Rekrutteringsfirma

Digital Marketing Specialist - Medidyne A/S

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nærum

Er du en stærk digital marketeer, som motiveres af at arbejde med salg og marketing i en spændende virksomhed, der gør en forskel for akut og kritisk syge mennesker, så er du måske den nye Digital Marketing Specialist i Medidyne.

INCIPIA søger for vores kunde Medidyne A/S i Nærum en Digital Marketing Specialist til at udvikle og drive Medidynes digitale markedsføring på b-t-b området med særlig fokus på leadgenerering, konverteringsoptimering og automation. Medidyne er en nordisk virksomhed i vækst som beskæftiger sig med salg af livreddende medicinsk udstyr. Virksomhedens kunder er primært hospitaler og andre aktører i sundhedssektoren.
Om jobbet

Du bliver en del af vores nordiske marketingteam, der varetager markedsføringen i Norden fra vores hovedkontor i Nærum. Du får en central rolle i forhold til vores digitale aktiviteter og skal sammen med dine kolleger i Norden og med støtte fra eksterne samarbejdspartnere være med til at skabe fortsat vækst i Medidyne gennem etablering af et stærkt digitalt set-up.

Opgaverne omfatter bl.a.:

• Udvikle og optimere nyt website som væsentligt omdrejningspunkt for den digitale satsning
• Etablere kundedatabase, segmentering osv. Drive vores lead-generering gennem på E-mail marketing og andre leadgenererende aktiviteter
• Udarbejde newsletters, online kampagner, webinarer m.fl.
• I samarbejde med Medidynes Subject Matter Experts at udvikle relevant faglig content
• Udvikling af online salgskampagner sammen med de produktansvarlige.
• Måling og analyse af de digitale resultater samt optimering af de digitale marketingaktiviteter med henblik på at sikre optimal return on investment.

Om dig
Du har mindst et par års erfaring med lead generering og B2B digital marketing i et kundemiljø med professionelle beslutningstagere.

Du kan holde mange bolde i luften på samme tid og du har gode projektleder-kompetencer, som sikrer at de digitale projekter kommer sikkert i havn. Du tager helt naturligt selvstændigt ansvar for de opgaver der er nødvendige for at komme i mål, og du involverer relevante samarbejdspartnere, interne og eksterne, for at have de rette kompetencer til stede.

Du er god til at håndtere mange forskellige stakeholders, som du skaber stærke relationer til.

Vi leder efter en Digital Marketing Specialist med en bred erfaring fra digital marketing og samarbejdet med eksterne samarbejdspartnere.
Derfor må dine erfaring gerne omfatte følgende:

• Lead-generering med udgangspunkt i CRM, e-mail-marketing, newsletters, online kampagner, webinarer mv. Samtidig erfaring med at arbejde multichannel-baseret på tværs af de forskellige platforme/kanaler gennem marketing automation.
• Udvikling af websites i samarbejde med eksterne partnere
• Bureausamarbejde omkring SEO, SEM, Adwords og Social Media (LinkedIn)
• CMS og content management, herunder valget af optimalt content i forhold til at engagere kunderne i det forskellige trin af købsprocessen.
• Kendskab til GDPR og permission marketing.

Dine personlige profil
Den rigtige kandidat er kendetegnet ved følgende profil

• Er passioneret omkring digital marketing.
• Besidder et stærkt kommercielt og resultatorienteret mindset.
• Er en teamplayer, der brænder for at lykkes sammen med kollegerne.
• Er en proaktiv, selvdreven, pragmatisk og handlingsorienteret person med et hands-on mindset.
• Er nysgerrig og videbegærlig i forhold til at lære nyt, som f.eks. et nyt marked og en ny branche.
• Er en ”people-person”, som er god til at etablere relationer til både interne og eksterne stakeholders og samarbejdspartnere.
• Arbejder datadreven og analytisk på de digitale områder og har et konstant fokus på at udvikle på konverteringsraterne og resultaterne.
• Har et øje for detaljen uden af miste overblikket for helheden.
• Er struktureret og velorganiseret i sin arbejdsform. Er god til projektledelse.
• Kommunikerer stærkt både i tale og skrift (dansk/engelsk) og kan understøtte organisationen med at udvikle stærk content på tværs af landegrænserne og kulturelle forskelle.
• Forstår skandinavisk
• Vi forestiller os at du har en kommerciel uddannelse med speciale i digital marketing

Medidyne tilbyder

Medidyne tilbyder et spændende job for en digital marketing specialist, som brænder for at opbygge et succesfuldt digitalt marketingunivers.
Du bliver en del af en spændende virksomhed med engagerede kolleger, der alle brænder for at gøre en forskel og være med til at redde liv.
Virksomheden har en en uformel omgangstone og et stærkt fællesskab.
Der er mulighed for at tilrettelægge et fleksibelt arbejdsliv, samt personlig og faglig udvikling.

Løn på konkurrencemæssige vilkår, pension, frokostordning.

Om Medidyne
Medidyne A/S er en dynamisk virksomhed i udvikling. Virksomheden blev etableret i 2002 og er i dag en nordisk virksomhed med hovedkontor i Nærum. Vi sælger medicinsk udstyr og repræsenterer en række af verdens førende leverandører. Vores primære forretningsområde er den akutte og kritisk syge patient, hvor vi har en førende position på markedet. Virksomheden beskæftiger mere end 70 medarbejdere i Norden og sælger både til offentlige og private kunder.

INCIPIA gennemfører denne rekruttering sammen med Medidyne. Ansøg senest 30. august 2021. For mere information kontakt Partner Henrik Ehlers, [email protected] og 2514 7124


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Nærum.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Nærum

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Nærum

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Nærum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Nærum over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0