Marketing Koordinator med et digitalt mindset til Lyngby Storcenter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Er du digital indfødt med en projektleder i maven og elsker at lave lækkert indhold? Er du god til at udarbejde content til digitale medier? Vil du være med på den digitale rejse og udvide vores online univers? Hvis du også har æstetisk sans og flair for at knuse tal, så har vi din næste karrieremulighed. Vi er Nordsjællands foretrukne shoppingcenter – og det forpligter. I marketingteamet i Lyngby Storcenter vil du blive del af et team, der arbejder med en bred vifte af opgaver inden for marketing og branding. Vores kommunikation og markedsføring skal tilpasses de forskellige målgrupper, og ofte med lokal forankring. Vi går rigtig meget op i at aktivere vores nærområder, og det afspejler sig særligt i de aktiviteter vi laver, både i vores kampagner og events, men også på vores digitale medier, hvor du vil spille en aktiv rolle. Dit primære ansvarsområde er, at sikre planlægning og styring af alle digitale projekter på vores forskellige platforme. I Lyngby Storcenter er der højt til loftet og kun din kreativitet sætter grænser.

Lyngby Storcenter er en del af Danske Shoppingcentre, der ejer 18 centre over hele landet. Du bliver derfor også en del af Danmarks stærkeste marketing team, hvor der er god mulighed for at inddrage og hente erfaringer fra andre steder i organisationen.

Digital mindset og forståelse for statistik

I rollen bidrager du særligt til at Lyngby Storcenters omnichannel univers bliver løftet til nye højder. Du arbejder målrettet med strategien for vores digitale platforme, udvikle content, formidle centrets og butikkernes nyheder og tiltag på de sociale medier, samt igennem vores nyligt lancerede PLUS+ App, der er en del af vores fordelsprogram.

Det indbefatter også arbejde med nyhedsbreve og vores website, og der vil derfor være en del udarbejdelse af content til vores forskellige platforme i vores omnichannel univers, hvor vi bruger Agilic. Du er ikke bange for at arbejde med data, da vi optimerer på de insights vi får fra Facebook og Instagram.

Dine kompetencer. Vores samarbejde. Sammen skaber vi resultaterne.

For at have succes i rollen skal du have drive og være god til projektstyring af digitale aktiviteter på tværs af kanaler, inkl. dialog med vores medie- og reklamebureau. Det indbefatter også at du er skarp på planlægning og til at bevare overblikket samtidig med, at du eksekverer på marketingstrategien og kampagner. Du er god til at opbygge og vedligeholde relationer, særligt til butikkerne og til marketing/event bureauerne og influencers. Du skriver fængende tekster når du udvikler content. Derudover er det vigtigt, at du kan sætte dig ind i både butikkernes og målgruppernes behov og have det sjovt både i idéfasen, i det administrative arbejde og eksekvering af projekter.

Desuden forventer vi, at du:

  • Har min. 3-4 års erfaring som Marketing Koordinator eller tilsvarende
  • Er kandidat eller professionsbachelor indenfor marketing eller kommunikation el.lign.
  • Er stærkt digitalt funderet
  • Front og backend opbygning og vedligehold af hjemmeside (Dynamic Web)
  • Kan arbejde med, og udbygge vores indsigt i data fra SoMe og Analytics.

Har du spørgsmål?
Så kontakt Marketingchef, Suzie Gabriely Hove, +45 92 82 90 55 eller HR Koordinator, Asger Knudsen +45 40 84 36 64.

Sådan ansøger du
Klik på linket nedenfor og fortæl os, hvorfor du er den rette person til stillingen.

Da vi løbende afholder samtaler, ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV hurtigst muligt, og senest d. 1. maj 2022. Laver du en videoansøgning behøves du ikke skrive en skriftlig ansøgning. Vi ser dog gerne at modtage dit CV.

Bliv en del af DSC-Familien
Lyngby Storcenter er sammen med 17 andre centre en del af Danske Shoppingcentre P/S, et partnerselskab mellem ATP Ejendomme A/S og Danica Ejendomsselskab. Porteføljen har et samlet areal på ca. 500.000 kvm og driver omkring 1.200 lejemål. Årligt besøges shoppingcentrene af flere end 78 millioner kunder.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Kongens Lyngby
  • Søndag den 01. maj 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Kongens Lyngby over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
28. juli 2024 1
26. juli 2024 1
25. juli 2024 1
24. juli 2024 1
9. juli 2024 1
8. juli 2024 1
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1