Digital marketingkonsulent til at formidle grøn energi

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SV

Har du lyst til at udvikle og definere fremtidens digitale kunderejse, så vores online synlighed løftes til et endnu højere niveau? Og er formidling af nye grønne produkter så som ladestandere og udviklingsopgaver i app samt website lige dig? Så grib en bred rolle, hvor du er garant for den digitale kundeoplevelse.

Sammen med kompetente kollegaer indgår du i et stærkt marketingteam, som understøtter Energi Fyns forretningsområder med marketing, kommunikation, kampagner og rådgivning. Vi har plads til det sociale, uformelle og et godt grin, men også et stærkt fokus på faglighed. I denne rolle vil du derfor få en unik mulighed for at skabe vækst igennem online salg og stærke kunderejser.

Optimering af website og ansvarlig for egne SoMe kanaler
Som digital marketingkonsulent er du ansvarlig for energifyn.dk med fokus på udvikling af ensartet content, online salg og lead generering. Ligeledes har du ansvar for den digitale kunderejse i egne SoMe kanaler, SEO på tværs af forretningsområder samt koordinering med interne og eksterne partnere på kampagner. Desuden vil du mere specifikt tage del i følgende opgaver:

  • Optimere trafik og digitale salgsaktiviteter på website
  • Optimere brugerrejsen på website via indsigter, data og nye løsninger
  • SEO ansvarlig i samarbejde med bl.a. eksterne partner
  • Sparring på udvikling af indhold samt brugen af diverse SoMe kanaler

Din succes afhænger af din evne til at være iderig og bære et projekt igennem fra start til slut. Du vil blive målt på kundetilfredshed og salg via website, overordnet drift af SoMe kanaler samt udvikling af SEO-resultater. Du forstår at balancere mange aktive stakeholders, og du trives med at have vores fælles kommunikationsstrategi for øje.

Erfaren digital marketingkonsulent, der brænder for dataanalyse
Du har en relevant uddannelse indenfor digitale medier, marketing eller kommunikation og formentlig en solid baggrund fra bureau eller en intern digital marketing rolle med vægt på datadrevet markedsføring og kunderejser. Du er skarp til at se digitale sammenhænge, analysere kundedata, og når du kommer med anbefalinger til anvendelse af kundedata, så er det med kunden i fokus.

Som digital marketingkonsulent har du et kommercielt mindset og forretningsforståelse. Det er helt naturligt for dig at være initiativrig og opsøgende, og du kommunikerer klart og tydeligt og arbejder systematisk med data. Som kollega skaber du en god stemning og bidrager til teamet med sparring og godt humør.

En ambitiøs energikoncern med kunden i centrum
Du får en moderne og velkonsolideret energikoncern i ryggen og et team af kompetente kollegaer, der arbejder ud fra en kommerciel tilgang med kunden i centrum. Vi bærer alle ansvaret for, at kunden får en god oplevelse med vores produkter. Med udgangspunkt i en værdiskabende og lønsom tilgang prioriterer vi et godt samarbejde og den enkeltes faglige og personlige udvikling. Derfor søger vi en digital marketingkonsulent, der fagligt og menneskeligt passer til vores værdier: Ansvarlig, Engageret og Udvikling.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Odense SV
  • Fredag den 15. oktober 2021

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder i Odense C

    Are you an experienced product manager with technical expertise and impeccable stakeholder management skills? As part of the Foreflight Dispatch team, you will be working with award-winning softwar..
    • Marketingmedarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Odense C

    Are you a domain expert within the military and air force industries? Do you enjoy stakeholder management and working with technically complex products? As part of the Foreflight Dispatch team, you..
    • Marketingmedarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Odense

    Marketingmedarbejder søges til organisation/virksomhed i Odense
    • Marketingmedarbejder
    • Odense
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (studiejob) i Odense

    Vitamin Well Student Brand Ambassadør, Odense Vitamin Well Danmark ApS Odense Student Salary Competitive Er du studerende - og brænder for sport og en su..
    • Marketingmedarbejder
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Odense SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Odense SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Odense SV over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1