Global Marketing Project Lead til dansk multibrand designhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hørsholm

Er du en dygtig projektleder, der hjemmevant kombinerer stærke business planer med brandopbygning? Er du en dygtig leder, der formår at motivere dit team og strukturere arbejdsgange- og processer? Så læs endelig videre her.

Rosendahl Design Group søger en Global Marketing Project Lead til at drive større marketing projekter, og som samtidig skal lede vores kreative team, der består af tre dedikerede medarbejdere, som varetager grafiske opgaver og instore.

Dit overordnede ansvarsområde og din rolle
bliver at drive marketingprojekter fra A-Z. Du udarbejder selvstændigt business cases, involverer og informerer proaktivt vigtige stakeholders både internt og eksternt. Du bliver en nøgleperson i projekternes fremdrift og er dén, som har styr på at samle trådene. Projekterne kommer til at centrere sig omkring emballage og instore i første omgang, men kan senere inkludere andre projekter, der ligger under marketing.

En af dine centrale opgaver bliver desuden at lede vores kreative team, som består af to grafikere og en Instore & Exhibition Manager. I ledelsesrollen ligger der bl.a. også at strukturere interne processer omkring emballage, POS og instore og ikke mindst at prioritere opgaver og ressourcer i dit team. Du har budgetansvar for alt, hvad der går igennem dit team, og står for både at udarbejde og følge op på budgetter. Du skal sikre sammenhængskraft med overordnede kampagner på kanaler, der er inden for dit område, og du får et tæt samarbejde med vores Marketing Managers. Dette kræver, at du kan jonglere med mange brands med hvert sit DNA, og du skal kunne omsætte vores overordnede brand strategier og fokus til konkret kommunikation.

Dine konkrete arbejdsopgaver omfatter blandt andet:

  • Daglig ledelse af vores to grafikere, herunder sikre, at opgaver løses til tiden, i prioriteret rækkefølge og i tæt dialog med interessenter
  • Daglig ledelse af Instore & Exhibition Manager, herunder prioritere projekter og sikre tæt dialog med interessenter
  • Planlægning og opfølgning på budget for grafisk/instore team.
  • Selvstændigt drive marketing projekter - dvs. udarbejde business cases, sikre fremdrift af projekter, budgetlægning og involvering af interessenter

Du bliver en del af et marketingteam, der udover det kreative team også omfatter tre Marketing Managers, et content production team og PR. Hele Marketing består af 14 personer, og denne stilling refererer til vores Head of Marketing.

Udover Marketing får du naturligvis et tæt samarbejde med Salg, Produktudvikling, Logistik, E-com, Design, Direktionen og eksterne samarbejdspartnere.

Din profil
Vi forventer, at du har en videregående uddannelse inden for marketing, og at du har minimum 8 års erfaring med marketing og projektledelse. Du har erfaring med consumer brands enten fra retail eller som brand owner, og så har du en god forståelse for det globale marked.

Desuden er det et krav, at du:

  • Er relationsskabende og god til at samarbejde med dine stakeholders
  • Har et stort drive og er en dygtig projektleder, der forstår at drive projekter og ikke mindst eksekvere og sikre implementering. Du arbejder selvstændigt og bevarer overblik over økonomi og projektplaner
  • Forstår et brands DNA og kan sikre den røde tråd gennem al kommunikation
  • Har en databaseret og analytisk tilgang
  • Er en dygtig leder, som formår at motivere og samtidig sikre strømlinede processer, der hjælper dit team til at nå i mål med opgaverne

Som person er du selvkørende og initiativrig og trives i en til tider hektisk hverdag. Du er udadvendt, og du søger proaktivt sparring hos kolleger og samarbejdspartnere. Du arbejder struktureret med et godt overblik og har samtidig øje for detaljen. Sidst men ikke mindst er det afgørende, at du motiveres af at formidle dansk design.

For at blive en succes i jobbet
er det vigtigt, at du formår at holde overblikket selv i travle perioder. Du arbejder målrettet og proaktivt i forhold til at involvere relevante interessenter i dine projekter. Du tænker konsekvent brand DNA ind i alle dine aktiviteter og sikrer kvaliteten af kommunikation, der ligger inden for dit ansvarsområde.

Vi tilbyder
En fleksibel arbejdstid på 37 timer i en virksomhed med gode arbejdsforhold og et uformelt arbejdsmiljø i lyse og inspirerende omgivelser med base i Hørsholm. Et fagligt udfordrende miljø med høje ambitioner. En afdeling med et godt sammenhold, hvor der er plads til et godt grin, selvom vi har et højt tempo. En lønpakke, der forhandles individuelt, pension og sundhedssikring.

Spørgsmål og ansøgning
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Head of Marketing, Anja Elletoft Aaen, mobil nr. 3141 3170 eller HR-partner Anna Maria Skourup, mobil nr. 2516 0741.

Om Rosendahl Design GroupVi er en danskejet familievirksomhed med 130 medarbejdere, der siden 1984 har været førende producent af dansk design. Vores mission er at skabe nyt, holdbart design i den kvalitet, dansk design er kendt for verden over – og samtidig profilere og værne om den danske designskat ved at genopdage og videreudvikle klassikere.

Fællesnævneren er produkter, der gør hverdagen smukkere og skaber værdi for vores kunder. Vi er stolte af at arbejde med en brandportefølje, der tæller Rosendahl, Kay Bojesen, Global, Arne Jacobsen Clocks, Holmegaard, Bjørn Wiinblad, JUNA, Lyngby Porcelæn og Kähler.

Som et kreativt hus er engagerede og passionerede medarbejdere vores vigtigste ressource. Vi vægter medarbejdertrivsel højt, og det er afgørende for os at være en arbejdsplads med højt til loftet, hvor vi er glade for at møde op hver dag. Omdrejningspunktet for vores daglige arbejde er vores fire værdier: Integritet, handlekraft, købmandskab og kreativitet, som det giver mening for os at styre efter.

Se mere på Rosendahl Design Group.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hørsholm.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Hørsholm

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Hørsholm

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Hørsholm over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Hørsholm over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1