Studiejob i Aarhus: Kommunikation og Marketing

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Midtjylland

Studiejob: Marketing konsulent


Søger du et studiejob inden for kommunikation og marketing i Aarhus? Har du drivet til at blive en del af et start-up marketing bureau, hvor du selv kommer til at prøve kræfter med rollen som konsulent? Er du samtidig ambitiøs, skarp på digital marketing og en dygtig kommunikatør? Så er det måske dig, vi leder efter til dette spændende studiejob på et nystartet bureau i Aarhus.



Studiejobbet

Du bliver en del af et nyopstartet marketingbureau, hvor der allerede er så meget fart på forretningen, at de to stiftere af bureauet har brug for flere kompetente hænder til arbejdet med en række spændende kunder. Du vil få en aktiv rolle i samarbejdet med kunderne, der både omfatter videnstunge B2B virksomheder og stærke B2C brands. Din rolle vil primært være centreret omkring digitale marketing discipliner, hvor du blandt andet får ansvar for at eksekvere annoncering på sociale medier og Google. Derudover vil du konkret også få en vigtig rolle i samarbejdet med en af bureauets store kunder, hvor du vil hjælpe med at drive deres tilstedeværelse på sociale medier (Instagram og Facebook) og udføre løbende community management.

Du vil arbejde tæt sammen med de to stiftere af bureauet, der begge har mere end 10 års erfaring fra branchen. Der vil således være rig mulighed for sparring og tæt samarbejde omkring arbejdet på kunderne, men samtidig vil det også være påkrævet, at du er proaktiv og tryg ved at skulle tage selvstændigt ansvar og selv ”bære bolden” så langt som muligt på egne opgaver.

Samarbejdsvirksomheden forventer ikke, at du allerede kan det hele, men du skal have nogen erfaring med digital annoncering og klare ambitioner om at ville lære mere – og vil se dette som et attraktivt skridt på vejen mod på sigt at blive en specialist på området. Det er også fordel, at du selv er aktiv bruger af sociale medier og kender ”spillereglerne” her, særligt på Facebook og Instagram. Og så skal du selvfølgelig være nysgerrig efter at lære kunderne at kende og ivrig efter at skabe værdi for dem og gøre en forskel for deres forretning. Det er nemlig det, vi selv brænder for.

Dine primære arbejdsopgaver

  • Digital markedsføring – primært betalt annoncering på Facebook, Instagram og Google ads
  • Bidrage til udarbejdelse af content planer på sociale medier – og stå for den løbende eksekvering på dem
  • Community Management – opstarte og vedligeholde samarbejder med udvalgte brand ambassadører, influencers, følgere, m.v.
  • Assistere de to stiftere af bureauet på større kundeopgaver – eks.vis hjælp med power point præsentationer, excel charts og andre varierende opgaver
  • Ad hoc marketing- og administrative opgaver – stort som småt, der løbende skal løses på et lille bureau, hvor alle hjælper til.

Dine faglige og personlige kvalifikationer


Vores samarbejdsvirksomhed leder efter en studentermedhjælper, som først og fremmest besidder gode kommunikative evner, på såvel skrift som tale. Derudover er det vigtigt, at du har en god digital forståelse og knowhow samt kompetencerne til at kunne arbejde med digital annoncering på hhv. Google og SoMe. Da du bliver en del af et mindre nyopstartet bureau, hvor du får mulighed for at udvikle og præge forretningen, er det også vigtigt, at du er selvstændig, proaktiv og tør udfordre status quo.

Om dig:

  • Du har en god forståelse for digital marketing
  • Du har stærke kommunikationsevner
  • Du har et højt fagligt niveau og en lav ”fejl margin”
  • Du er struktureret og får afsluttet dine arbejdsopgaver
  • Du er selvstændig, ambitiøs og trives med ansvar
  • Du er engageret og brænder for at arbejde med kommunikation
  • Du brænder for at prøve kræfter med en rolle på bureau og kan se dig selv i en lignende fuldtidsstilling på sigt
  • Du er er fleksibel og tilgængelig, da dette er vigtigt for at kunne være en aktiv del af arbejdet med bureauets kunder
  • Du er en udadvendt, positiv teamplayer, der har nemt ved at samarbejde med andre.

Virksomheden


Du bliver en del af en spændende start-up konsulentvirksomhed. Stifterne har hver især mere end 10 års erfaring fra hhv. bureauer og de største danske virksomheder – og der er skyhøje ambitioner og forventninger til virksomhedens fremtid. Du vil blive den første medarbejder i bureauet men givetvis ikke den sidste – så du bliver en del af et miljø med god mulighed for læring og sparring fra erfarne marketingprofiler, så personlig udvikling vil naturligt stå højt på agendaen i jobbet. Bureauet har hjemme i et kontorfællesskab i Aarhus, ligesom der naturligvis også vil kunne arbejdes hjemmefra.

Ønsker du at søge studiejobbet, skal du igennem vores rekrutteringsflow, som du finder til højre på denne side. Hvis du vil høre mere om studiejobbet, er du velkommen til at kontakte Thomas Striboll på 60 17 86 80 / [email protected]



Søger du studiejob inden for kommunikation og marketing i Aarhus, men er usikker på hvilke stillinger du kan besidde? Så se eksempler fra vores cases.

SE CASES HER


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 23.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Midtjylland

Lignende jobs

  • Digital Marketing Specialist til BLÜCHER

    Hos BLÜCHER bliver du en del af international og succesfuld virksomhed, som kærer om den gode arbejdsplads gennem en uformel kultur og et stort fokus på både ‘work-life balance’ og din faglige udvi..
    • Marketingmedarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Marketingchef (nyoprettet stilling)

    Er du klar til at tage føringen i udviklingen af [xxxxx]s marketingstrategi?I rollen som marketingchef får du ansvaret for at udvikle og implementere husets marketingstrategi med særlig fokus .
    • Marketingmedarbejder
    • Herning
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Herning

    Kan du bringe historierne fra ældreområdet ud over rampen? Har du styr på sociale medier, et grafisk blik, og vil du være med til at fortælle gode historier fra ældreområdet? Så har vi en spænd..
    • Marketingmedarbejder
    • Herning
    Få mere info
  • Eventmedarbejder til Familiedag hos Danpo i Give

    Om jobbetOm jobbetEr du klar til at sprede god stemning og sikre, at familiedagen hos Danpo bliver en succes?Som eventmedarbejder får du en central rolle i at sikre, at dagen forløber gnidningsfrit..
    • Marketingmedarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Midtjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Midtjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere i Midtjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Midtjylland over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
15. september 2024 34
14. september 2024 33
13. september 2024 33
12. september 2024 29
11. september 2024 30
10. september 2024 30
9. september 2024 28
8. september 2024 29
7. september 2024 29
6. september 2024 30
5. september 2024 30
4. september 2024 31
3. september 2024 30
2. september 2024 28
1. september 2024 27
31. august 2024 26
30. august 2024 26
29. august 2024 26
28. august 2024 22
27. august 2024 22
26. august 2024 22
25. august 2024 21
24. august 2024 21
23. august 2024 22
22. august 2024 22
21. august 2024 22
20. august 2024 21
19. august 2024 19
18. august 2024 20
17. august 2024 20
16. august 2024 22