Rekrutteringsfirma

E-Commerce Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midtjylland

Kan du skabe en online markedsplads i topklasse, hvor kunder vender retur for at handle modetøj igen og igen? Har du evnerne til at løfte en onlineforretning til nye højder i et team, hvor du primært er hands-on i maskinrummet med pulsen på den daglige trafik og konvertering og samtidig agerer i helikopteren, når der er behov for at tænke strategisk? Så kan stillingen som E-Commerce Manager hos likeanna.dk være et match for dig…

Stort tekstilhus med stærk international markedsposition


Bag likeanna.dk er tekstilvirksomheden BTX Group, som består af seks designbrands. Kendte og respekterede brands, som historisk set har et godt gennemsalg hos kunderne, både inden- og udenfor Danmarks grænser.

Tekstilhuset har store ambitioner for sin danske webshop, likeanna.dk, hvilket du med din up-to-date forståelse for E-Commerce og evne til at skabe online salgsresultater, skal være med til at sikre. Med andre ord; du får ansvaret for at hæve barren på at skabe awareness, etablere trafik og konvertering til køb på webshoppen.

Som E-Commerce Manager får du bl.a. følgende arbejdsopgaver:

  • Udarbejde og eksekvere salgsplan, inkl. platforme, kundesegmentering, tidsplan og budgettering
  • Daglig performance traction, driftsopgaver og kommunikation i forhold til webshoppen
  • Konvertering af online awareness til trafik på alle relevante online kanaler samt konvertering af trafik til beslutning om køb
  • Omsætte analytiske data til udviklingen af data-drevet onlinesalg
  • Identificere, beskrive og selv gennemføre operationelle forbedringer
  • Selv udføre langt de fleste tekniske ændringer på platformen

Du får det overordnede ansvar for webshoppen, og du refererer til virksomhedens CEO. Din base er på BTX Groups domicil i Brande, hvor 120 medarbejdere har deres daglige gang.

Hands-on digital blæksprutte, som får kunderne til at handle


Med dit sorte bælte i E-Commerce og din imødekommende personlighed, etablerer du dig hurtigt som virksomhedens digitale ankerpunkt. Det gør du fordi, du er lige så ambitiøs på egne som dine kollegaers vegne, og sammen opnår I kæder af trafik og konverteringer.

Du får ansvaret for alt online salg på både strategisk-, taktisk- og operationelt niveau for likeanna.dk. Her er du indstillet på primært at være i maskinrummet, hvor du er tovholder og ”do’er” på den daglige drift. Qua din store viden formår du selv at udføre langt de fleste tekniske ændringer i systemet. Samtidig har du både lysten og evnen til at være i helikopteren, når der skal udvikles strategi for E-Commerce.

Din uddannelsesmæssige baggrund er sekundært i forhold til din store indsigt og erfaring med e-handel. Ideelt set har du været en integreret del af at få en eksisterende online forretning next level. Med aktiviteter internationalt og en vision om at udvide webshoppen til nye markeder og sprog, er det et must, at du er velformulerende i skrift og tale på engelsk og dansk. Sidst, men ikke mindst, jonglerer du både med SoMe, SEO, Google Ads og B2C markedsføring, som du naturligt sætter i spil til at skabe online salgsresultater.

Tøjkoncern med flot historie


BTX Group er et veletableret dansk modehus, hvis produkter henvender sig til den modebevidste kvinde. Du bliver en del af en attraktiv virksomhed, der har flere kendte og respekterede brands i sit produktsortiment. Læs mere om BTX Group på deres hjemmeside og LinkedIn samt webshoppen, likeanna.dk.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte nedenstående konsulent. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 7.9.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Midtjylland

Lignende jobs

  • Digital Marketing Specialist til BLÜCHER

    Hos BLÜCHER bliver du en del af international og succesfuld virksomhed, som kærer om den gode arbejdsplads gennem en uformel kultur og et stort fokus på både ‘work-life balance’ og din faglige udvi..
    • Marketingmedarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Marketingchef (nyoprettet stilling)

    Er du klar til at tage føringen i udviklingen af [xxxxx]s marketingstrategi?I rollen som marketingchef får du ansvaret for at udvikle og implementere husets marketingstrategi med særlig fokus .
    • Marketingmedarbejder
    • Herning
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Herning

    Kan du bringe historierne fra ældreområdet ud over rampen? Har du styr på sociale medier, et grafisk blik, og vil du være med til at fortælle gode historier fra ældreområdet? Så har vi en spænd..
    • Marketingmedarbejder
    • Herning
    Få mere info
  • Eventmedarbejder til Familiedag hos Danpo i Give

    Om jobbetOm jobbetEr du klar til at sprede god stemning og sikre, at familiedagen hos Danpo bliver en succes?Som eventmedarbejder får du en central rolle i at sikre, at dagen forløber gnidningsfrit..
    • Marketingmedarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Midtjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Midtjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere i Midtjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Midtjylland over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
16. september 2024 33
15. september 2024 34
14. september 2024 33
13. september 2024 33
12. september 2024 29
11. september 2024 30
10. september 2024 30
9. september 2024 28
8. september 2024 29
7. september 2024 29
6. september 2024 30
5. september 2024 30
4. september 2024 31
3. september 2024 30
2. september 2024 28
1. september 2024 27
31. august 2024 26
30. august 2024 26
29. august 2024 26
28. august 2024 22
27. august 2024 22
26. august 2024 22
25. august 2024 21
24. august 2024 21
23. august 2024 22
22. august 2024 22
21. august 2024 22
20. august 2024 21
19. august 2024 19
18. august 2024 20
17. august 2024 20