Praktikant - markedsføringsøkonom, serviceøkonom eller Leisure Management

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - København S

Praktikant - markedsføringsøkonom, serviceøkonom eller Leisure Management


Læser du Markedsføringsøkonom, Serviceøkonom eller Leisure Management? Er du udadvendt og initiativrig? Så er du måske HK Privats nye praktikant

Vores team består af en flok konsulenter, som - det meste af tiden - er ude på uddannelsesstederne og dertil administrative medarbejdere, der sikrer hele backoffice-delen. Vores vigtigste opgave er at sikre, opdyrke og vedligeholde relationer på de danske erhvervsakademier. Vi hører hjemme i København, men arbejder over hele Danmark.

I teamet planlægger vi studierelevante kurser, besøgsdage, oplæg og mange andre aktiviteter, som vi udbyder til studerende, i samarbejde landets erhvervsakademier. Vi ved, at du som studerende er ekspert på målgruppen, og derfor vil vi gerne have dig med på holdet.

Sammen med HK's lokale afdelinger gennemfører vi hvert år over 350 besøg på uddannelsesstederne og møder over 10.000 studerende.

Dine opgaver som praktikant

Som praktikant vil dine opgaver centrere sig om organisering og relationsarbejdet på erhvervsakademierne i Hovedstadsområdet og på Sjælland. Du bliver en aktiv del af de aktiviteter, vi laver på studiestederne, ligesom der vil være rig mulighed for at bidrage med nye ideer og initiativer herunder udvikling af strategi, materialer og SoMe. Du vil derfor blandt andet komme til:

  • At skulle deltage på messer og standbesøg
  • At afvikle kurser for studerende
  • At have tæt kontakt med vores samarbejdspartnere, herunder også andre studerende.

Der vil også være forskellige former for ”backoffice”-opgaver og dage, hvor vi er på kontoret, planlægger, koordinerer og idégenererer med resten af teamet.

Din profil

Du studerer Markedsføringsøkonom, Serviceøkonom eller Leisure Management. Du står over for din praktik og søger et alsidigt praktiksted med mangeartede opgaver, højt til loftet, og hvor du er eksperten på målgruppen.

Vi forestiller os, at du er initiativrig, udadvendt og opsøgende. Da du skal med ud til events og undervisning, er det en fordel, at du er tryg ved at stå foran mange mennesker og holde oplæg.

I dagligdagen kommer du til at indgå i tæt samarbejde med HK Privats konsulenter fra vores team, og du bliver tilknyttet den ansvarlige for hovedstadsområdet, som du også får som mentor.
Du kommer til, at være ansvarlig for selvstændige projekter, hvor der til tider vil være deadlines. Derfor skal du være i tryg i at arbejde med deadlines og selvstændigt kunne planlægge, tilrette og drive dine projekter.

Det siger en tidligere praktikant
”Det har været en fornøjelse af sætte sine evner som markedsføringsøkonom i spil i organisationen. Det er fedt at sidde med opgaverne i praksis og opleve, hvordan teamet arrangerer de adskillige kurser, oplæg m.m. for studerende, og hvor meget de centrerer de studerende i deres arbejde. Derudover møder man nye mennesker, dels på studiestederne, men også i organisationen, når man samarbejder med de forskellige afdelinger for at udveksle tanker og idéer og for at opnå et tilfredsstillende resultat”.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et rart kollegialt miljø, hvor der er travlt, godt humør og en dagligdag præget af tæt samarbejde og plads til de gode ideer.

Starttidspunkt og ansættelsesforhold

Efterår 2021. Nærmere dato aftales mellem dig, os og dit uddannelsessted.

Praktikken er ulønnet og varer i minimum 12 uger.

Ansættelsessted

HK Privat, Weidekampsgade 8, 2300 København S.

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos faglige konsulenter

Michelle Storgaard Larsen på tlf. 29 33 32 17 eller Kasper Hasfeldt på tlf. 20 33 07 80.

Ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest mulig, da vi afholder samtaler løbende, indtil vi finder vores endelige kandidat.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • København S

Lignende jobs

  • Vikarstilling: Marketingkoordinator til barselsvik...

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde hos Nordens førende hotelkæde og er du klar til at varetage og selvstændigt drive support til vores 27 hoteller – bl.a. via vores forskellige IT-platforme? Er du vant til at arbejde med forskelligartede opgaver og elsker du struktur og service?
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Digital Marketing Manager - Global site

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobSaxo operates an international website - home.saxo - supporting visitors from many countries around the world. In this role you will take responsibility for th..
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketing Strategist

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobAre you a dynamic and experienced Marketing Strategist looking to make a significant impact? Join our Marketing Strategy team at [xxxxx], where you will .
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketingpraktikant

    Marketingpraktikant Er du vores nye marketingpraktikant? Vi søger en praktikant, som brænder for at afprøve forskellige marketingdiscipliner. Du vil i din praktikperiode blive tilknyttet mark..
    • Marketingmedarbejder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i København S over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
18. september 2024 6
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 6
9. september 2024 5
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 5
4. september 2024 6
3. september 2024 5
2. september 2024 5
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 5
26. august 2024 5
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 5
21. august 2024 5
20. august 2024 5
19. august 2024 4