Marketingskoordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense S

Er du en digital marketingblæksprutte, der kan omdanne input fra forretningen til målrettede kampagner og marketing initiativer og derigennem tage Terminalens markedsføring til næste niveau? Så er her en spændende mulighed for dig…

Alsidige opgaver og stor frihed

Der er tale om en nyoprettet stilling, hvor du bliver ansvarlig for at sikre en stærk positionering og øget kendskabsgrad til Terminalens forretninger. Du får berøring med en bred vifte af opgaver, og bliver ansvarlig for at prioritere disse, så vi derigennem sikrer opnåelse af de KPI’er, du ligeledes er med til at definere.

Synes du, det er fedt at:

  • Udarbejdelse et årshjul og eksekvere på det
  • Skrive nyhedsbreve
  • Sørge for at holde en hjemmeside helt up to date
  • At have stor medbestemmelse på retningen for vores forretningers branding.

Så læs roligt videre!

Du får kontor på vores lokation i Odense. Da du supporterer hele Terminalen, vil du på jævnlig basis skulle besøge de andre butikker i Esbjerg, Århus, Taastrup og Birkerød. Da Terminalen desuden er en del af Nic. Christiansen Gruppen, vil der være rig mulighed for faglig udvikling og sparring med dygtige specialister i vores inhouse agency og marketingafdelinger på koncernens hovedkontor i Kolding.

Proaktiv og løsningsorienteret

Vi forestiller os at du har en relevant uddannelse inden for marketing eller kommunikation og har et par års erfaring fra en lignende rolle. Du har en god forståelse for SEO, Google AdWords, Sociale medier og online markedsføring generelt og meget gerne kendskab til Globase, Umbraco og Facebook Business Manager.

Som person er du løsningsorienteret, har styr på detaljerne og befinder dig godt i en foranderlig hverdag, hvor der er mange bolde i luften. Du formår gennem din faglighed at gribe boldene og gøre dem til konkrete og målrettede marketing initiativer. Du er proaktiv i din tilgang til opgaver og du finder det naturligt at tænke ud af boksen og udfordre "plejer". Et godt grafisk øje vil bestemt også være en fordel.

Skal vi udvikle os sammen?

Lyder det som en udfordring for dig, så ser vi frem til at modtage din ansøgning. Vi afholder samtaler løbende, og der vil være opstart hurtigst mulig, så skynd dig at sende din ansøgning. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Filialdirektør i Odense, Nicolai Hovgaard Juul, på tlf. 4214 1043.

Terminalen A/S

Vores forhandlerkæde Terminalen A/S er en multibrand kæde med seks forretninger i Danmark, hvor målsætningen er at give vores kunder den bedste service til den rigtige pris.

Som medarbejder hos Terminalen A/S vil du desuden blive del af Nic. Christiansen Gruppen, som er en ledende figur i den nordiske autobranche. Vores værdier ordentlighed og integritet, fællesskab, ambition og passion er i live lokalt og udleves hver dag. Dette kommer blandt andet til udtryk i vores nærvær med kunder, kolleger og samarbejdspartnere.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense S.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Odense S
  • Mandag den 31. maj 2021

Lignende jobs

  • Studentermedhjælper til projektet Wellbeing and Vi...

    Institut for Design, Medier og Uddannelsesvidenskab søger en eller flere studentermedhjælpere til forskningsprojektet Wellbeing and Virtual Worlds (finansieret af Danmarks Frie Forskningsfond) .
    • Marketingmedarbejder
    • Odense
    Få mere info
  • Studentermedhjælper til event, salg og service

    Er du en proaktiv og energisk studerende med en passion for events? Har du flair for salg og lyst til at prøve kræfter med en bred vifte af opgaver? Så er du måske den studentermedhjælper, vi søger..
    • Marketingmedarbejder
    • Odense S
    Få mere info
  • Marketing Intern - Video Editor

    Do you want to create engaging content and strong picture and video material? Then we have the perfect internship for you right here in the Danish robotic capital Odense!Spin Robotics is a Da..
    • Marketingmedarbejder
    • Odense M
    Få mere info
  • Key Art Manager til designteamet i Marketing

    Vi søger en dygtig og erfaren Key Art Manager til at udvikle vores key art-område i tæt samarbejde med vores designchef.Vi er et kreativt og dynamisk designteam, der stræber efter at levere..
    • Marketingmedarbejder
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Odense S

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Odense S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Odense S over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 5
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 7
1. september 2024 7
31. august 2024 7
30. august 2024 7
29. august 2024 7
28. august 2024 6
27. august 2024 6
26. august 2024 6
25. august 2024 6
24. august 2024 6
23. august 2024 6
22. august 2024 6
21. august 2024 5
20. august 2024 5
19. august 2024 5
18. august 2024 5
17. august 2024 5
16. august 2024 5
15. august 2024 5
14. august 2024 4
13. august 2024 4
12. august 2024 4
11. august 2024 4
10. august 2024 4
9. august 2024 4
8. august 2024 4