SENIOR/DELTID SALGS- OG RELATIONSOPBYGGER SØGES

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Til en af vores kunder som er en virksomhed beliggende i en fredet gammel smuk hvid ejendom nord for København, der igennem mange år har udviklet emballageløsninger til industrien/detailhandlen.

JOBBET

Der er flere indgange ind til denne stilling, men det vil være en fordel hvis du har noget branchekendskab indenfor fødevaresektoren eller det er noget du har beskæftiget dig med før.

Din rolle skal bl.a. være at analysere og sparre med salg og marketing omkring kunder og salg, opbygning af relationer til nye og eksisterende kunder. Vi forventer at relationsopbygning er noget som falder dig naturligt og at du er god til at opbygge tillidsfulde og langvarige relationer.

DIN PROFIL

Du savner at holde dig beskæftiget arbejdsmæssigt efter en længere periode med arbejde med salg eller du er ved at være færdig med at arbejde fuldtid og er nu klar til et deltidsjob eller du trænger til at nedtrappe din aktivitet lidt til et halvdagsjob. Du henter samtidig energi gennem dialog og samarbejde med en bred kontaktflade både eksternt og internt.

Vi forventer, at du besidder analytiske evner i form af, at du ved, hvad du vil med de eksisterende kunder og evt. nye kunder. Du skal kunne lide at tale med kunder – både nuværende og især nye. Det skal forekomme dig ligetil at opbygge relationer, og du skal samtidig være nærværende og struktureret.

Vi forestiller os, at du ser dette job som en indbydende udfordring, at du kan samarbejde med dine kolleger, at du har lyst til at involvere dig i de analytiske og praktiske opgaver og har flair for at dykke ned i og arbejde med detaljer.

Tiltrædelse efter nærmere aftale.

OM FIRMAET

Firmaet har igennem de sidste 20 år løst opgaver for fødevaresektoren/

detailbranchen. De har et team som er 100% fokuseret på innovation og produktion af emballage. De har en stor knowhow i alt lige fra udvikling af det kreative koncept ned til mindste detalje af produktionen.

Lyder det som noget du kunne tænke dig, så send dit CV og ansøgning til [email protected] hurtigst muligt. Har du spørgsmål, så kontakt Kim Soelberg Jørgensen på 2670 2570. Vi ser frem til at modtage din ansøgning samt CV.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Kongens Lyngby
  • Torsdag den 03. oktober 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Kongens Lyngby over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
20. september 2024 2
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1