Digital Content Creator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordjylland

Er du kreativ, ambitiøs og brænder du for de sociale medier? Kan du finde den knivskarpe vinkel og skabe kvalitetsindhold, der fanger opmærksomheden og engagerer forskellige målgrupper? Så er du lige den vi mangler til et helt nyt digitalt marketing team.

BILA er et professionelt projekthus, der hjælper virksomheder med produktionsoptimering gennem avancerede automatiseringsløsninger. Vi implementerer automationsceller, robotter og selvkørende trucks hos mange af Danmarks dygtigste virksomheder. Med andre ord arbejder vi med den mest effektive og innovative teknologi.

Nu vil vi være mindst lige så fremadsynede og innovative i vores markedstilgang. Det stiller krav til kundefokus, salgsprocesser og meget andet. Samtidig sætter vi en ny retning for marketing og kommunikation med målsætningen om at anvende de mest innovative teknikker og metoder i marketingværktøjskassen.

Bliv en vigtig del af en helt ny digital marketingfunktion
Retningen er sat. Ambitionerne og forventningerne er store. For at underbygge fokus og hastighed etableres en ny koncernfunktion (Digital Marketing & Communikation) som supplement til de eksisterende marketingfunktioner, der er fordelt på forskellige forretningsenheder.

Funktionen skal derfor opbygges fra bunden. Derfor får du en unik mulighed for at have meget stor indvirkning på dit jobindhold og udviklingen af afdelingen, som vil blive spydspids for en større satsning på digital marketing, branding og leadgenerering, som med tiden skal implementeres overalt i koncernen. For at komme godt fra land iværksætter vi i første fase rekrutteringen af 5 digitale specialister til at danne den nye digitale marketing og kommunikationsenhed.

Den fysiske base for Digital Marketing & Communication bliver etableret på vores kontor i Herning, Aalborg eller Nykøbing Mors.

Du er en udadvendt og dygtig formidler
Det siger sig selv, at stillingen er nyoprettet og at du derfor vil kunne have afgørende indflydelse på, hvordan du bedst bidrager til det samlede output i denne nye koncernfunktion. Vigtigt er, at du er forretningsorienteret og befinder dig godt i krydsfeltet mellem salg og marketing med en god forståelse for, at det er resultatskabelsen, der driver de fremadrettede indsatser.

Vi forestiller os, at du primært fokuserer på at:

  • bidrage til udviklingen og optimeringen af vores content marketing-strategi
  • tage ansvaret for vores tilstedeværelse på tværs af marketing-kanaler og kontaktpunkter
  • drive content-processen fra idé og storyline til færdigt output på vigtige content-indsatser som artikler, cases, rapporter og PR
  • skabe indhold på tværs af formater – tekst og gerne grafiske kundskaber.
  • engagere dig bredt og medvirke til udviklingen i funktionen
  • sikre fremdrift i indholdsproduktionen i mange forskelligartede opgaver

Som person trives du med en bred kontaktflade og samarbejder konstruktivt med en række både interne og eksterne stakeholdere. Du elsker variation i opgaverne, sætter en ære i at levere god kvalitet til tiden og begejstres af at følge resultaterne af dit arbejde på tværs af platforme.

Bliv en del af et godt hold
Du bliver en del af en spændende arbejdsplads med store vækstambitioner. BILA-koncernen beskæftiger mere end 500 medarbejdere på tværs af forskellige selskaber og forretningsområder.

Vi er engagerede og går op i at skabe resultater, men har respekt for hinanden og tror på at det gode arbejdsliv går hånd i hånd med den enkelte medarbejders sunde trivsel.

Vi har de nødvendige rammer og er klar til at understøtte din udvikling. Det fordrer vi bedst ved at sikre, at du hver dag møder dygtige, kompetente kolleger og ledere, som både støtter op om og stiller krav til dig i et motiverende samarbejde.

Vil du have mere information?
Ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Marketing Manager, Kasper B. Jensen, 92446807

Indsend din ansøgning hurtigst muligt. Vi har ikke sat en ansøgningsfrist, men behandler løbende de indkomne ansøgninger.

Fortæl os hvorfor du skal med på holdet allerede fra først færd…

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 16.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Nordjylland
  • Søndag den 24. april 2022

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder i Brønderslev

    Analytisk Digital Marketing Coordinator søges til Brønderslev områdetTil en nyoprettet stilling leder vi efter en analytisk Digital Marketing Coordinator, der kan slutte sig til en virksomheds team..
    • Marketingmedarbejder
    • Brønderslev
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (praktik) i Aars

    Er du passioneret inden for marketing og drømmer om at få praktisk erfaring i et dynamisk miljø, der udforsker de forskellige facetter af markedsføring? Så har vi den ideelle mulighed til dig! .
    • Marketingmedarbejder
    • Aars
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Aalborg

    Marketingmedarbejder søges til organisation/virksomhed i Aalborg
    • Marketingmedarbejder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Hals

    Er du passioneret omkring E-commerce? - og motiveres af at skabe digitalt salg baseret på godt kendskab til data? - så kan du være med til at sætte dit personlige præg på [xxxxx]s .
    • Marketingmedarbejder
    • Hals
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Nordjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Nordjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere i Nordjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Nordjylland over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
10. juli 2024 29
9. juli 2024 29
8. juli 2024 30
7. juli 2024 27
6. juli 2024 26
5. juli 2024 27
4. juli 2024 27
3. juli 2024 27
2. juli 2024 27
1. juli 2024 26
30. juni 2024 29
29. juni 2024 29
28. juni 2024 31
27. juni 2024 33
26. juni 2024 32
25. juni 2024 32
24. juni 2024 31
23. juni 2024 31
22. juni 2024 31
21. juni 2024 32
20. juni 2024 33
19. juni 2024 34
18. juni 2024 34
17. juni 2024 36
16. juni 2024 37
15. juni 2024 37
14. juni 2024 37
13. juni 2024 38
12. juni 2024 38
11. juni 2024 38
10. juni 2024 38