PPC medarbejder primært til Google Ads

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SV

Brænder du for digital marketing og betalt annoncering og vil du være med til at fortsætte udviklingen i en af Danmarks mest traditionsrige fashionkæder?

NIELSENs er en familieejet virksomhed, der har eksisteret siden 1961, som driver 16 tøjbutikker og en webshop i Danmark indenfor herre-, dame- og teenz tøj. Varesortimentet består af både egne mærker samt mærkevarer fra en lang række brands. Virksomheden er i rivende udvikling og ønsker derfor at styrke ressourcerne i web/marketingafdelingen med en Paid Social/PPC-medarbejder.

Jobbeskrivelse:

Vi søger, en dygtig, innovativ og resultatorienteret medarbejder som brænder for digital annoncering. Du bliver ansvarlig for at drive, udvikle og optimere vores konti og annoncering i Google Ads, Facebook Business Manager og Bing i overensstemmelse med NIELSENs overordnede strategi.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Planlægning, opsætning, vedligeholdelse og løbende optimering af vores konti og annoncer
  • Budoptimering og budjustering, samt opsætning af splittests for optimal performance
  • Medvirkende til udarbejdelse af KPI mål for vores annonceringsindsats
  • Optimering af feeds i samarbejde med vores udviklingspartner
  • Arbejde med Google performance MAX

Om dig:

Du er struktureret, målrettet og et udpræget konkurrencemenneske, der har en stærk vilje til at slå konkurrenterne om de bedste placeringer. Du brænder for dit fag, er proaktiv og opsøgende ift. at teste nye muligheder og tiltag, der kan forbedre vores annoncering.

Du kan analysere data fra fx Google Analytics og Ads og formår at omsætte din viden til praktiske actions. Du har en generel god forretningsforståelse og er bevidst om, at du er en vigtig brik i en større digital indsats. Det er vigtigt, at du forstår digital kommunikation og markedsføring overordnet, så du kan byde ind og deltage i diskussionerne internt i teamet omkring alle de forskellige indsatser, der kører på samme tid.

Du har et positivt sind og fungerer godt i et team, hvor du gerne bidrager til den gode stemning.

Du har praktisk erfaring med dokumenterede resultater fra bureau, eller som PPC medarbejder i en virksomhed. Vi ser gerne, at du er interesseret i mode/har kendskab til modebranchen.

Vi tilbyder:

Som PPC medarbejder på hovedkontoret i Odense får du reference til Head of Marketing and Communications, Nicole Christoffersen. Du bliver en del af et stærkt team med mange forskellige kompetencer, og kommer i øvrigt til at indgå i et tæt samarbejde med virksomhedens øvrige funktioner. I butikkerne og på hovedkontoret beskæftiger NIELSENs samlet ca. 250 medarbejdere.

Der er tale om en stilling med stort ansvar og gode udviklingsmuligheder, hvor du får mulighed for at gå i dybden med en konto med flere målgrupper uden at være begrænset af et timebudget.

Ansøgning:

Kan du se dig selv i stillingen, så send din ansøgning hurtigst muligt til [email protected] og fortæl os, hvorfor du vil være det perfekte match. Ansøgningerne behandles løbende og stillingen besættes, når vi har fundet den rette kandidat.

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Ecommerce Eric Frederiksen på tlf. 63109926 eller [email protected]

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Odense SV
  • Lørdag den 31. december 2022

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder i Odense C

    Are you an experienced product manager with technical expertise and impeccable stakeholder management skills? As part of the Foreflight Dispatch team, you will be working with award-winning softwar..
    • Marketingmedarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Odense C

    Are you a domain expert within the military and air force industries? Do you enjoy stakeholder management and working with technically complex products? As part of the Foreflight Dispatch team, you..
    • Marketingmedarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Odense

    Marketingmedarbejder søges til organisation/virksomhed i Odense
    • Marketingmedarbejder
    • Odense
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (freelance) i Odense

    Digital Marketing Internship Trendlog.io Odense InternshipStudent Salary Unpaid Are you looking for exciting, practice-oriented tasks for an internship?A..
    • Marketingmedarbejder
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Odense SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Odense SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Odense SV over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1