Rekrutteringsfirma

Junior digital marketing medarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ikast

Er du IBF´s nye junior digital marketing medarbejder? IBF søger lige nu en profil, der har god forståelse for paid social media, Google Ads - og som synes, det er spændende at dykke ned i data, der omsættes til indsigt om kunders digitale adfærd.


Om jobbet
Da stillingen er en junior stilling, er det ikke et krav, at du har arbejdet professionelt med digital marketing. Men du skal naturligvis være digital interesseret og have en god forståelse samt lysten til at blive ekspert inden for området. IBF vil sørge for, at du bliver godt klædt på i form af kurser, vidensdeling og mentorordning.

Du skal være med til at styrke og videreudvikle IBF’s digitale synlighed, og kommer til at analysere og rapportere performance på tværs af alle digitale platforme. Du vil bidrage med din tekniske indsigt til udarbejdelse af annoncer til de digitale marketingkanaler, både i Danmark og i udlandet, i tæt samarbejde med den grafiske afdeling.

Du kommer til at arbejde med Google Analytics og Facebook Business Manager, hvor du dagligt analyserer de digitale marketingkampagners ydeevne, så du kan optimere deres performance. Samtidig med at du i Google Ads og Facebook Ads bruger din viden fra kampagner omkring kundernes digitale adfærd, til at udvikle, optimere og udarbejde de mest effektive digitale annoncer.

Derudover vil vedligeholdelse og udvikling af IBF’s hjemmesider også være en del af jobbet.

Arbejdsstedet vil være på hovedkontoret i Ikast.

Om dig
Hvorvidt du er nyuddannet multimediedesigner, markedsføringsøkonom eller har en uddannelse indenfor digital handel eller lignende, er ikke så vigtigt. Vi lægger mere vægt på, at du elsker at læse adfærd ud fra data, har en oprigtig interesse i at følge nyeste udvikling i Facebooks og Googles annonceringsmuligheder, samt at du har en god teknisk forståelse til at finde og sætte dig ind i nye tools. Generelt vægtes din digitale nysgerrighed og interesse inden for digital markedsføring højt.

Vi forventer, at du:

  • har en god fornemmelse for - og holdning til - hvad der virker digitalt, fordi du er typen, der suger digital viden til dig
  • du elsker nye udfordringer og kan hurtigt sætte dig ind i nye systemer og platforme
  • du er ikke bange for tal og er ikke bange for at dykke ned i data
  • er nysgerrig på, hvordan data kan understøtte forretningen og kunderejsen
  • elsker at lære nyt og til tider springe ud på dybt vand

IBF kan tilbyde
En spændende virksomhed, hvor der er udvikling og fart over feltet, masser af spændende opgaver og garanti for daglig udfordring.

Du bliver en del af et dynamisk og kreativt team på fire, hvor faglig sparring vægtes højt, og hvor der er plads til socialt samvær.

Hos IBF er der gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

IBF producerer et bredt program i betonprodukter; belægningssten, fliser, tagsten, rør, brønd¬gods og fabriksbeton. IBF er i dag én af Danmarks førende producenter af betonprodukter med mere end 20 produktionssteder i Danmark og udland. Se mere på ibf.dk.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Ikast.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Ikast

Lignende jobs

  • Digital Marketing Specialist til BLÜCHER

    Hos BLÜCHER bliver du en del af international og succesfuld virksomhed, som kærer om den gode arbejdsplads gennem en uformel kultur og et stort fokus på både ‘work-life balance’ og din faglige udvi..
    • Marketingmedarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Marketingchef (nyoprettet stilling)

    Er du klar til at tage føringen i udviklingen af [xxxxx]s marketingstrategi?I rollen som marketingchef får du ansvaret for at udvikle og implementere husets marketingstrategi med særlig fokus .
    • Marketingmedarbejder
    • Herning
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Herning

    Kan du bringe historierne fra ældreområdet ud over rampen? Har du styr på sociale medier, et grafisk blik, og vil du være med til at fortælle gode historier fra ældreområdet? Så har vi en spænd..
    • Marketingmedarbejder
    • Herning
    Få mere info
  • SoMe medarbejder til Staben i Sundhed og Ældre

    Kan du bringe historierne fra ældreområdet ud over rampen? Har du styr på sociale medier, et grafisk blik, og vil du være med til at fortælle gode historier fra ældreområdet? Så har vi en spænd..
    • Marketingmedarbejder
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Ikast

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Ikast over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Ikast over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3
19. august 2024 2