  • Mandag den 05. april 2021

Lignende jobs

  • SEO Specialist

    Elsker du at arbejde med SEO, har du teknisk flair, og drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende og prisvindende performance marketing bureauer? I iProspect har vi vokseværk og er på .
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • SEO Manager

    Elsker du at arbejde med SEO, har du teknisk flair, og drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende og prisvindende performance marketing bureauer? I iProspect har vi vokseværk og er på .
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Marketingpraktikant, eftermarked

    Er du under uddannelse? Er du skarp, nysgerrig og interesseret i at få konkret erfaring med analyse og marketing i bilbranchen? Så er det måske dig, vi søger som marketingpraktikant til vores marke..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus C
    Få mere info
  • Analytisk Product Manager med fokus på udvikling, ...

    Har du flair for eksekvering af strategier og et kommercielt mindset? Falder samarbejde dig naturligt? Og kan du se dig selv i en selvstændig rolle med fokus på dit eget digitale produkt? Hos OK sø..
    • Marketingmedarbejder
    • Viby J
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Højbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Højbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Højbjerg over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1