Studiejob i Hinnerup: Eksekverende marketingteam

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Midtjylland

Studiejob: Eksekverende Marketingteam


Søger du et studiejob inden for marketing? Er du en stærk teamplayer, og kan de se dig selv i at blive en del af et team bestående af to studerende, som skal opstarte og drive marketingsrelaterede indsatser, så er det dig vi leder efter til dette studiejob!



Studiejobbet


I dette studiejob bliver du én af to studerende, som skal hjælpe vores samarbejdsvirksomhed med at øge synlighed, digital tilstedeværelse og i sidste bidrage til at styrke salgsindsatsen, som drives på tværs af hele Europa. Du skal derfor i dette studiejob forvente at komme til at arbejde bredt med hele marketingspaletten. Vi søger to kandidater til dette studiejob:

(1) Vi søger en kreativ content creator, som kan bidrage til at skabe interessant indhold, som kan bruges på tværs af vores samarbejdspartners kommunikative platforme, bl.a. på website, sociale medier osv. Det er vigtigt, at du evner at segmentere budskaber til relevante kanaler og kan fungere som projektleder, når indholdet skal oversættes til relevante sprog. Vores samarbejdspartner bruger online oversættelsestjenester, men disse skal håndteres og styres. Dernæst skal du være stærk skriftlig og være god til at opfange den gode historie, så tekniske løsninger kan pakkes ind i god story telling, som samtidig kan styrke vores samarbejdspartners SEO arbejde.

(2) Vi søger en digital analyst, som kan bidrage med forståelser og indsigter fra det digitale marketingsunivers. Det er vigtigt, at du er analytisk stærk og kan bidrage med indsigter mere direkte til salgsarbejdet gennem databaserede segmenteringer og optimering af processer i det daglige arbejde med HubSpot (forudgående kendskab til HubSpot er et klart plus). Dertil kommer at redskaber som Google Ads, SoMe-Ads mm. skal op at køre for at opbygge et stærkere in-bound salg. Derfor er det er vigtigt, at du har flair for tekniske løsninger på forskellige platforme. Slutteligt er det vigtigt, at du kan bidrage til at bygge en bro mellem det organiske content og den betalte markedsføring.

Vi lægger vægt på at finde et stærkt team, som kan varetage egne opgaver, men som også kan yde sparring og indsigter til hinanden.

Dine faglige og personlige kvalifikationer


Vi leder efter to ambitiøse studerende, som besidder stærke faglige kompetencer inden for marketing og med en naturlig interesse for at følge den rivende udvikling inden for området. Som person skal du være motiveret af et stort ansvar. Du skal nemlig evne at sætte ting i gang og følge dem til måls! Du er effektiv og handlekraftig. Dertil kan du hurtigt sætte dig ind i komplekse problemstillinger og finde relevante løsninger herpå. Dette er blandt de vigtigste personlige egenskaber, når du skal lykkedes i en alsidig dagligdag, hvor opgaver og udfordringer kan variere meget.

Virksomheden


Du bliver i studiejobbet en del af en spændende og international virksomhed. Virksomheden beskæftiger sig i IT-branchen, hvor de handler med overskudsprodukter, der udgør både brugt IT hardware og nye produkter direkte fra førende IT producenter. Virksomheden har de seneste år oplevet en større tilgang af nye kunder, og servicerer I år mere end 3.000 kunder i hele Europa. Disse er primært forhandlere. Gennem nye tiltag ønsker virksomheden at blive mere aktive på B2B markedet, hvorfor det er ambitionen at nå ud til mere end 10.000 i løbet af de næste 5 år. I dagligdagen bliver du en del af hovedkontoret i Hinnerup, hvor du kommer til at arbejde sammen med marketing- og salgsdirektøren i virksomheden.

Ønsker du at søge stillingen, skal du igennem vores rekrutteringsflow, som du finder til højre på denne side. Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Thomas Striboll på 60 17 86 80 / [email protected]



Søger du studiejob indenfor marketing, men er usikker på hvilke stillinger du kan besidde? Så se eksempler fra vores cases.

SE CASES HER


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 29.9.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Midtjylland

Lignende jobs

  • Digital Marketing Specialist til BLÜCHER

    Hos BLÜCHER bliver du en del af international og succesfuld virksomhed, som kærer om den gode arbejdsplads gennem en uformel kultur og et stort fokus på både ‘work-life balance’ og din faglige udvi..
    • Marketingmedarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Marketingchef (nyoprettet stilling)

    Er du klar til at tage føringen i udviklingen af [xxxxx]s marketingstrategi?I rollen som marketingchef får du ansvaret for at udvikle og implementere husets marketingstrategi med særlig fokus .
    • Marketingmedarbejder
    • Herning
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Herning

    Kan du bringe historierne fra ældreområdet ud over rampen? Har du styr på sociale medier, et grafisk blik, og vil du være med til at fortælle gode historier fra ældreområdet? Så har vi en spænd..
    • Marketingmedarbejder
    • Herning
    Få mere info
  • Eventmedarbejder til Familiedag hos Danpo i Give

    Om jobbetOm jobbetEr du klar til at sprede god stemning og sikre, at familiedagen hos Danpo bliver en succes?Som eventmedarbejder får du en central rolle i at sikre, at dagen forløber gnidningsfrit..
    • Marketingmedarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Midtjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Midtjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere i Midtjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Midtjylland over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
15. september 2024 34
14. september 2024 33
13. september 2024 33
12. september 2024 29
11. september 2024 30
10. september 2024 30
9. september 2024 28
8. september 2024 29
7. september 2024 29
6. september 2024 30
5. september 2024 30
4. september 2024 31
3. september 2024 30
2. september 2024 28
1. september 2024 27
31. august 2024 26
30. august 2024 26
29. august 2024 26
28. august 2024 22
27. august 2024 22
26. august 2024 22
25. august 2024 21
24. august 2024 21
23. august 2024 22
22. august 2024 22
21. august 2024 22
20. august 2024 21
19. august 2024 19
18. august 2024 20
17. august 2024 20
16. august 2024 22