Rekrutteringsfirma

Brand Owner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ikast

Har du lyst til en ansvarsfuld rolle i krydsfeltet mellem indkøb, design, marketing og salg? Så er du måske Nicolas Vahés nye Brand Owner, der kan fastsætte retningen for brandet og tage ansvar for den fortsatte kommercielle udvikling og ekspansion.

Inspirerende livsstilsunivers


Society of Lifestyle er et innovativt livsstilsunivers, der siden 2001 har produceret produkter i tidens ånd og højeste kvalitet. Virksomheden består af de fem stærke brands: House Doctor, Meraki, Monograph, by Nord og Nicolas Vahé.

Til Nicolas Vahé søges nu en Brand Owner, der med udgangspunkt i en solid brancheerfaring og passion for gode råvarer kan tage ejerskab for brandet. Du får ansvaret for brandets DNA og kommercielle udvikling. Det indebærer både at fastsætte retningen i tæt samarbejde med ledelsen samt at sikre, at retningen eksekveres fra produkt og designudtryk til kommunikation i tæt samarbejde med Indkøb, Design, Marketing og Salg. Din base bliver på kontoret i Ikast.

Du kan se frem til følgende ansvarsområder og arbejdsopgaver:


  • Ansvarlig for udvikling og sammensætning af sortiment samt overholdelse af fastsatte deadlines i samarbejde med Indkøb
  • Udarbejdelse af moodboards, der sætter retningen for Nicolas Vahé og sæsonens nyheder i samarbejde med Indkøb
  • Sikre at kommunikationen matcher brandets retning i samarbejde med Marketing
  • Sikre at designretningen efterlever brandets DNA i samarbejde med Design
  • Sikre udtryk i foto og styling på messer og i studios i samarbejde med Style
  • Ansvarlig for uddannelse af salgspersonale
  • Sikre fremadrettet vækst og implementering i salgsteamet

"Hos Nicolas Vahé tror vi på, at det skal være simpelt at spise god, smagfuld og sund mad hver eneste dag. Vi har udviklet et bredt udvalg af gourmet produkter, som kan være med til at give hverdagen et ekstra pift. Delikatesser, drikkevarer og accessories - alle udviklet med udgangspunkt i en stærk filosofi og af kærlighed til mad og gode råvarer. Hos Nicolas Vahé sætter vi en stor ære i, at vores produkter er lavet på de bedste råvarer, og at kvaliteten er i top."

Et kreativt og kommercielt mindset


For at lykkes i rollen som Brand Owner er det en klar fordel, at du har en bred viden indenfor fødevarebranchen, et kommercielt mindset og et stort drive. Hjemmevant bevæger du dig i krydsfeltet mellem Indkøb, Design, Marketing og Salg og koordinerer initiativer på kryds og tværs. Du tager med andre ord ejerskab for brandet med den største naturlighed og arbejder hårdt for at opnå det forventede vækstpotentiale.

Du har gode kommunikative og menneskelige egenskaber, og dine samarbejdsevner er best in class. Det bruger du blandt andet, når du vidensdeler, træner og underviser salgspersonalet. Det er desuden vigtigt for dig at holde dig opdateret om branchens udvikling, hvilket du får rig mulighed for igennem leverandørbesøg og fagmesser.

Gourmet made easy


Lækker mad behøves ikke at være kompliceret. Det er budskabet fra Nicolas Vahé, som kombinerer ingredienser på en måde, der ikke findes andre steder. Resultatet er lækre, simple delikatesser, der giver dig lyst til at stå i køkkenet.

Som Brand Owner hos Nicolas Vahé bliver du en del af den familieejede multibrand virksomhed, Society of Lifestyle. Her får du en ambitiøs arbejdsplads, hvor personligt ansvar og engagement har afgørende betydning, og hvor der løftes i flok. Virksomheden opererer ud fra tre stærke kerneværdier: ærlighed, passion og innovation.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte nedenstående konsulent. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Ikast.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Ikast

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Ikast

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Ikast over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Ikast over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
5. juli 2024 3
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1