MARKETINGMEDARBEJDER SØGES TIL [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Ønsker du en fremtid inden for online handel og marketing?

Vi søger en marketingmedarbejder til at arbejde med bl.a. content, SEO, link building, IT administration, projektopgaver, marketing og mange andre opgaver omkring drift og udvikling af webshoppen.

Vi tilbyder dig et spændende afvekslende job i en salgsorienteret virksomhed, hvor det gælder om at skabe resultater i samarbejde med dygtige og motiverede kollegaer.

Om Grafical.dk

Vores kontor ligger i Nupark i den nordlige del af Holstebro, hvor vi i øjeblikket er 10 medarbejdere. Vi sidder i nye lokaler med nyt moderne inventar, og der er mulighed for frokostordning, sundhedsforsikring, gratis fitness­medlemsskab og frugt m.v.

Grafical.dk er en sjov og dynamisk arbejdsplads, hvor vi lægger vægt på, at medarbejderne er glade for at arbejde både med hensyn til arbejdsopgaver og i samværet med kollegaerne.

Grafical.dk vil være kundernes førstevalg, når det gælder online køb af kontorartikler, hobbyartikler, husholdningsartikler, IT tilbehør, emballage og beslægtede produkter. Vi går op i at udvikle vores forretningsområder samt vores webshop, så vi har en fed handelsplatform samt et stort udvalg af produkter til billige priser. Det er samtidig vigtigt for os, at vores kunder får en god og hurtig service.

Læs mere om Grafical.dk her

Hvad vil du komme til at arbejde med?

Som marketingmedarbejder for Grafical.dk vil du komme til at arbejde i et lille marketing team med nogle gode kollegaer, hvor du vil komme til at arbejde med content og SEO på webshoppen herunder tekster til produkter, produktgrupper og blogs m.v., fotos og videoer, oprettelse af nye varer, IT support og fejlløsning, Google Adwords, linkbuilding, udviklingsopgaver, projektopgaver, kundeservice, ordrebehandling og andre adhoc opgaver.

Det er et alsidigt arbejde, hvor du kommer ind i rigtig mange områder af virksomheden men samtidig kan opgaverne isoleret set godt være monotone.

Om dig

Du skal være en struktureret og selvstændig person, der elsker at arbejde med e-handel og webshops. Da en del af vores arbejdsopgaver omfatter tekstskrivning er det vigtigt, at du elsker at skrive tekster og har en naturlig evne til at formulerer dig flydende skriftligt på dansk og finde på formuleringer og beskrivelser. Det er vigtigt, at du kan arbejde struktureret og trives med montone opgaver.

Har du samtidig erfaring med IT hardware og software, så vil det være meget nyttigt, idet vi ofte har opgaver ifm. opsætning af IT, fejlløsning og assistance, samt projektopgaver med opsætning af nye IT systemer eller ændringer til vores nuværende setup samt løsning af IT fejl i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere.

Vi forestiller os, at du har nogle års erfaring med samme type opgaver fra en lignende stilling.

Vi forventer, at du både arbejder effektivt men samtidig omhyggeligt. Du skal være god tekstmæssigt og systematisk. Vi er en lille virksomhed, så den enkelte medarbejder betyder meget for virksomhedens udvikling, derfor er det også vigtigt for os, at du er en engageret, positiv og stabil teamplayer. Samtidig er den enkelte medarbejders trivsel og udvikling også meget vigtig for os, og det er naturligt for os, at du får medindflydelse på dine arbejdsopgaver og dit job, så du bliver så glad som muligt for dit arbejde og for at arbejde for Grafical.dk.

Det praktiske

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt - vi indkalder til samtaler løbende, og ansætter når vi har fundet den rette

Tiltrædelse: Snarest muligt - vi venter dog gerne på den rette

Bopæl: Holstebro eller omegn

Løn: Fast løn og pension samt fritvalgslønkonto ifølge overenskomst

Arbejdstid: 37 timer ugentligt. Man­-tor 8-­16. Fredag 8-­15:30

Ansøg om stillingen

Er du den person vi søger, så mail din ansøgning vedhæftet udtalelser, eksamensbeviser samt eventuelt foto til Direktør Carsten Lindhardsen på [email protected]

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Holstebro
  • Tirsdag den 08. februar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Holstebro over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
5. juli 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2