Mediekoordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense S

Mediekoordinator inden for løsninger og produktudvikling til markedsføring i ejendomsmæglerbranchen

Er du up-to-date med den nyeste viden og tidens tendenser inden for både den digitale og kreative verden? - Og kan du omsætte det til konkrete løsninger og produkter i forbindelse med salg og udlejning af ejendomme? Så er det lige præcis dig, vi har brug for til at hjælpe os med at skabe fremtidens indhold til ejendomsmæglere i Norden.

Vi er en virksomhed i rivende udvikling, og vi har forrygende travlt, så vi leder efter dig, der vil være med på rejsen og som kan være med til at løfte vores forretning til et endnu højere niveau. Vores udgangspunkt i Esoft er fototeknik/fotografering, og vi tilbyder kreative løsninger indenfor billeder, video, animation, visualisering og virtuelle fremvisninger (VR).

Hvem er du, og hvad kan du?

Du er struktureret, arbejder systematisk og er god til at holde overblik. Du trives med at have flere bolde i luften på samme tid, og du kan veksle opgaverne i mellem alt efter behov. I din opgaveløsning har du øje for detaljerne samtidig med, at du kan tilføre et touch af kreativitet, så vi kan levere de bedste løsninger til vores kunder.

Du har flair for at lave engagerende og kreativt indhold, og du formår at skabe nysgerrighed med dit budskab. Du forstår at planlægge og eksekvere content, der sikrer opmærksomhed på et brandvarmt boligmarked. Desuden ved du, hvordan man arbejder under en allerede defineret brandguideline og forstår vigtigheden heraf.

Dine arbejdsopgaver:

  • Du skal udvikle vores kunders digitale tilstedeværelse på sociale medier. Herunder stå for planlægning, eksekvering, analysering og optimering af indholdet.
  • Vedligeholde kundernes Facebook- og Instagram konto ved at lave feed, story, reels og tekster. Både ud fra allerede eksisterende materiale, men også i samarbejde med ejendomsmægleren om unikt, lokalt, indhold.
  • Implementere strategier til at drive forskellige sociale konverteringer og engagement på baggrund af den overordnede marketingstrategi.
  • Søgemaskineoptimering, Google Art Project, web-statistik/dokumentation på onlineaktivitet.
  • Digital markedsføring via vores egen DMP; Shine.

Hvad tilbyder vi dig?

Du kommer til at arbejde i et dynamisk og internationalt miljø med særligt fokus på kreativitet, innovation, respekt og ligestilling. Vores værdier – kvalitet, troværdighed, åbenhed, innovation, omsorg og passion – er baseret på et grundlæggende ønske om at gøre en forskel for hinanden og for vores kunder.

Du bliver en del af teamet Media & Marketing, hvor vi har fuld fart på speederen og store ambitioner. Vi værdsætter teamspirit og god sparring mellem kolleger, så vi kan finde den bedste løsning sammen og hjælpe hinanden med at bringe opgaverne i mål. Du bliver således en vigtig brik i vores fortsatte succes og vækst.

Som mediekoordinator i teamet er din rolle at bringe din viden og erfaring i spil for at produktudvikle inden for både video, foto og den digitale verden, så vi kan levere de bedste produkter og løsninger til vores kunder. Nemlig dem, der skaber den største værdi for både vores kunder og for Esoft, men vigtigst af alt: De skal sælge boligdrømme.

Skal du med på rejsen?

Kan du svare et rungende ja? Så send os din ansøgning og dit CV via linket nedenfor / via vores hjemmeside. Har du konkrete spørgsmål til stillingen, virksomheden, eller er du blot nysgerrig på at høre mere? Så er du velkommen til at kontakte vores Media & Marketingchef Kristian Petersen, [email protected] eller 25 55 91 46

Vi holder stillingen åben, til vi finder den rette kandidat.

Hvem er Esoft?

Esoft blev startet i år 2000, og vi har oplevet kontinuerlig vækst siden. Vi tæller 850+ medarbejdere fordelt på vores kontorer i Danmark, Sverige og Vietnam. Vi er en passioneret og handlingsorienteret virksomhed, der arbejder målrettet med at hjælpe ejendomsmæglere med at gøre det lettere at markedsføre, sælge og udleje ejendomme.

I mere end 20 år har vi arbejdet med at levere sælgende medieløsninger og effektive marketingværktøjer til og for ejendomsmæglere over hele verden, og vi er mæglernes foretrukne samarbejdspartner. Vi er en af verdens største leverandører af indhold, der gør boligdrømme til virkelighed, og vi er markedsledere i Danmark. Vi agter at fastholde og udvikle disse positioner, og det gør vi fremfor alt ved, at vi altid gør os umage i alt, hvad vi gør. Besøg www.esoft.com for at lære mere om vores kultur og forretning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense S.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Odense S
  • Mandag den 28. februar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Odense S

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Odense S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Odense S over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 5
10. september 2024 5
9. september 2024 5
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 5
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 7
1. september 2024 7
31. august 2024 7
30. august 2024 7
29. august 2024 7
28. august 2024 6
27. august 2024 6
26. august 2024 6
25. august 2024 6
24. august 2024 6
23. august 2024 6
22. august 2024 6
21. august 2024 5
20. august 2024 5
19. august 2024 5
18. august 2024 5
17. august 2024 5
16. august 2024 5